W pierwszy dzień kalendarzowej wiosny w „Poranku” przywita nas Asia. ;-) i tak do niedzieli. Asia zagrala sama siebie w 75. odc. „Kryminalnych”. Prowadzila „Fakty”. Mam nadzieje ze kiedys Ją tam zobaczymy….
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Żebrowski usiłował dziś namówić Joannę do zwierzeń, jak wyglądał egzamin do szkoły teatralnej.
Nie udało się :nie:
Widać, Joanna nie lubi wracać do tego epizodu
Ponieważ Joanna jest ostatnio traktowana na tym forum po macoszemu - i vice versa - ostatnio najczęściej pojawia się w stroju roboczym ( spodnie + top + marynara ) , korzystając z okazji, że wczoraj zaprezentowała się nam w pełnej, kobiecej krasie , postanowiłem wkleić wczorajsze ujęcia, robione sprzętem z poprzedniej epoki ( sprzed 8 lat ). Ale przyznacie, że Joanna, po 8 latach wciąż tak samo wzrusza :plus:
Odzywam się, żeby dać znać , że żyje i oglądam. Zazwyczaj z Poranków uda mi się uszczknąć ze dwa, trzy serwisy. :spiewa:
Co do strojów, Joa w każdym wygląda świetnie, co nie znaczy, że nie mam swoich ulubionych.Ale fakt, błękit to błękit.Choć w czerni też są fajnie kontraty z kolorystyką włosów.
No to witam w klubie. Mi tez się udaje trafic na 2-3 serwisy. Mam do Was prosbe; Asia w sobotę obchodzi urodziny, licze na relacje . ma ktos fotki z dzisiejszego dnia? Powiem nieskromnie ze Asia miala dzis kolczyki które dostala ode mnie
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź