TVN24 - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
Re: TVN24 HD
Faktem jest, że Polsat News HD ma bardzo ładną jakość ze studia w HD, ale czy lepszą lub gorszą niż TVN24 HD to już trudno mi to stwierdzić. Myślę, że jakość jest na wyrównanym poziomie.
Re: Moje zdanie o TVN24
Informację o tym, że zaprosili premiera do FpF, mogli jeszcze dodać na stałe na górze ekranu. Nie wystarczyły przewijające się zapowiedzi programowe.
KKK
Ewa Paluszkiewicz właśnie opowiadała o tym co Obama... zjadł. :uhh: Ani to ważne ani ciekawe i w mojej ocenie pogrążyli się tym jak tylko mogli.
Akurat jeżeli chodzi o jedzenie, to jest to dla nich jak i dla konkurencji chwytliwy temat - dziś rano w TVP Info za to pokazywali jak Amaro przygotowuje jedzenie dla Obamy. Podobnie w sieci można znaleźć na ten temat dużo informacji.
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale Wojciech Bojanowski w trakcie relacji z Buenos Aires ma trójkątną kostkę z logiem TVN24 na mikrofonie, a nie kwadratową.
To chyba będzie najodpowiedniejszy wątek do tego, co chcę napisać. Otóż zastanawiam się, kto wymyślił tak wysokie ceny za dostęp do TVN24 LIVE? W najtańszej opcji, czyli abonamencie kwartalnym, wychodzi 27,63 zł miesięcznie. Szybko przejrzałem oferty telewizji odbieranej przez Internet i okazuje się, że za 20 zł miesięcznie można mieć pakiet ponad 40 kanałów (w tym właśnie TVN24) i jeszcze jakieś filmy, a oni za tylko jeden kanał chcą prawie 8 zł więcej. Ktoś to w ogóle kupuje?
Kilka razy ze względu na wyjazdy służbowe przymierzałem się do tego kupna w Internecie, może gdyby dołączyli jeszcze TVN24 BiŚ to bym się mniej zastanawiał, w każdym razie cena jest kosmiczna. Za 30 zł można mieć już niezły pakiet w kablówce albo w telewizji satelitarnej, nie wspominając o serwisach pirackich czy internetowej telewizji Orange. Dla porównania, ipla za 4,90 zł miesięcznie (10,90 zł za kwartał) oferuje PN, PN2, Superstacje i TV Republike.
Dobrze, że chociaż transmisja audio jest darmowa, bo nie wiem jak innym, ale mnie w zupełności by ona wystarczała, gdybym nie miał TVN24 w telewizorze.
Kuźniar od kilku dni trąbi na Facebooku, na Twitterze i na wizji o woli rodziny Anny Przybylskiej, ażeby uszanować moment jej pogrzebu i nie robić zdjęć. Wszystko taguje #Hienizm. A tymczasem co robi dzisiaj TVN24? Oczywiście nadaje lajfy z pogrzebu... Co redaktor na to? Oczywiście milczy. Hipokryzja wprawiająca w osłupienie. Ciężko go winić za decyzję kierownictwa, wszak wyraził chłop tylko słuszną opinię, niemniej jednak zrobił z siebie obłudnika. W końcu jest jedną z twarzy tej firmy.
Re: Prośby o materiały video
http://www.youtube.com/watch?v=TNXYVATUx7A
TVN24 od kuchni. Szkoda, że akurat jak był robiony ten materiał to na swoim stanowisku nie było Anny Jędrzejowskiej.
TVN24 od kuchni. Szkoda, że akurat jak był robiony ten materiał to na swoim stanowisku nie było Anny Jędrzejowskiej.
-
- Fan Forum
No, mi w pracy zastępuje radio, i bardzo sobie chwalę, choć czasem też daje zarobic TVN i kupię pakiet za 7, 90;)D4M14N pisze:Dobrze, że chociaż transmisja audio jest darmowa, bo nie wiem jak innym, ale mnie w zupełności by ona wystarczała, gdybym nie miał TVN24 w telewizorze.
To tylko moje skromne zdanie
-
- Czasem tu wpada
Re: TVN24 HD
Co to za nowe studio w którym był dzisiaj rano Pan Jarosław Kuźniar ? Te studio jest prawdziwe, czy wirtualne ?
Re: Moje zdanie o TVN24 (dyskusja ogólna)
Wieczór wyborczy z nowego/starego studia TVN24. Wcześniej było to studio nSport a jeszcze wcześniej sama TVN24 z niego nadawała.
Czyżby znudził im się przewspaniały videowall?

Info z forum media2.pl
http://forum.media2.pl/viewtopic.php?id=306&p=140
Czyżby znudził im się przewspaniały videowall?

Info z forum media2.pl
http://forum.media2.pl/viewtopic.php?id=306&p=140
Re: Moje zdanie o TVN24 (dyskusja ogólna)
Co to za oświadczenie czytał dzisiaj wieczorem Radosław Mróz? Zapamiętałem tylko, że TVN naruszył czyjeś dobra osobiste w dniach 2-3 marca 2010, ale o kogo chodzi?