Grzegorz Kajdanowicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

minio pisze: droga przez reportera do prowadzacego... a nie tylko czytajacej glowy.
Hmm.. prawda. Ale to chyba nie jest zarzut pod adresem Anity :?: Bo nie wiem czy wiesz, kiedyÂś byÂła reporterkÂą, a swoje zapowiedzi w faktach ukÂładaÂł nie kto inny jak ona sama :!:

Jestem ciekaw twojego zdania w kwestii ,,drogi do kariery'' w kontekÂście nepotyzmu :?:
Napewno zaserwujesz nam kolejne sÂłuszne prawdy, wiĂŞc czekam :!:
Ostatnio zmieniony niedziela 14 lis 2004, 17:33 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

MoÂże jakieÂś uzasadnienie a nie pisaĂŚ aby pisaĂŚ bo ci siĂŞ ona nie podoba bo twoja justyÂś najlepsza :twisted: :twisted: :twisted:
ObraÂżaĂŚ kogoÂś to kaÂżdy potrafi ale wyczerpujÂąco i mÂądrze uzasadniĂŚ swoje zdanie niewielu :!: :!: :!:
Ostatni tekst Jacka ÂŻakowskiego i caÂła afera z nim zwiÂązana ktĂłra toczy siĂŞ na Âłamach wprost i press jeszcze bardziej utwierdziÂło mnie w moim zdaniu :!: :!: :!: Po raz kolejny pani Pochanke daÂła dowĂłd swojej niekompetencji i braku profesjonalizmu i rzetelnoÂści dziennikarskiej :!: :!: :!: Nie wie, Âże najpierw trzeba wiedzieĂŚ co siĂŞ podpisuje :!: :!: :!: Jeszcze o panu Morozowskim tam jest mowa :!:
Tekst bĂŞdzie dostĂŞpny jutro na stronach "Polityki"
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

czyÂżbyÂś mial zÂłudne nadzieje Âże juÂż nie wrĂłci? nie tym razem
no wÂłasnie niesety nie tym razem...
No to piĂŞknie To juÂż chyba niedÂługo moÂże byĂŚ i w poniedziaÂłek, wtorek czy piÂątek. To jest skandal
nie sÂądze raczej w pon - i pt wepcha siĂŞ Gollum do fucktĂłw i AnitkĂŞ wykopie...
A znow pogrzeb Arafata to zadne wydarzenie. Ludzie przychodza i odchodza - to zycie. Jakby byl tak wazny to wyslaliby tam premierow, prezydentow a od Nas Pan Longin Pastusiak, ze Stanow jakis doradca... w tamkim momencie to pogrzeb zwyklego czlowieka a nie niewiadomo kogo.
sorry ale widaĂŚ ze nie wiesz o czym mĂłwisz... Pogrzeb Arafata to byÂło akurat duÂże wydarzenie a nie posÂłano tam z poslkiego rzÂądu nikogo waÂżnego bo jesteÂśmy w wasalskim ukÂłazdie z USA ktĂłra trzyma z Izraelem wiĂŞc jak nasz rzÂąd mĂłgÂł by kogoÂś waÂżnego tam posÂłaĂŚ ????
ale nie atkaujĂŞ go tak, bo wiem, Âże np. jest bardzo dobrym reporterem i nie zasÂłuÂżyÂł na takie zianie jadem w jego strone. Poza tym Anita nie musi zapowiadaĂŚ kto siĂŞ pojawi o 19. A stwierdzenie, Âże zostanie upokorzona w ten sposĂłb to teÂż przesada.
owszem jest reporterem dobrym bym go nie nazw³a³a dla mnie dobry jest Sekielski i Morozowski a Rewelacyjny Sianecki :) ale niewa¿ne czy to ze jest dobrym reporterem uprawnia go albo obliguje do bycia bobrym prowadz¹cm ??/ my go atakujemy bo siê tam nie nadaje... a owszem jest to dla niej upokorzenie bo wie ¿e nies³uszne zaj¹³ jej miejsce...
W polskiej telewizji krĂłlowÂą jest Koteria, a krĂłlem Nepotyzm. Dworzanami zaÂś sÂą automaty...
zgadza siĂŞ a ochroniaÂżem - Mobbing...
michos tak sie sklada ze wczoraj ten beznadziejny wedlug ciebie program zanotowal wynik lepszy niz wiadomosci..
ale prowadziÂł go Ryman a dobry Ryman nie jest zÂły :) tylko jak zawsze Rewelacyjny :) A*tomat nie zwiĂŞksza popularnoÂści FucktĂłw tylko prowadzÂący nowe "WaramoÂści" ...
kiepska intonacja... Panu juÂż dziĂŞkujemy
Tak panu juÂż podziĂŞkujemy poprosimy AnitkĂŞ ;) ona wie co to interpunkcja dykcja prawidÂłowa intonacja i interpretacja tekstu... Poza tym jest naturalna a nie siedzi jak Scott Guber sztywno jak by ten kij ktĂłrym go wepchneli do fucktĂłw zostaÂł mu w tyÂłku... :twisted:
S±dzê, ¿e powodem wpadki by³ brak drobnych monet - na pewno w re¿yserce s³ychaæ by³o has³o: "WRZUÆ MONETÊ. WRZUÆ MONETÊ". Pewnie au--tomat musia³ przej¶æ na awaryjny tryb i trochê to trwa³o. Potem w trakcie w¶wietlanai materia³ów filmowych zbuierali w¶ród ekipy drobne....
Dlatego teÂż moÂżemy wszyscy wspĂłlnie zaÂśpiewaĂŚ Grzesiowi:

ZnĂłw siĂŞ zepsuÂłeÂś i wiem co zrobiĂŞ, zamieniĂŞ CiĂŞ na lepszy model...
Faustus jesteÂś genialny :) dokÂładnie tak...... a moÂże monety miaÂły inna walutĂŞ moÂże on dziaÂła tylko na PLN a zapodali mu Euro ? jeÂśli tak to nie dÂługo pobedzie w fucktach bo jak wejdziemy do Euro ladnu to go bĂŞdÂą musieli przerpogramowac... :)
JeÂśli sÂłusznie rokujesz najprawdopodobniej bĂŞdzie to JĂŞdrzejowska

Ale kto po JĂŞdrzejowskiej
moÂże ci ktĂłrych imienia nie wolno wymawiaĂŚ z WaramoÂści :) bĂŞdÂą szukali nowej pracy ... ;)
Czy dobrze rozmumiem Âże zalazÂł wam za skĂłrĂŞ tym, ze zastÂąpiÂł AnitĂŞ?
A gdyby ona np. prowadzi³a g³ówne Fakty od poniedzia³ku do pi¹tku, a Kajdanowicz w weekendy to wszystko by by³o ok, a Kajdan cacy, tak?
nie ale w tedy nikt by na niego nie zwracaÂł uwagi... niech sobie prowadzi poranki tam siĂŞ nadaje odgrzewane kotlety i tak jak a*tomat gada tro samo wiĂŞc siĂŞ tam nadaje...
Panie Michos
Michos strzeÂż siĂŞ to juÂż prawie jak pani "Doda" :) czy my juz siĂŞ na forum nie tykamy ???
Grzegorz Kajdanowicz jest najsÂłabszym ogniwem FaktĂłw. Szkoda, bo siĂŞ zupeÂłnie nie rozwija, nie robi postĂŞpĂłw i strasznie siĂŞ denerwuje..
on jest wogĂłle jednym z najsÂłabszych ofniw tvn ... :)nie moÂże siĂŞ rozwijaĂŚ bo go nie zaprogramowali...
Rymanowski jest coraz lepszy.
nie jest :) bo zawsze byÂł Âświetny :)
Ostatni tekst Jacka ÂŻakowskiego i caÂła afera z nim zwiÂązana ktĂłra toczy siĂŞ na Âłamach wprost i press jeszcze bardziej utwierdziÂło mnie w moim zdaniu Po raz kolejny pani Pochanke daÂła dowĂłd swojej niekompetencji i braku profesjonalizmu i rzetelnoÂści dziennikarskiej Nie wie, Âże najpierw trzeba wiedzieĂŚ co siĂŞ podpisuje Jeszcze o panu Morozowskim tam jest mowa
a co ma do tego JustyÂś ???
Android <3
enjoy16
Początkujący
Początkujący

Post autor: enjoy16 »

Przyznanm ze goscia lubie coraz bardziej..
Tak jak z poczatku na niego plulem,tak teraz z kadym tygodniem sie przekonuje do niego coraz bardziej.
I nie chodzi tylko bynajmniej tylko o ten weekend podczas kotrego pokazal klase...
Blagam nie nawiazujcie teraz tylko do anitki,nie przecze jej profesjonalizmu ale nie mozna pluc kajdanowicza tylko za to ze poniekad jak uwazacie zajal jej miejsce
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Ja uwaÂżaÂłem i zawsze bĂŞde uwaÂżaĂŚ go za zero dziennikarskie i nawet nie ma na to wpÂływu Anitka. PO prostu go nie lubiĂŞ a w weekend nie pokazaÂł nic szczegĂłlnego. :twisted: :twisted: :twisted:
MoÂże jakbyÂś zobaczyÂł wÂłaÂśnie AnitkĂŞ jak mĂłwi o marcinie to byÂś porĂłwnaÂł.
ale nie mozna pluc kajdanowicza tylko za to ze poniekad jak uwazacie zajal jej miejsce
Tak po prostu jest :!: :!: :!: No i jeszcze pochanke musiaÂła siĂŞ wpakowac bo maÂło jej byÂło :twisted: :twisted: :twisted:

Dla mnie w faktach liczyÂła siĂŞ tylko Anitka i Marcin. Niestety ich juÂż nie ma w faktach :cry: :cry: :cry:
Marcin od nas odszedÂł na zawsze :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a Anitka gdzieÂś jeszcze jest chociaÂż to jest juÂż sam cieĂą tego co byÂło kiedyÂś :cry: :cry: :cry:
enjoy16
Początkujący
Początkujący

Post autor: enjoy16 »

Michos zwykle nie reaguje na twoje posty bo nie ma to najmniejszego sensu .
I tak nie mozna z toba dyskutowac,bo tylko twoja racja jest istotna i sluszna .
Mysle ze to dobrze ze kajdan poprawdzail wczorajsze fakty bo byl on z marcinem bardzo blisko zapewne znacznie bllizej niz anitka i nie ma co gdybac jakby bylo jakby o 19 dali wlasnie ja,pewnie byloby ok i tez fakty bylyby poruszajace.

ale teraz cos o czym chcialem napisac.
Michos masz prawo uwazac ze kajdan to kiepski prezenter,masz prawo wyrazac swoja opinie,ale mnie strasznie drazni obrazanie kogos kto na to kompletnie nie zasluzyL;.Stwierdzenie ze kajdan to ''dziennikarskie zero'' taka wlasnie obraza jest.Dziennikarz z nigeo swietny (zanim uzyjesz pojecia przemysl go),prezenter sredni,bynjamniej nie skompromitowal sie ,nie uniezaleznil politycznie.
Dziennikarski zerem (choc nie wiem czy to i tak nie za mocne stwierdzenie) jest np pan Gembarowski z TVP.

Jaka byla by twoja reakcja gydbym UZYL TAKICH SLOW wobec Anity Werner?Mam takie same podstawy aby to zrobic jak ty nazywajac tak pana K.

Proponuje zapoznac sie z opiniami innych ,a wtedy zobaczysz ze sa ludzie ktorzy maja odmienne zdanie od twojego i wrecz wpadaja w zachwyt nad panem K CZY pania Pochanke.Tak samo sa osoby ich krytykujace i chwalace zalozmy anite.Nie mozna narzucac innym swojego zdnaia ,kazdy z nas ma prawo do wlasnej opini.,

Jestem przekonany ze i tak nie zrozumiesz tego co chcialem ci przekazac i zaczniesz zaraz swoja filozofiiee lub atak na mnie.Ja juz nie probuje dyskutowac z twoimi pogladami ale staram sie zwrocic cI UWAGE NA STYL TWOich wypowiedzi.
Mam nadzieje ze wezmiesz to do serca:)
pozdrawiam
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Ja te¿ bardzo lubiê Kajdanowicza. WidaÌ, ¿e z ka¿dym kolejnym wydaniem Faktów jest coraz lepszy. Szybko siê uczy i szybko poprawia swoje b³êdy z wczeœniejszych wydaù. Poza tym na przyk³adzie Kajdanowicza doskonale widaÌ "szko³ê Lisa" (zapowiedzi, sposób prowadzenia, dobór materia³ów, gesty). Nie to co Rymanowski czy Pochanke.

A jeÂśli chodzi o ostatni weekend to teÂż byÂł Âświetny. Nie popadÂł w zbyt wielkie demonstrowanie swojego smutku po stracie przyjaciela, ale oddaÂł teÂż powagĂŞ i nastrĂłj sytuacji. Jestem pewien, Âże Rymanowski czy Pochanke nie zrobiliby tego tak dobrze. I w sumie o wiele chĂŞtniej widziaÂłbym go zamiast Rymanowskiego od poniedziaÂłku do piÂątku. Jest bardziej wiarygodny i ma w sobie duÂżo energii...

Ogl¹daj¹c zapowiedz Rymanowskiego mo¿na zasn¹Ì z nudów. Wszystkie wg jednego schematu, tak jakby skierowane do starych babÌ, tak bardzo banalne... I te jego gesty, wieczne zmêczenie, dobrze, ¿e jeszcze nie ziewa na wizji...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ale¿ siê ró¿nimy w ocenie prowadz¹cych :!:
Nie sÂądziÂłem, Âże kiedyÂś do tego dojdzie, ale stwierdzam, Âże Rymanowski,
to aktualnie najlepszy prezenter w faktach :lol: (oczywiÂście, gdy weÂźmie siĂŞ pod rozwagĂŞ to, Âże
wÂśrĂłd ÂślepcĂłw jednooki jest krĂłlem :lol: - uwielbiam to powtarzaĂŚ :!:

Ryman przynajmniej przecinkuje i intonuje, gdy mówi, fakt - troszkê sapie, ale to mnie nie dra¿ni tak jak automatycznoœÌ au+omata i krzykliwoœÌ p. Pochanke :!: :twisted:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Jak dla mnie teraz gdy nie ma juÂż z nami Marcina...;(
a Anitka jest gnojona to w³asnie paradoksalnie najlepsza w fucktach jest Pochanke w myœl przytoczonej przez Blacka zasady... co nie pprzeszkadza mi uwa¿aÌ ¿e jest koteryjn¹ ob³ódnica i bardziej od niej 100 razy lubieÌ Rymana... :)
Jest coraÂż lepszy i w ogĂłle to Âświetny prowadzÂący...
Co do A*tomata chyba nie ma wiĂŞkszego sensu siĂŞ powtarzaĂŚ my was nie przekonamy Âże to dziennikarskie zero wy nas Âże jest dobry... niech kaÂżdy zostanie przy swojej ocenie jego dziennikarstwa... proewadzenia w dniu
œmierci Marcina nie bêde siê czepiaÌ bo jesli by³ ¿eczywiœcie jego kolega to... musia³ to naprawde prz¿ywaÌ i zrobi³ to na pewno najlepiej jak umia³ choÌ jedno stwierdzenie by³o wed³óg mnie ewidentn¹ gaf¹...
Co do innych wydaù jest bezbarwny a*tomatyczny... i ma³o profesjonalny sztywny jak by mia³ ten kij co go na stanowisko wepchn¹³ w ty³ku... i na pewno nie znalaz³ siê tam uczciwie...
Android <3
Agnia
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Agnia »

A ja nie wiem, czego wszyscy chcÂą od Kajdanowicza - ja tam go lubiĂŞ (oprĂłcz tego, Âże czyta trochĂŞ za szybko). Taki sierotka, typ grzecznego ucznia, dobry reporter, niezÂły prowadzÂący, przystojny facet...
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

no ale tak sztucznie prowadzi [...]
w porĂłwnaniu z AnitÂą Werner czy JustynÂą Pochanke to on jest najgorszy z nich
one prowadzÂą tak pÂłynnie a on :?
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

jest ÂżaÂłosny... poprostu sztywny i A*tomatyczny...
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Ale....poÂświĂŞciÂłem me weekendowe wieczory i Âśmiem stwierdziĂŚ Âże widaĂŚ iÂż pracuje nad tym
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Nikt nie stoi w miejscu i nawet jeœli pierwsze wydania mia³ œrednio marne to nie oznacza, ¿e bêdzie tak zawsze. Z ka¿dym wydaniem jest lepiej, a mi³o zaskoczy³ mnie w sobotê, bo z takim impetem rozpocz¹³ Fakty, ¿e chwilê zastanawia³em siê czy to nie Lis :arrow: ¿arcik oczywiœcie. Ale ch³opak siê wyrabia.
MAKEPOVERTYHISTORY
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

no wyrabia siĂŞ, wyrabia
kaÂżdy na poczatku dziwnie prowadzi
wiadomo stres itp
juz pomaÂłu Kajdanowicz robi siĂŞ z FaktĂłw na Fakty coraz lepszy
oby tak dalej
ja uwazam teraz, ze on prowadzi nawet lepiej niÂż Rymanowski
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
ODPOWIEDZ