Katarzyna Werner
Moderator: Łukasz
Re: Katarzyna Werner
28 grudnia 2013 roku w tym wątku wypowiadałem się na ten temat. TVN24 oraz TVN24 BiŚ to kanały PŁATNE!
Ale mnie na ich odbiór NIE STAĆ!matik pisze:28 grudnia 2013 roku w tym wątku wypowiadałem się na ten temat. TVN24 oraz TVN24 BiŚ to kanały PŁATNE!
to niestety masz problemPaweu pisze:Ale mnie na ich odbiór NIE STAĆ!matik pisze:28 grudnia 2013 roku w tym wątku wypowiadałem się na ten temat. TVN24 oraz TVN24 BiŚ to kanały PŁATNE!

Jednak bez tych kanałów można żyć.3405t pisze:to niestety masz problemPaweu pisze:Ale mnie na ich odbiór NIE STAĆ!matik pisze:28 grudnia 2013 roku w tym wątku wypowiadałem się na ten temat. TVN24 oraz TVN24 BiŚ to kanały PŁATNE!
-
- Czasem tu wpada
Fantastyczna dzisiejsza pierwsza część programu. Byłoby extra zobaczyć zapy . I co najważniejsze - Kasia prowadziła program sama i w takiej postaci ten program MA UROK. Tak powinno zostać. 

:brawa: Dokładnie! Kasia sama radzi sobie 100% lepiej niż z Stanilewiczem. Wiedząc jak Kasia radziła sobie z Jarkiem Kuźniarem w poranku, oznacza, że potrafi pracować w duetach, jednak mętny Robert Stanilewicz, potrafi przygnębić chyba każdego współprowadzącego.pozytywnie24 pisze:Fantastyczna dzisiejsza pierwsza część programu. Byłoby extra zobaczyć zapy . I co najważniejsze - Kasia prowadziła program sama i w takiej postaci ten program MA UROK. Tak powinno zostać.
Te obcisłe spodnie przyciągają męski wzrok. Taki ubiór może odwracać uwagę.
Pani Werner często zmienia uczesanie.
Pani Werner często zmienia uczesanie.
Tak Pani Kasia przyciąga męski wzrok. tak w ogóle jestem tu nowy na tym forum , bardzo lubiłem oglądać Katarzynę Werner w wiadomościach
co się stało z Panią Kasią, bo w programie 24 godziny ostatnio jej nie ma...