TVN24 BIS - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
Re: TVN24 Biznes i Świat
Monika Tomasik prowadziła dziś magazyn 24 Godziny 

„Epicentrum” – nowy program w TVN24 Biznes i Świat
http://tvdzis.pl/epicentrum-nowy-progra ... s-i-swiat/
http://tvdzis.pl/epicentrum-nowy-progra ... s-i-swiat/
-
- Czasem tu wpada
A program Pawła Blajera wchodzi na 18:00, przez co mamy skrócenie standardowego pasma dziennego.
Skrócenie o 2 godziny, bo nie tylko wcześniej się będzie kończyć, ale i później zaczynać 

A magazyn "Świat" pozostaje rozumiem i teraz będziemy mieli o 20,00 Epicentrum i o 21,00 Świat.
Oczywiście dla mnie najlepszą wiadomością jest to, że program będzie prowadził Marek Tejchman. Ale czy nie będzie za dużo programów o świecie na raz ?
Oczywiście dla mnie najlepszą wiadomością jest to, że program będzie prowadził Marek Tejchman. Ale czy nie będzie za dużo programów o świecie na raz ?
-
- Czasem tu wpada
Szkoda że przesuwają "BiŚ od rana" o godzinę później, poza tym ciekawe kto będzie go prowadził, skoro Tejchman dostał wieczór.
-
- Bywalec
Tejchman nadal ma prowadzić również program poranny.Peter Parker pisze:Szkoda że przesuwają "BiŚ od rana" o godzinę później, poza tym ciekawe kto będzie go prowadził, skoro Tejchman dostał wieczór.
W TVN24 BIŚ reklamują już zmiany w stacji - nowym gospodarzem "BiŚ od rana" będzie Jan Niedziałek.Peter Parker pisze:Szkoda że przesuwają "BiŚ od rana" o godzinę później, poza tym ciekawe kto będzie go prowadził, skoro Tejchman dostał wieczór.
W zapowiedzi latał Jan Niedziałek a dziś jest Karolina Hytrek-Prosiecka.
Ale co ciekawe czasami prowadził BIŚ OD rana Ja bym wolał żeby prowadził Łukasz Kijekmatik pisze:W TVN24 BIŚ reklamują już zmiany w stacji - nowym gospodarzem "BiŚ od rana" będzie Jan Niedziałek.Peter Parker pisze:Szkoda że przesuwają "BiŚ od rana" o godzinę później, poza tym ciekawe kto będzie go prowadził, skoro Tejchman dostał wieczór.
Przepraszam za double post . W zapowiedziach i na stronie TVN24Bis.pl Biś Od rana nie pisze kto ten program prowadzi.
Wczoraj Horyzont nadano ze studia TVN24BiŚ.
Z tej części co magazyn "Świat"?
Szkoda, ze wczorajsze wydanie było bardziej incognito i że nie wstawiają już od dłuższego czasu pełnych wydań w sieci
Szkoda, ze wczorajsze wydanie było bardziej incognito i że nie wstawiają już od dłuższego czasu pełnych wydań w sieci

Program prowadzono przy głównym stole. Studio było podświetlone na niebieski i żółty kolor. Nie zauważyłem lotów kamerowych. Taka krótka relacja. 

Robert Stanilewicz chyba jest bardzo niezadowolony z tego, że jego program trwa 20 minut (Bilans).
Opowiada z prędkością światła, tak jakby miał się nie wyrobić z materiałem.
Opowiada z prędkością światła, tak jakby miał się nie wyrobić z materiałem.