TVN24 - dyskusja ogólna

Dyskusje na temat informacyjnych kanałów TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

WidziaÂłem tylko koĂącĂłwkĂŞ i nie mogĂŞ oceniĂŚ obiektywnie ale rzeczywiÂście byÂł jakiÂś niesympatyczny. A jak rzeczywiÂście byÂł niegrzeczny to siĂŞ dziwie.
Wiem, ze kolendĂŞ zawsze bardzo ceniÂł jako dziennkarkĂŞ.

OkreÂślenie "kwach" jest kolokwalizmem i jest jak najbardziej dozwolonym zwrotem.
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

Niestety, prezydent Kwaœniewski od dawna nie st¹pa ju¿ po ziemi, ale buja w ob³okach. Uwa¿a siê za mê¿a stanu, którym nigdy nie by³ i nie bêdzie. Zachowuje siê jak wyrocznia w Delfach. Szkoda s³ów. A tak na marginesie, jak to mo¿liwe, ¿e telewizja publiczna nie zatrzyma³a jednego z najlepszych polskich dziennikarzy u siebie? Wiem, ¿e to ju¿ lekko odleg³a historia, ale nadal wzbudza to we mnie zdumienie. :shock:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Naciski polityczne ze strony ekipy kwiatkowskiego i brak swobody i szans rozwoju.
Wtedy nie byÂło dla nich waÂżne kto kim jest tylko waÂżne byÂło to kto naleÂżycie wypeÂłnia polecenia od prezesa. Dla tych nieposÂłusznych i niezaleÂżnych zabrakÂło tam miejsca.
S¹dze te¿, ze dopiero tvn pomóg³ kolendzie rozwin¹Ì skrzyd³a.
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

I tak TVP po raz kolejny wbiÂła sobie samobĂłjczÂą bramkĂŞ!
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

JuÂż w biÂła sobie kilka i to zapewne nie jest ostatnia. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Nowy newsroom w Warszawie- w terenie ÂŻENADA!!!

Post autor: Kubs »

Warszawki newsroom wygl¹da naprawdê okazale- to najlepsza wizytówka dla stacji informacyjnej jak¹ jest TVN24. Ale im dalej w pole tym bardziej swojsko :lol: Dlaczego studia terenowe s¹ tak zaniedbane. Pó³ biedy miasta tj. Poznaù, Wroc³aw czy Katowice, gdzie jest widoczek z okna- mo¿na prze¿yÌ choÌ i tak wygl¹da bardzo przaœnie.
Natomiast dramat- moim skromnym zdaniem to studio w Krakowie!!!! :shock: :shock: :shock:
Czy wy to widzieliÂście :?: :!: JakaÂś niebieska zastawka i Âścianka z plexi z monitorkami w tle- poprostu tragedia. Rozumiem, ze taki zabieg moznaby zastosowac w jakimÂś prowincjonalnym mieÂście, ale nie w Krakowie gdzie jest duÂży oddziaÂł tvnu. Nieostry kadr, ziekony obrazek--- Âżenada :!: :!:
Co Wy na to :?: Czy Brygida Grysiak nie zasÂłuÂżyÂła na lepsze studio do livĂłw?
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

przyznam siĂŞ, Âże nie widziaÂłem na Âżywo studia tvn'u w Âżadnym mieÂście
ale z tego co widzĂŞ na zdjĂŞciach to w Krakowie jest nawet caÂłkiem caÂłkiem spoko to studio
nie wiem dlaczego ty uwaÂżasz inaczej :?:
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Anonymus. obejrzyj sobie 24 godziny np. o 11-tam s¹ live'y ze wszystkich oddzia³ów terenowych codziennie, wtedy pogadamy, Krakwoskie studio to ¿enada. Mo¿e ktoœ capsy zrobi :lol: :lol:
MAKEPOVERTYHISTORY
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

TVN24 ujawnia

Post autor: Grzesioo »

Obrazek
Obrazek

Zawsze mnie zastanawiaÂło czy takie informacje zdobywajÂą za pieniÂądze czy ktoÂś ujawnia je ot tak sobie.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

No a ciekawe co to bĂŞdzie i kto poprowadzi. TeÂż na to czekam.
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

JuÂż po programie. Rewelacje z prokuratury przeczytali z kartek Sekielski i Morozowski, w studio byÂła teÂż JĂŞdrzejowska, ktĂłra peÂłniÂła role prowadzÂącej...
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

MyÂśle Âże ÂźrĂłdÂłem tych informacji byÂła komisja ds.Orlenu. MyÂśle Âże byÂła to "zemasta" na Kulczyku za odmowe zeznaĂą (przed komisjÂą i w prokuraturze).

Obrazek

Prezio o jak uroczo. Kierownik zakÂładu to brzmi jak z poprzedniej epoki. Ciekawe jak duÂże sÂą zyski z tego przedsiĂŞbiorstwa, jak siĂŞ nimi dzielÂą i kim sÂą pozostali udziaÂłowcy.

/EDIT moderator:
Temat przesniesiony do kategorii "Kana³y tematyczne", bo sama jego nazwa wskasuje, ¿e powinien tu siê znaleŸÌ. Mam nadziejê, ¿e nie nikt nie obrazi =]
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

no spoko zapowiedÂź programu na dole w Newsach
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No i znowu

Obrazek

Ciekawe jak tym razem zareaguje prokuratura. Ostatnio "chwalili siĂŞ" w PrzeÂświetleniu Âże mieli kilka telefonĂłw z prokuratury.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Nie tylko oni dotarli - widaĂŚ z komisji "przecieka" wszystko....
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ODPOWIEDZ