22. Finał WOŚP
Moderator: Łukasz
22. Finał WOŚP
Drodzy forumowicze, dzieki uprzejmości załogi TVN jutro zacznie się aukcja na które będzie można wyilicytowac …. A z reszta sami zobaczycie. Cel jest szczytny wiec licze na Wasza hojność. Jak, pomozecie? 

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Re: Joanna Kryńska
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Re: 22. Finał WOŚP
Brzmi zachęcająco :tanczy:
Zalicytowałem
(lv887)
Do trzycyfrowej raczej nie dotrę bo za dużo wydaję na napoje orzeźwiające :spiewa:
ale zawsze to jakś start:)

Do trzycyfrowej raczej nie dotrę bo za dużo wydaję na napoje orzeźwiające :spiewa:
dzieki. ktos Cie przebil. jest jeszxze podpis K. Zdanowicz i K. Durczokanouze pisze:Zalicytowałem(lv887)
No to jak @nouze przebijesz?
Wzorem @maxxxa, wyczekam do końca
22