Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pkp
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Anna Jędrzejowska

Post autor: pkp »

Dzisiaj w "15:00 na żywo" jak było mówione o akcji CNN i TVN24, co nam się podoba w Polsce, to pomyślałem sobie, że można by było wysłać zdjęcie pani Ani, wybrane jakieś ładne z forum, i napisać, że mamy najpiękniejsze kobiety.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

kto pamięta prowadzącą wydanie specjalne, przy poprzedniej pielgrzymce Obamy? :>

EDIT:
O, właśnie padła zapowiedź Anny na 15.30 :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Oczywiście, że pamiętamy - dzięki sandałkom :)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Mamy dokładnie to samo pierwsze skojarzenie z tamtego dnia :lol2:
A ciekawe czemu nie zakłada tych czarnych, ekstra sandałków które miała w tamtym roku :mhm:

co do dzisiejszej 15-tej - całe pół godziny dla Pani Redaktor. Szaleństwo.
Ale zawsze mogło być gorzej, "15-ta w kwadrans" to by nawet się liczbowo zgadzało :rozglada:
Oby nie podchwycili pomysłu :xx: :cicho:

Oczywiście kącik Anny całkiem przypadkowo da chwilkę na przygotowanie studia do FpP :spiewa:
Infor
Początkujący
Początkujący

Post autor: Infor »

Nie było dziś Anny! Szkoda!
Czy Wy sobie wyobrażacie jak to jest, mieć kogoś takiego u swojego boku?
pkp
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pkp »

Infor pisze:Nie było dziś Anny! Szkoda!
Czy Wy sobie wyobrażacie jak to jest, mieć kogoś takiego u swojego boku?
Na początku pokazywali zapowiedź "15 na żywo", a potem znieknęła i oczywiście znowu jakieś wystąpienie o 15:00, szkoda, że nawet dali dojść do głosu pani Ani, tylko cały czas prowadziła A. Kalczyńska.
A jeśli chodzi o to jak wygląda posiadanie u swojego boku taką osobę jak pani Ania to myślę Grzegorz Jędrzejowski potrafił by odpowiedzieć na to pytanie.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

pkp pisze:Na początku pokazywali zapowiedź "15 na żywo", a potem znieknęła i oczywiście znowu jakieś wystąpienie o 15:00, szkoda, że nawet dali dojść do głosu pani Ani, tylko cały czas prowadziła A. Kalczyńska.
Jak nie może prowadzić całego programu, to moim zdaniem dobrze że nie siedziała przez godzinę, żeby tylko zapowiedzieć prezydenta, a potem FpP przed przed samą 16.00
Infor pisze:Czy Wy sobie wyobrażacie jak to jest, mieć kogoś takiego u swojego boku?
Znasz nas, wyobrażamy sobie wiele rzeczy :spiewa:
ale zaburzyłeś mi trochę równowagę bo "mieć u boku" kojarzy mi się ze stałym związkiem, a ja... eee... jakby to ująć... mam stracha przed takimi rzeczami :grymas:
Wolę uniki, sposoby rychłej ewakuacji i techniki palenia mostów :rozglada:
milanos
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: milanos »

2.06.2014

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

3.06.2014

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

P.S. Pomalutku możecie rozgrzewać swoje nagrywarki. Prawdopodobnie będę nagrywał do końca czerwca, może jeszcze w lipcu coś się trafi. Podobna sytuacja jak w zeszłym roku tylko, że tym razem przerwa będzie dłuższa.
milanos
Stały bywalec
Stały bywalec

05.06.2014

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Jeśli dobrze dostrzegłem buciki (mimo przeszkód w postaci decyzji realizatorów :> ) to dzisiaj mamy pełne lato :brawa:
Oby na koniec pokazali dobre, całe ujęcie :rydzyk:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Wszystko się zgadza, ale... liczyłem że czarny lakier jest tylko na rączkach :hmm:
fioletowy kolor polubiłem :stop:
do modnych pasteli - przyzwyczaiłem się :neutral:
ale co do czarnych pazurków, to ja się zmienić nie potrafię. Natychmiastowy turn-off :D13
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Jeśli ktoś miał teraz ustawioną nagrywarkę, spójrzcie za plecy Marty Kuligowskiej (9.35-9.36 na zegarze tvn24)
Bardzo skąpo Pani Redaktor odziewa się na ulice Warszawy, a w programie to prawie zawsze spódniczka za kolanka :rozglada:
milanos
Stały bywalec
Stały bywalec

P.S Kolega nouze pomylił chyba tematy:P Ja wiem, że Ty cały czas myślisz o Pani A.Jot :lol: ale spróbuj się skupić i umieszczaj posty w odpowiednich wątkach :lol2: :lol2:

09.06.2014

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
nouze
Fan Forum
Fan Forum

milanos pisze:P.S Kolega nouze pomylił chyba tematy:P Ja wiem, że ty cały czas myślisz o Pani A.Jot ale spróbuj się skupić i umieszczaj posty w odpowiednich wątkach
We wszystkich trzech postach pisałem o Annie :rozglada: Staram się nie offtopować tak jak kiedyś, kiedyś... :lol2:
Ale z tym skupieniem chyba masz rację :stop: do tej pory obserwując tło nigdy nie zdarzyło mi się pomylić Anny z kimś innym. Ale teraz widzę że przy swoim komputerku ma inną bluzkę niż o tej 9.35 :mhm: :mhm: :mhm:
Podsumowując poranne myśli nieuczesane: byłem przekonany, że za plecami Marty idzie Anna z kubkiem w ręku, w bardzo krótkiej spódniczce w kratę i białej bluzce. Tuż za nią szły Joanna Kryńska i Anna Kalczyńska. Mało tego, cofnąłem sobie obraz w tv i obejrzałem to jeszcze kilka razy. Dobra, czas na klin...
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Oooooo :shock:
Po wczorajszym anonsie kolegi Nouze myślałem, że Anna była w sandałkach :rozglada:
A tu widać na zbliżeniach-powiększeniach, że wskoczyła w klapeczki-drewniaczki , do których mam wielką słabość :tanczy: :plus:

Poza tym, chyba już nikt nie zarzuci Pani Annie, że jest chudzinką :D22 ( a parę lat temu były takie głosy )
ODPOWIEDZ