Anna Dec
Moderator: Łukasz
Re: Anna Dec
To w BiSiu korzystają tylko z tabelek z miastami 

Jak dobrze zauważyłam, to głównie są to belki. Tylko ciekawa jest sama treść tych prognoz. Nie ma zwykłej prognozy, a p.Ania mówi o wpływie pogody na komunikacje, głównie na ruch lotniczy. Nie bez powodu nie ma wszystkich miast chyba. Ciekawe są te informacje, jak pojawiają się komunikaty o jakiś opóźnionych lotach to od razu p.Ania tłumaczy dlaczego tak może być i czy to pogoda ma na to wpływ. Wystartowali z mapami zwykłymi, później były tylko belki, ale już w tym tygodniu zauważyłam, że jest też normalna mapa Polski rano u Marka Tejchmana. I też kilka razy widziałam takie łączenie informacji o zjawiskach w pogodzie z przykrywaniem tego zdjęciami z danych miejsc, np. USA. Myślę , że to wszystko dopiero się tworzy. Widać próbowanie. Ale muszę przyznać, że nigdzie indziej nie było takich prognoz. Widać i w pogodzie szukają nowego przekazu....
-
- Nowicjusz
Sama słodycz dla oczu... :spiewa:
-
- Nowicjusz
Niezwykle zjawiskowa dziewczyna
Jej nogi mnie fascynują
23
:spiewa:

-
- Zbanowany
-
- Nowicjusz
Jakiś dziwny format tych capsów....jakaś taka dysproporcja
24

Niestety mój sprzęt nie pozwala na robienie capsów w lepszej jakości. Trzeba się cieszyć tym co jestTheWatcher pisze:Jakiś dziwny format tych capsów....jakaś taka dysproporcja24

-
- Nowicjusz
Jakośc capsów jest OK, tylko ich proporcja, ktora nie oddaje uroku figury p.Anny 

Zapy zrobione programem BESTplayer (większa rozdzielczość, gorsza jakość)

Zapy zrobione programem Subedit (denerwujące czarne paski)

Zapy zrobione programem VLC (tutaj mam ograniczone pole, ponieważ pracuje na dosyć starym sprzęcie komputerowym a ten program jest dość wymagający)

@TheWatcher Który lepszy?

Zapy zrobione programem Subedit (denerwujące czarne paski)

Zapy zrobione programem VLC (tutaj mam ograniczone pole, ponieważ pracuje na dosyć starym sprzęcie komputerowym a ten program jest dość wymagający)

@TheWatcher Który lepszy?
Najlepsze są te, które robisz obecnie.
Przykładowy zap pani Ani zrobiony właśnie przez @milanos

Przykładowy zap pani Ani zrobiony właśnie przez @milanos