Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Jest w "Faktach po południu".
Mamy odpowiedź: cream of the crop tvn24 bierze sobie wolne, a Anna musi ich zastępować :>
Niech sobie kurde Górlickiego wezmą na rezerwowego :/
No chyba że bardzo chciała sobie przypomnieć, jak to jest zacząć swój program bez dwuminutowej obsuwy :>
Niech sobie kurde Górlickiego wezmą na rezerwowego :/
No chyba że bardzo chciała sobie przypomnieć, jak to jest zacząć swój program bez dwuminutowej obsuwy :>
Ale przynajmniej będzie prowadziła program przez 2 godziny, bo z zapowiedzi usunęli też "Teleserwis" o 17:30 i 21:00. Pewnie dlatego dziś nie było "15:00 na żywo", bo nie mieli kogo dać na zastępstwo do "Faktów po południu".
Specjalnie dla Pani Redaktor, przetrwam jeszcze pół godziny przy Fpp i na studio przed meczem zerknę tylko przez stream tvp 

Prezydent zapowiedział konferencję o 15.00
24
A chciałem usłyszeć jak Pani Redaktor cytuje słowa Sikorskiego o tej... ekhem... przysłudze Polski wobec USA
22

A chciałem usłyszeć jak Pani Redaktor cytuje słowa Sikorskiego o tej... ekhem... przysłudze Polski wobec USA

Jutro od 14:30 program specjalny - ciekawe czy jutro uda się zobaczyć panią Anię na ekranie ... za stołem oczywiście, a nie z tyłu podczas "Dnia na żywo".
Stawiam na Anne!!!!!!!!! :tanczy:
-
- Fanatyk :)
Chyba nowa farba na włosach :mhm: :rozglada:
Chyba świeżo po fryzjerze;))))
Ogladalo sie swietnie, jest w tym najlepsza, jako jedna z nielicznych potrafi zadawać trafne pytania, bez tekstu " a co pan na to". Dla mnie elita :tanczy: :brawa:
Do tego piękna i seksowna;)
Ogladalo sie swietnie, jest w tym najlepsza, jako jedna z nielicznych potrafi zadawać trafne pytania, bez tekstu " a co pan na to". Dla mnie elita :tanczy: :brawa:
Do tego piękna i seksowna;)
Już zawsze program Anny będzie się zaczynał o tej 15.02? :uhh:
Nie ma jakichś kar dla nadawców, za to że nieustannie opóźniają rozkład jazdy reklamami :mhm:
Nie ma jakichś kar dla nadawców, za to że nieustannie opóźniają rozkład jazdy reklamami :mhm:
-
- Fanatyk :)
Kary są, ale nadawcy kombinują jak mogą aby wyjść na swoje, wyprowadzając widzów z równowagi
21
Wygląda, że taki rozkład został zafiksowany - start kilka minut po 15-tej, potem 10 minut programu, 15 minut przerwy i dalej ciurkiem do FpP :ban:

Wygląda, że taki rozkład został zafiksowany - start kilka minut po 15-tej, potem 10 minut programu, 15 minut przerwy i dalej ciurkiem do FpP :ban: