Czy to prawda, że Ania ma męża? I kiedy ona mniej więcej wraca?lukaszbialas pisze:już wolę Anne Seremak, przynajmniej jest sympatyczna i nie zrobiła kariery na plecach męża.
Anna Seremak
Moderator: Łukasz
-
- Zbanowany
Re: Anna Seremak
Nagrywam przekazu telewizyjnego.
Prześledź karierę Justyny Pochanke, a dopiero później wyciągaj wnioski, że, cytuję "zrobiła karierę na plecach męża". Justyna to jedna z najlepszych dziennikarek newsowych w kraju, od 10 lat jest głównym filarem "Faktów". Przez 6 lat była głównym newsowym głosem Radia Zet, później współtworzyła TVN24, w tym kultowy Magazyn 24 Godziny. Obsypana wieloma nagrodami - sześć "Wiktorów", dwie "Telekamery" i "Dziennikarz Roku 2005" miesięcznika Press. Widziałeś relacje Pochanke ze studia 11.09.2001?
Seremak owszem, jest sympatyczna, urocza, robiła w miarę dobre materiały, ale obsadzenie jej w roli serwisantki do dziś uważam za nietrafioną decyzję. W newsach ma się liczyć profesjonalizm a nie ładny uśmiech.
Co do Dagmary K.-S. - zgadzam się, że jest bardzo dobra. Natomiast nie widziałem nigdy w telewizji bardziej zarozumiałej i zadufanej osoby niż pani Kalczyńska.
Seremak owszem, jest sympatyczna, urocza, robiła w miarę dobre materiały, ale obsadzenie jej w roli serwisantki do dziś uważam za nietrafioną decyzję. W newsach ma się liczyć profesjonalizm a nie ładny uśmiech.
Co do Dagmary K.-S. - zgadzam się, że jest bardzo dobra. Natomiast nie widziałem nigdy w telewizji bardziej zarozumiałej i zadufanej osoby niż pani Kalczyńska.
Liczą się tylko Fakty.
-
- Zbanowany
czerk, a ty gdzie byś wolał panią Anię? Ja bym ją wolał w "Dniu na żywo" albo "Teleserwisie"
-
- Bywalec
Ale ja się z Tobą zgadzam, Pochanke jest dobrą dziennikarką, myślę, że słuchacze ZETki za nią tęsknią, chociaż tam teraz jest genialna - Kamila Kalińczak, która ma to wszystko co ma Pochanke + świetny głos. Widziałem jak Pani Justyna pracowała w studiu 11 września 2001, tak samo dobrze szło Beacie Boreckiej, czy ktoś o niej dzisiaj pamięta? Justyna Pochanke jest twarzą Faktów, nie dlatego, że szczególnie się wyróżniała w pierwszej ekipie TVN24, tylko dlatego, że po odejściu Lisa, ktoś go musiał zastąpić, oczywiste było to, że będzie to ktoś z TVN24, a że Pieczyński mąż Pochanke kierował wtedy redakcją Faktów i TVN24, dał szanse swojej żonie, po nieodżałowanej śmierci Marcina Pawłowskiego została główna prowadząca Faktów, a Anita Werner została odsunięta na boczny tor i trzeba o tym pamiętać. Gdy szefem TVP1 został Piotr Radziszewski jego żona odeszła z "Kawy czy herbaty?" żeby nie było niedomówień i sytuacja jest czysta, a Radziszewska dalej pracuje w TVP2 nie będąc zdana na łaskę męża. Myślę, że TVP dało dobry przykład TVN jak nie mieszać życia zawodowego z osobistym. Tak, Pochanke ma dużo nagród, ale nie doszła do nich tylko ciężka pracą choć nie przeczę, że jej nie wykonała, ale jest jednak jakieś ale i ono budzi niesmak. Co do Kalczyńskiej się zgadzam, ale myślę, że w zadufaniu też wygrywa z nią Pani Justyna, co do Pani Anny Seremak, też uważam, że jest nie najlepszą prezenterką, a już na pewno nie lepszą niż odsunięta od pracy w studiu Brygidy Grysiak. Natomiast Dagmara Kaczmarek-Szałkow - pełna zgoda nic dodać nic ująćczerk pisze:Prześledź karierę Justyny Pochanke, a dopiero później wyciągaj wnioski, że, cytuję "zrobiła karierę na plecach męża". Justyna to jedna z najlepszych dziennikarek newsowych w kraju, od 10 lat jest głównym filarem "Faktów". Przez 6 lat była głównym newsowym głosem Radia Zet, później współtworzyła TVN24, w tym kultowy Magazyn 24 Godziny. Obsypana wieloma nagrodami - sześć "Wiktorów", dwie "Telekamery" i "Dziennikarz Roku 2005" miesięcznika Press. Widziałeś relacje Pochanke ze studia 11.09.2001?

-
- Zbanowany
Jeżeli chodzi o B. Borocką, to ona do niedawna pracowała w Polskim Radiu. Nie wiem co dzisiaj robi.
-
- Bywalec
Została zwolniona przez szefa Radiowej Jedynki - Kamila Dąbrowę.crystiano69 pisze:Jeżeli chodzi o B. Borocką, to ona do niedawna pracowała w Polskim Radiu. Nie wiem co dzisiaj robi.
Od tematu odeszliśmy już dawno, ale jak się zaczęło, to trzeba skończyć.
Borocka od maja 2013 jest menagerem w firmie "Biznes Folder Box", zajmującej się produkcją filmów reklamowych, promocyjnych i korporacyjnych, doradztwem medialnym i public relations. Wystarczyło jedno kliknięcie w Google.crystiano69 pisze:Jeżeli chodzi o B. Borocką, to ona do niedawna pracowała w Polskim Radiu. Nie wiem co dzisiaj robi.
I wyżej wspomniana firma współpracuje z TVN24 BiŚ (wcześniej z TVN CNBC).
-
- Bywalec
Co nie zmienia faktu, że została zwolniona z Radiowej Jedynki w 2012 roku.Camilo pisze:Od tematu odeszliśmy już dawno, ale jak się zaczęło, to trzeba skończyć.Borocka od maja 2013 jest menagerem w firmie "Biznes Folder Box", zajmującej się produkcją filmów reklamowych, promocyjnych i korporacyjnych, doradztwem medialnym i public relations. Wystarczyło jedno kliknięcie w Google.crystiano69 pisze:Jeżeli chodzi o B. Borocką, to ona do niedawna pracowała w Polskim Radiu. Nie wiem co dzisiaj robi.

-
- Zbanowany
Cieszę się!
Do milanos, mógłbyś zawsze robić capsy jak będzie pani Ania?
Zła wiadomość dla mnie to brak ujęć na nóżki. Będzie więcej następnym razem?
Do milanos, mógłbyś zawsze robić capsy jak będzie pani Ania?
Zła wiadomość dla mnie to brak ujęć na nóżki. Będzie więcej następnym razem?
Ostatnio zmieniony czwartek 09 sty 2014, 19:28 przez matik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączono 2 posty.
Powód: Połączono 2 posty.
Przynajmniej już wiadomo, że nie Teleserwis i żaden inny program a Dzień na żywo jak można było się spodziewać po przejściu Kasi Zdanowicz do PiŚ i Asi Kryńskiej do Poranka.lukaszbialas pisze:Być może Seremak będzie drugą stałą prowadzącą Teleserwisu?
-
- Zbanowany
Pani Ania fajnie była ubrana. Szkoda tylko że nie było widać nóg. 
Ale mam nadzieję że będzie się częściej pojawiać w "Dniu na żywo", także w weekendy.
I mam jeszcze jedno pytanie do użytkownika milanos: Będziesz wrzucał capsy z każdego występu Ani S.?

Ale mam nadzieję że będzie się częściej pojawiać w "Dniu na żywo", także w weekendy.
I mam jeszcze jedno pytanie do użytkownika milanos: Będziesz wrzucał capsy z każdego występu Ani S.?