[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: X FACTOR
Nawet MBTM ma swój kanał na YT, na dodatek występy są w najlepszej jakości HD.
http://www.youtube.com/user/MustBeTheMusicPolsat/videos

A gdzie to wycięli? W powtórce w telewizji? Na Player.pl ta wypowiedź dalej jest.SevenUP pisze:Powiedziała, że to jest niedposzczalne żeby publicznie komentować i wyzywać kogoś, kto ma inny styl muzyczny. Tylko dlaczego to wycięli(
Podobno w powtórce jej wypowiedź była ucięta.
Kolejny szok ! 1,8 MLN przedwczorajszego X FACTORA !
Tego chyba nikt sie nie spodziewal ..
http://muzyka.interia.pl/pop/news/oglad ... 2010599,50

a ile się spodziewałeś ja nawet liczyłem na mniejadik1148 pisze:Kolejny szok ! 1,8 MLN przedwczorajszego X FACTORA !Tego chyba nikt sie nie spodziewal ..

-
- Bywalec
Uroki soboty, godziny 20.00, w sezonie PO świętach wielkanocnych. Nie interesują mnie miliony, tylko udziały. A tych jak zwykle się nie podaje, a to najważniejsze.
tvn - latem programowo najgorsza!
"mojpierwszyraz" nadal uważasz, że sobota to najlepszy pod względem dnia emisji moment dla tego programu? Żałosne...
Po jaką cholerę po 1 edycji TVN zmienił dzień nadawania formatu... Teraz będzie tylko gorzej, oby nie ściągnęli XF jeszcze w tej edycji, doganiamy powoli oglądalnością Project Runway.
gorszego sezonu TVN chyba nigdy nie miał
Po jaką cholerę po 1 edycji TVN zmienił dzień nadawania formatu... Teraz będzie tylko gorzej, oby nie ściągnęli XF jeszcze w tej edycji, doganiamy powoli oglądalnością Project Runway.
gorszego sezonu TVN chyba nigdy nie miał
-
- Bywalec
@tomalapt nie, nie uważam ze to była dobra decyzja. Ale sęk w tym, że ja już wyjaśniłęm to, na czym polega moim zdaniem polityka TVNu. Lepiej mieć 18-22% w sobotę i niedzielę, niż 40 w niedzielę, a w sobotę 10%, tak jak to miało miejsce wiosną 2011 roku, gdy XF emitowany był w niedzielę. Poza tym, wtedy to była 1. edycja, efekt wow. Wtedy tez MBTM notował w soboty 3,5 mln widzów, teraz 2,5 to wow wynik, więc nie czepiajmy się tylko XF. Czas robi swoje, a Wy wymagacie wyników jak w rodowitej dla XF, Wielkiej Brytanii.
tvn - latem programowo najgorsza!
W niedzielę o 20, MBTM miał 2,13 mln... marne to jak na niedzielę, ale widać u wszystkich spadek. W ubiegłym tygodniu nie było MBTM więc go nie zanotowało, ale za to "dopadło" go to teraz.
Po prostu tego już za dużo, a Polsat dowala kolejną edycję... brak słów.
Po prostu tego już za dużo, a Polsat dowala kolejną edycję... brak słów.
Właśnie co do MBTM to Polsat moglby dac juz jakąs choć 1-sezonową przerwe,a co do X Factora może w ten weekend być jeszcze gorzej weekend majowy, dużo osob wyjezdza
No dokładnie, u nas właśnie 3 stacje natłukły 16 edycji w 4 lata, podczas gdy w UK mamy 14 edycji w... 10 lat. Już pomijam edycję co sezon. Sami\e stacje na tym tracą i nikt więcej. MBTM po jesieni zapewne skończy emisję, Voice może zrobi jedną, XF wydaje mi się że nie zrobi już żadnej.
Raczej będzie kolejna edycja X'a , bo to i tak najchętniej ogladany program stacji w tej ramowce
Oprocz Kuchennych
Szkoda , ze TVN nie zdecyduje sie na nd 

ja się zastanawiam, co przyczyniło się do tego, że TVN z porządnej telewizji stał się czymś na równi z Polsatem...
no dobra, czymś gorszym ;p
Polsat stać na podkradanie ich formatów...
no dobra, czymś gorszym ;p
Polsat stać na podkradanie ich formatów...
Mi także wydaje się, że XF jednak zostanie - czy ktoś w ogóle wie jakiego czasu lub ilości edycji dotyczy nowy rebuy?
Wyjątkiem może być sytuacja, że wykupią licencję do jakiegoś zupełnie nowego, zajebistego programu :) Może to nie jest odpowiedni przykład, ale tak mi się teraz przypomniała "Wyprawa Robinson", jednak koszta zniwelowały kontynuację. Szkoda trochę.
Wyjątkiem może być sytuacja, że wykupią licencję do jakiegoś zupełnie nowego, zajebistego programu :) Może to nie jest odpowiedni przykład, ale tak mi się teraz przypomniała "Wyprawa Robinson", jednak koszta zniwelowały kontynuację. Szkoda trochę.
W sumie racja, jakby chcieli już coś zdejmować to X jest drugą pozycją od końca do wywalenia...