Milena Rostkowska-Galant
Moderator: Łukasz
Re: Milena Rostkowska-Galant
Bingo - jak dla mnie to Pani Milena jest zapylona - dziś to było już widać 

Zapylenie jest charakterystyczne dla roślin, naprawdę, można ładniej napisać o ciąży, wystarczy chcieć...
Przepraszam niech będzie zaciążyła
Ps. Więcej luzu
Ps. Więcej luzu

-
- Fanatyk :)
Hmmm :mhm:
Jako stateczny, starszy pan, chciałem przyjąć postawę Adwokata Diabła, czyli w tym przypadku udowodnić, że nasze wyczulone na żeńskie wdzięki oczy nas mylą
Uważałem że to kwestia specyficznego odbijania światła na skutek takiej a nie innej faktury cienkiego przecież materiału.
Ale to ujęcie
( czwarte od góry drugie od lewej )
niweluje moje uczciwe zamiary :devil:
... być może Pani MIlena nie wzięła jeszcze pod uwagę, że w odmiennym stanie nie tylko brzuszek się powiększa
... a tak wogóle - pięęęękna kobieta :aniol:
P.S. Mam nagranie sprzed wielu lat, na którym ( takie mam nieodparte wrażenie ) Katarzyna Trzaskalska pojawiła się przed mapami pogody w cienkiej bluzce, bez żadnego podkładu pod spodem :cicho:
Jako stateczny, starszy pan, chciałem przyjąć postawę Adwokata Diabła, czyli w tym przypadku udowodnić, że nasze wyczulone na żeńskie wdzięki oczy nas mylą

Uważałem że to kwestia specyficznego odbijania światła na skutek takiej a nie innej faktury cienkiego przecież materiału.
Ale to ujęcie

niweluje moje uczciwe zamiary :devil:
... być może Pani MIlena nie wzięła jeszcze pod uwagę, że w odmiennym stanie nie tylko brzuszek się powiększa

... a tak wogóle - pięęęękna kobieta :aniol:
P.S. Mam nagranie sprzed wielu lat, na którym ( takie mam nieodparte wrażenie ) Katarzyna Trzaskalska pojawiła się przed mapami pogody w cienkiej bluzce, bez żadnego podkładu pod spodem :cicho:
epsztajnek pisze:P.S. Mam nagranie sprzed wielu lat, na którym ( takie mam nieodparte wrażenie ) Katarzyna Trzaskalska pojawiła się przed mapami pogody w cienkiej bluzce, bez żadnego podkładu pod spodem :cicho:
Możesz wrzucić ?

Milenka postanowiła chyba odświeżyć swój wątek na forum
1
Przy okazji przedstawiła swoją wersję efektu Tuska- czyli metodę skutecznego odwracania uwagi
Sukienka, chociaż zgrabna i zwiewna, jak sama pani Milenka, przy intensywnym studyjnym oświetleniu, bardzo efektownie wyeksponowała błogosławiony stan gospodyni ubioru
(czytaj: efektownie prześwitywała). Niejeden amator pań przy nadzeji dostał oczopląsu
Widziałem w Polsacie Info tylko trzy poranne wejścia i wydaje mi się, że w ostatnim światło zostało nieco skorygowane... :hmm:
Ale mimo wszystko- dzięki za jazdę po bandzie :tanczy:

Przy okazji przedstawiła swoją wersję efektu Tuska- czyli metodę skutecznego odwracania uwagi

Sukienka, chociaż zgrabna i zwiewna, jak sama pani Milenka, przy intensywnym studyjnym oświetleniu, bardzo efektownie wyeksponowała błogosławiony stan gospodyni ubioru

Widziałem w Polsacie Info tylko trzy poranne wejścia i wydaje mi się, że w ostatnim światło zostało nieco skorygowane... :hmm:
Ale mimo wszystko- dzięki za jazdę po bandzie :tanczy:
-
- Fanatyk :)
Taki "efekt" był już zauważony na początku tej strony, ale wtedy była inna sukienka ( bez rękawów )
O 7:30 niczego nie zauważyłem :rozglada:
O 7:30 niczego nie zauważyłem :rozglada:
Czy ktoś wie, kiedy Rostkowska zniknie z anteny ? :mhm:
Pani Milena w pogodzie po Wydarzeniach o 19:30 powiedziala:
"To nasze ostatnie spotkanie w tym roku, pewnie domyślają się Państwo dlaczego".
"To nasze ostatnie spotkanie w tym roku, pewnie domyślają się Państwo dlaczego".
Milena Rostkowska-Galant pożegnała się dzisiaj z widzami:
http://tvpolsat.info/news.php?readmore=6549
http://tvpolsat.info/news.php?readmore=6549