Anna Kalczyńska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Kalczyńska
uff.. dobrze, że prawi zniknie z TVN24
wyglądu i stylu nie ujmuje, jakby choćby na ostatnich zdjęciach, ale wyczuwam od dłuższego czasu sodówę..

Fan Omeny
"Wstajesz i łżesz" ;-)

"Wstajesz i łżesz" ;-)
Co One wszystkie tak na różowo?! (Kalczyńska, Kaczmarek, Kryńska!) :mhm:
"Dzień Dobry TVN", 23.09.2014

Gdybym był złośliwy, to bym napisał, że trochę dziwne, by anchor TVN24, jak do niedawna określała się na Twitterze, zostawał prezenterem morning show. Ale nie jestem złośliwy.
Obejrzałem dziś drugie wydanie DD TVN z Kalczyńską i z pozoru jest całkiem w porządku, ale parę rzeczy nie gra. Po pierwsze, widać że ten banan prawie nieschodzący z twarzy jest wyuczony, po drugie, ewidentnie wykłada się na tematach kulinarno-domowych, a po trzecie strasznie rozpraszający jest jej... sposób stania, bo kręci się jak tylko może.
U innych prezenterów tego nie zauważyłem a u niej jest to tak perfidne, że często przez to nie można się skupić na tym co mówi.
Poza tym ten duet z Kantereitem taki trochę bezpłciowy jak na morning SHOW jest i tego zmienić się raczej nie da, dlatego myślę, że z największą korzyścią dla DD TVN byłoby gdyby Prokop i Wellman weszli na stałe przez 5 dni w tygodniu ze wsparciem Hołowni, gdyby potrzebne było zastępstwo. Ale to taka moja luźna dygresja, która dzisiaj w czasie oglądania programu wpadła do głowy.

"Dzień Dobry TVN", 25.09.2014

-
- Fan Forum
Ktoś ma dzisiejszy taniec pani anny do piosenki dragqueen?
To tylko moje skromne zdanie
Jest pod tym linkiem http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/d ... 43792.html
W tygodniku Dobry Tydzień jest tytuł że w Telewizji o Annie Kalczyńskiej mówią Matka Polka
Właśnie wyłapałem dzisiaj tę reklamę w telewizji, bo na nazwiska z branży newsowej jestem dosyć wyczulony.
Tak zaciekle broniła swojej prywatności, potrafiła być tak cięta względem osób, które adorowały jej wygląd, a nagle przeszła do DDTVN i jakby wszystko przestało przeszkadzać, można nawet zawitać w kolorowej prasie. Bardzo nie lubię określenia "sprzedała się", ale nic lepszego mi w tej chwili nie przychodzi do głowy.
Tak zaciekle broniła swojej prywatności, potrafiła być tak cięta względem osób, które adorowały jej wygląd, a nagle przeszła do DDTVN i jakby wszystko przestało przeszkadzać, można nawet zawitać w kolorowej prasie. Bardzo nie lubię określenia "sprzedała się", ale nic lepszego mi w tej chwili nie przychodzi do głowy.
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam i mam podobne odczucia. Przyznam, że na początku swojej przygody z TVN 24 ( kiedy zaczęłam oglądać tą stację w miarę regularnie) miałam dwie ulubione dziennikarki, które ceniłam za profesjonalizm i brak pojawiania się w show-bizie, niestety w tej kwestii obydwie mnie zawiodły. Pierwszą była Anna, a drugą Beata Tadla.
Mniejsza o poglądy ale dziś Anna wyglądała obłędnie nogi fenomenalnie pokazane i do tego te kozaki... :p
Taka mała próbka w nawiązaniu do poprzedniego postu. http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/i ... 48553.html