Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Dzisiaj w "15:00 na żywo" jak było mówione o akcji CNN i TVN24, co nam się podoba w Polsce, to pomyślałem sobie, że można by było wysłać zdjęcie pani Ani, wybrane jakieś ładne z forum, i napisać, że mamy najpiękniejsze kobiety.
kto pamięta prowadzącą wydanie specjalne, przy poprzedniej pielgrzymce Obamy? :>
EDIT:
O, właśnie padła zapowiedź Anny na 15.30
EDIT:
O, właśnie padła zapowiedź Anny na 15.30

-
- Fanatyk :)
Oczywiście, że pamiętamy - dzięki sandałkom 

Mamy dokładnie to samo pierwsze skojarzenie z tamtego dnia
A ciekawe czemu nie zakłada tych czarnych, ekstra sandałków które miała w tamtym roku :mhm:
co do dzisiejszej 15-tej - całe pół godziny dla Pani Redaktor. Szaleństwo.
Ale zawsze mogło być gorzej, "15-ta w kwadrans" to by nawet się liczbowo zgadzało :rozglada:
Oby nie podchwycili pomysłu
x: :cicho:
Oczywiście kącik Anny całkiem przypadkowo da chwilkę na przygotowanie studia do FpP :spiewa:

A ciekawe czemu nie zakłada tych czarnych, ekstra sandałków które miała w tamtym roku :mhm:
co do dzisiejszej 15-tej - całe pół godziny dla Pani Redaktor. Szaleństwo.
Ale zawsze mogło być gorzej, "15-ta w kwadrans" to by nawet się liczbowo zgadzało :rozglada:
Oby nie podchwycili pomysłu

Oczywiście kącik Anny całkiem przypadkowo da chwilkę na przygotowanie studia do FpP :spiewa:
Nie było dziś Anny! Szkoda!
Czy Wy sobie wyobrażacie jak to jest, mieć kogoś takiego u swojego boku?
Na początku pokazywali zapowiedź "15 na żywo", a potem znieknęła i oczywiście znowu jakieś wystąpienie o 15:00, szkoda, że nawet dali dojść do głosu pani Ani, tylko cały czas prowadziła A. Kalczyńska.Infor pisze:Nie było dziś Anny! Szkoda!
A jeśli chodzi o to jak wygląda posiadanie u swojego boku taką osobę jak pani Ania to myślę Grzegorz Jędrzejowski potrafił by odpowiedzieć na to pytanie.
Jak nie może prowadzić całego programu, to moim zdaniem dobrze że nie siedziała przez godzinę, żeby tylko zapowiedzieć prezydenta, a potem FpP przed przed samą 16.00pkp pisze:Na początku pokazywali zapowiedź "15 na żywo", a potem znieknęła i oczywiście znowu jakieś wystąpienie o 15:00, szkoda, że nawet dali dojść do głosu pani Ani, tylko cały czas prowadziła A. Kalczyńska.
Znasz nas, wyobrażamy sobie wiele rzeczy :spiewa:Infor pisze:Czy Wy sobie wyobrażacie jak to jest, mieć kogoś takiego u swojego boku?
ale zaburzyłeś mi trochę równowagę bo "mieć u boku" kojarzy mi się ze stałym związkiem, a ja... eee... jakby to ująć... mam stracha przed takimi rzeczami :grymas:
Wolę uniki, sposoby rychłej ewakuacji i techniki palenia mostów :rozglada:
Jeśli dobrze dostrzegłem buciki (mimo przeszkód w postaci decyzji realizatorów :> ) to dzisiaj mamy pełne lato :brawa:
Oby na koniec pokazali dobre, całe ujęcie :rydzyk:
Oby na koniec pokazali dobre, całe ujęcie :rydzyk:
Wszystko się zgadza, ale... liczyłem że czarny lakier jest tylko na rączkach :hmm:
fioletowy kolor polubiłem :stop:
do modnych pasteli - przyzwyczaiłem się
ale co do czarnych pazurków, to ja się zmienić nie potrafię. Natychmiastowy turn-off
3
fioletowy kolor polubiłem :stop:
do modnych pasteli - przyzwyczaiłem się

ale co do czarnych pazurków, to ja się zmienić nie potrafię. Natychmiastowy turn-off

Jeśli ktoś miał teraz ustawioną nagrywarkę, spójrzcie za plecy Marty Kuligowskiej (9.35-9.36 na zegarze tvn24)
Bardzo skąpo Pani Redaktor odziewa się na ulice Warszawy, a w programie to prawie zawsze spódniczka za kolanka :rozglada:
Bardzo skąpo Pani Redaktor odziewa się na ulice Warszawy, a w programie to prawie zawsze spódniczka za kolanka :rozglada:
We wszystkich trzech postach pisałem o Annie :rozglada: Staram się nie offtopować tak jak kiedyś, kiedyś...milanos pisze:P.S Kolega nouze pomylił chyba tematy:P Ja wiem, że ty cały czas myślisz o Pani A.Jot ale spróbuj się skupić i umieszczaj posty w odpowiednich wątkach

Ale z tym skupieniem chyba masz rację :stop: do tej pory obserwując tło nigdy nie zdarzyło mi się pomylić Anny z kimś innym. Ale teraz widzę że przy swoim komputerku ma inną bluzkę niż o tej 9.35 :mhm: :mhm: :mhm:
Podsumowując poranne myśli nieuczesane: byłem przekonany, że za plecami Marty idzie Anna z kubkiem w ręku, w bardzo krótkiej spódniczce w kratę i białej bluzce. Tuż za nią szły Joanna Kryńska i Anna Kalczyńska. Mało tego, cofnąłem sobie obraz w tv i obejrzałem to jeszcze kilka razy. Dobra, czas na klin...
-
- Fanatyk :)
Oooooo
Po wczorajszym anonsie kolegi Nouze myślałem, że Anna była w sandałkach :rozglada:
A tu widać na zbliżeniach-powiększeniach, że wskoczyła w klapeczki-drewniaczki , do których mam wielką słabość :tanczy: :plus:
Poza tym, chyba już nikt nie zarzuci Pani Annie, że jest chudzinką
22 ( a parę lat temu były takie głosy )

Po wczorajszym anonsie kolegi Nouze myślałem, że Anna była w sandałkach :rozglada:
A tu widać na zbliżeniach-powiększeniach, że wskoczyła w klapeczki-drewniaczki , do których mam wielką słabość :tanczy: :plus:
Poza tym, chyba już nikt nie zarzuci Pani Annie, że jest chudzinką