Denistvn20 pisze:jesienią 2014 już oficjalne są dwa programy
Mam talent precastingi już od 5.04.2014 roku czyli mowa o zniknięciu z anteny tvn Mam talent okazały się nieprawdą . Chociaż można by zrobić parę zmian
oczywieście Agnieszki Chylińskiej i prowadzących bym nie ruszał
przydało by się wywalić Foremniak i Egurolla . Foremniak zastąpić Iwoną Pawlowicz razem z Agnieszką to był by świetny duet a mogli by ją dać gdyż Tzg będzie mieć przerwę jesienną . Egurolla zastąpili by Wojewódzkim lub tu bym dał Galińskiego nadawał by się i jakiegoś nowego jurora lub nową jurorkę.
Masterszef też prawdopodobnie będzie zmiana w jury a mianowicie w Trzecim sezonie nie zobaczymy Morana ale póki co jeszcze o zmianach nic nie wiadomo.
A i jeszcze pozostaje nam jedno pytanie co z Wawa non stop na ten czas niesprawdzone media mówią że Fani ratują Wawa Non Stop a raczej prubują do tego jest petycja o przywrócenie serialu która ma już 3,500 głosów czyli coś się dzieje jeśli ta petycja coś da to serial Wawa non stop prawdopodobnie zobaczymy jesienią 2014 roku a jeśli nie to najpóżniej zima z 2014/na zimę lub wiosnę 2015 chyba że ta petycja nic nie da !
Ja rozumiem, że czasem ktoś się spieszy, i zrobi literówke, nie postawi przecinka, wkradnie się jakiś błąd etc. Tak, mnie też się to dość często zdarza, bo każdy ma tryb życia taki jaki ma. Ale na boga tego się czytać nie da! Cały wpis sprawia wrażenie wojennej depeszy (tak, wiem, nie na miejscu w obecnej sytuacji na wschodzie). Wawa jesienią 2014, albo zima 2015, Tzg będzie mieć przerwę jesienną, Masterszef będzie zmiana w jury bo nie zobaczymy Morana. Naprawdę chcę jak tutaj wchodzę czytać Wasze komentarze, ale jakaś ODROBINA czytelności chociażby (bo wiem, że wiele osób ma problemy z ortografią, i staram się nieudolnie to zrozumieć), ale czasem przekracza to wszelkie możliwe granice.
I drugie - logika. Myślisz, że widz włączy TVN i MT7 po to, żeby zamiast popularnej i JAKIEJŚ Foremniak, obejrzeć profesjonalne opinie np. o śpiewie w wykonaniu Galińskiego i "Pawlowicz"? Na boga, przecież ona jest teraz w Polsacie! To może jutro Wojewódzki pojawi się w Top Chefie?
Dziękuję i proszę o choć częściowe zrozumienie mnie, normalnego szarego czytelnika tego forum na którym bywam od lat, bo mnie, czasem ręce opadają. A wierzę, że ludzie tutaj bywający mają coś ciekawszego do powiedzenia