Anna Seremak
Moderator: Łukasz
Re: Anna Seremak
Trochę szkoda. Cały czas liczę, że może będzie to coś więcej niż Dzień na Żywo. Ciekawe skąd nagle taka zmiana?
Wiadomo kto w Poranku zamiast Ani? 

Asia Kryńska 

:rozglada:
Moje prośby zostały wysłuchane! (znowu)
Moje prośby zostały wysłuchane! (znowu)
-
- Bywalec
Być może Seremak będzie drugą stałą prowadzącą Teleserwisu?
-
- Nowicjusz
Mi się wydaję, że Anię będziemy mogli oglądać w FPP
-
- Bywalec
Fakty po południu prowadzą prezenterzy Faktów: Anita Werner i Piotr Marciniak, a jedynie w zastępstwie pojawia się Maciej Knapik i nie sądzę żeby się coś w tej kwestii zmieniło.krowenia22 pisze:Mi się wydaję, że Anię będziemy mogli oglądać w FPP
Akurat w przypadku Macieja Knapika nie nazwałbym tego zastępstwami, bo w FPP jest regularnie w przeciwieństwie do Piotra Jaconia lub jednorazowego występu Dagmary Kaczmarek-Szałkow.
W FpP bardziej widziałabym dwie inne Anie- Jędrzejowską lub Kalczyńska. Seremak jak dla mnie jest za słaba do FpPkrowenia22 pisze:Mi się wydaję, że Anię będziemy mogli oglądać w FPP

Bartek, wiesz jak się nazywa ta laska w twoim awatarze?
-
- Bywalec
Kiedy ostatnio był Knapik? ale nawet jeśli pojawia się w miarę regularnie to współpracuje z redakcją Faktów przygotowując reportaże do weekendowego wydania, więc jest kojarzony z Faktami czego nie można powiedzieć o prezenterach TVN24. Co do Anny Jędrzejowskiej, miała zastąpić Beata Tadlę w weekendowych wydaniach, jednak zrezygnowano z par prowadzących i ten pomysł upadł i chyba dobrze się stało bo już wystarczy żona dyrektora informacji TVN Adama Pieczyńskiego - Justyna Pochanke w Faktach, a doszłaby jeszcze żona wydawcy głównego wydania Grzegorza Jędrzejowskiego, a umówmy się, że Pochanke nie jest w niczym lepsza od wspomnianej Dagmary Kaczmarek Szałkow, czy Anny Kalczyńskiej, która też ma męża we władzach TVN, ale bardziej nadaje się do głównego wydania, niż Pochanke. Wracając do Anny Seremak stawiam na Teleserwis.matik pisze:Akurat w przypadku Macieja Knapika nie nazwałbym tego zastępstwami, bo w FPP jest regularnie w przeciwieństwie do Piotra Jaconia lub jednorazowego występu Dagmary Kaczmarek-Szałkow.
No Ty chyba sobie żartujeszlukaszbialas pisze: (...) umówmy się, że Pochanke nie jest w niczym lepsza od wspomnianej Dagmary Kaczmarek Szałkow, czy Anny Kalczyńskiej

Liczą się tylko Fakty.
-
- Bywalec
Nie żartuje, Pochanke wyróżnia się tym, że jest zadufana w sobie, a te je puenty po materiałach czy na koniec Faktów są często żałosne.czerk pisze:lukaszbialas pisze: No Ty chyba sobie żartujesz
-
- Bywalec
Nie żartuje, Pochanke wyróżnia się tym, że jest zadufana w sobie, a jej puenty po materiałach czy na koniec Faktów są często żenujące, już wolę Anne Seremak, przynajmniej jest sympatyczna i nie zrobiła kariery na plecach męża.