Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Ja ciągle czekam na sesję zdjęciową "prawdziwe oblicze dziennikarek newsowych, ograniczanych na co dzień kodeksem etycznym"
22

-
- Fanatyk :)
Ale to już było
( to z Joanną K. na stole )
Tak, wiem , dla nas to była tylko namiastka namiastki :devil:

Tak, wiem , dla nas to była tylko namiastka namiastki :devil:
dla tych co nie widzieli, po opisie "Joanna K. na stole " mogą być później rozczarowani
Oczywiście samo zdjęcie było w porządku - tylko i aż
Można sobie życzeniowo porozważać, jaki anturaż i poza Anny Jot byłaby najlepsza do takiej sesji :rozglada:
Idę po 40% i jak wrócę to pogdybam :spiewa:

Można sobie życzeniowo porozważać, jaki anturaż i poza Anny Jot byłaby najlepsza do takiej sesji :rozglada:
Idę po 40% i jak wrócę to pogdybam :spiewa:
-
Słusznie ! Pomyślałem o tym w kilka minut po wpisie, że dla tych , co nie widzieli, może to przywołać obraz Szapołowskiej z "Magnata"nouze pisze:dla tych co nie widzieli, po opisie "Joanna K. na stole " mogą być później rozczarowani

Dlatego spieszę z uzupełnieniem: "Joanna K. siedząca na stole"
Ma ktoś fotki z dziś?
true,
Ania J. z kucykiem i przylizanymi włosami... -10 do seksapilu
Ania J. z kucykiem i przylizanymi włosami... -10 do seksapilu
-
przyłączam się do protestu :uwaga:
Anna w wersji blond, w przeciwieństwie do dawnej Ani czarnulki , z przylizanymi włosami wygląda bardzo nieciekawie. :nie:
Z daleka wyglada jakby była, przepraszam, wygolona na łyso :>
Anna w wersji blond, w przeciwieństwie do dawnej Ani czarnulki , z przylizanymi włosami wygląda bardzo nieciekawie. :nie:
Z daleka wyglada jakby była, przepraszam, wygolona na łyso :>
a właśnie wyszukiwałem starszych zdjęć na dowód, że w czarnych włosach zarówno kucyk, jak i krótkie przylizane były bardzo ciekaweepsztajnek pisze:Anna w wersji blond, w przeciwieństwie do dawnej Ani czarnulki , z przylizanymi włosami wygląda bardzo nieciekawie.

Obecne spięte czy rozpuszczone - czas zmienić ten blond, bo nie za anielskość myśmy Panią Redaktor podziwiali :nie: (przynajmniej ja :spiewa: )
-
słusznienouze pisze: czas zmienić ten blond, bo nie za anielskość myśmy Panią Redaktor podziwiali

Miejsca aniołków są już na Wiertniczej od dawna zajęte , więc nieśmiała prośba do pani AJot o powrót do hmm... wypróbowanego, mrocznego image

To ja vetuje!!!! Jak sie ma taaaaaka buzię , należy ja pokazywać i odsłaniać !!!!!!!! Kucyk w wersji blond tez jest ekstra!!!!
Oglądam 15 na żywo i stwierdzam, że Pani Annie pięknie jest w długich rozpuszczonych prostych blond włosach
wygląda zjawiskowo