Robert Stanilewicz - redakcja biznesowa TVN24
No wÂłaÂśnie... pan Robert prowadziÂł do tej pory BILANS w TVN24,
a ostatnio coraz czĂŞÂściej przygotowuje materiaÂły do g³ównego wydania FAKTĂW
Co to oznacza ZAPRASZAM DO DYSKUSJI
Czestsza obecnoÂśc Roberta Stanilewicza na antenie tvn zapewne spowodowana byla koncem roku, a co za tym idzie pewnymi podsumowaniami...jego zadaniem bylo podsumowanie pewnych tendencji gieldowych...czy gospodarczych, wydaje sie to calkiem zasadne...nie uapyrywalbym jednak nic wiecej...na pewno nie stanie sie on etatowym dziennikarzem faktow...
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
A oglÂądaÂłeÂś MOCNY_OGNIWIE dzisiejsze Fakty
Chyba nie
Pan Robert przygotowaÂł dziÂś materiaÂł zupeÂłnie (prawie) nie majÂący nic wspĂłlnego z biznesem WiĂŞc...
Pan Robert Stanilewicz przygotowuje bardzo dobre materia³y. I w przeci¹gu tygodnia zrobi³ ich ok 2 - 3 dok³adnie nie pamietam. I taka iloœÌ by³a spowodowana koùcem roku. I pewnie nie stanie sie nowym dziennikarzem "Faktów" bo od spraw biznesowych jest tam Roman M³odkowski, który ostatnio rzadko pojawia siê w "Faktach" a szkoda...
Piotrek_1992 pisze:Pan Robert przygotowaÂł dziÂś materiaÂł zupeÂłnie (prawie) nie majÂący nic wspĂłlnego z biznesem
Gdyby ten temat zupeÂłnie nie byÂłby zwiÂązany z biznesem to napewno pan Robert by go nie robiÂł. :] WiĂŞc dostaÂł go pewnie ze wzglĂŞdu Âże jĂŞzyka polskiego muszÂą siĂŞ uczyĂŚ prezesi zagranicznych firm w Polsce.
Nagroda dla redakcji magazynu "Portfel"
Dziennikarz TVN24 Robert Stanilewicz wspĂłlnie z redakcjÂą magazynu „Portfel” zostaÂł uhonorowany nagrodÂą „Libertas et Auxilium” za najlepszÂą audycjĂŞ poÂświĂŞconÂą tematyce ochrony konsumenta.
Nagrodzony odcinek programu "Portfel" dotyczyÂł problematyki kredytĂłw konsumenckich, kÂłopotĂłw z ich uzyskaniem i puÂłapek, jakie czyhajÂą na osoby zamierzajÂące skorzystaĂŚ z kredytu.
Nagrody "Libertas et Auxilium" zostaÂły ustanowione w tym roku przez Prezesa UrzĂŞdu Ochrony Konkurencji i Konsumenta wspĂłlnie z Centrum im. Adama Smitha i Stowarzyszeniem Dziennikarzy Polskich. SÂą przyznawane za teksty i audycje poÂświĂŞcone tematyce ochrony konkurencji i ochrony konsumentĂłw, ktĂłre prezentujÂą najwyÂższy poziom merytoryczny i warsztatowy, przyczyniajÂąc siĂŞ do podniesienia poziomu dziennikarstwa ekonomicznego w Polsce.
Pan Stanilewicz robi wrazenie sztywnego, chociaÂż, mĂłwi rzeczowo. W ogĂłle dziennikarze ze studia biznesowego sÂą niezwykle powaÂżni i zdystansowani od widowni. A szkoda. Odrobina humoru by siĂŞ przydaÂła.
WÂątek o Robercie trochĂŞ zardzewiaÂł wiĂŞc czas go troszeczkĂŞ reaktywowaĂŚ
CiĂŞÂżko mi coÂś powiedzieĂŚ nt. Roberta
Jak dla mnie, jest... :mhm: neutralny
Jego obecnoœÌ na ekranie mi ani nie przeszkadza :nie: , ani mnie nie zachwyca :nie: