Jolanta Pieńkowska
Moderator: Łukasz
Re: Jolanta Pieńkowska
Dziś zauważyłem, że parę moich znajomych polubiło na Facebooku "Jolanta Pieńkowska musi odejść z Dzień Dobry TVN", dzięki czemu w ogóle dowiedziałem się, że jest taka akcja. Do tej pory zebrało się prawie 14 tys. osób, czyli całkiem imponujący wynik.
5 godzin przed Twoim postem było nieco ponad 7 tysięcy like'ów. Promocja na Pudelku jak widać udana 

Oooo to już wiem skąd ta popularność, nawet w gronie moich znajomych. 

Jolanta dzisiaj oficjalnie pożegnała się z widzami Dzień Dobry TVN. Nie żegna się jednak ze stacją TVN. Od 8 wrzesnie prowadzić będzie na zmianę z Bartoszem Węglarczykiem program Świat w stacja TVN24 Biznes i Świat. 

W jutrzejszym wydaniu programu "Świat" gościem będzie Bronisław Komorowski.

Po dzisiejszej rozmowie w TVN24 obawiam się, że "krzykliwy" styl Pieńkowskiej rozwali cały kameralny, spokojny i merytoryczny klimat tego programu, jaki udało się zbudować Węglarczykowi z drobnym wsparciem M. Ogórek.
-
- Fan Forum
Jak na razie nie jest źle (oglądam "Świat" właśnie). Ciekawe, kiedy panią redaktor zobaczymy w Faktach?;)
To tylko moje skromne zdanie
-
- Bywalec
Nigdy.michal_borkowski pisze:Jak na razie nie jest źle (oglądam "Świat" właśnie). Ciekawe, kiedy panią redaktor zobaczymy w Faktach?;)
-
- Fan Forum
Dzisiaj pod koniec rozmowy z Buzkiem miała łzy w oczach.
nie wyczymam.

Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Pieńkowska powoli staje się dyżurną komentatorką TVN. Dziś rano gościła w TOK FM u Żakowskiego.
-
- Fan Forum
Prowadzi wlasnie wyd. Specjalne magazynu Swiat o 17.30. Nie ma Kwatery Glownej.
Regularne wizyty w TOK FM chyba nie byłyby mile widziane przez kierownictwo TVN. Nie bez powodu "gwiazdy TVN" nie pojawiają się w TOK FM, a "gwiazdy" Agory rzadziej niż kiedyś bywają w TVN24.Camilo pisze:Pieńkowska powoli staje się dyżurną komentatorką TVN. Dziś rano gościła w TOK FM u Żakowskiego.
-
- Fan Forum
Seweryn Blumsztajn pojawia się u Małgorzaty Łaszcz w "Loży prasowej", ale to już ex naczelny warszawskiego "Stołka".
Przecież praktycznie w każdym wydaniu "Loży prasowej" pojawia się przedstawiciel Agory (m.in. Wielowieyska, Wroński, Stasiński czy wspomniany Blumsztajn).