Oni są razem genialni to moja ulubiona para ever to poczucie humoru ta interakcja uwielbiam ich razem Według mnie powinni miec swój osobny program BRAWO
Pewnie ze prowadzili ale ja bym ich widział w jakiejś "luźniejszej" formie gdzie mozna by było wykorzystać ich poczucie humoru i fajną interakcje jakieś pomysły ?
D.Kaczmarek-Szałkow przede wszystkim idealnie sprawdza się w DnŻ. Nikt lepiej od niej nie prowadzi serwisów. Dobrze byłoby też ją kiedyś w Faktach zobaczyć. Programów w luźniejszej formule nie ma wiele w TVN 24. Z newsowych, to tylko Teleserwis, ale przesunięcie ich tam byłoby moim zdaniem degradacją. TVN kiedyś zrezygnował z duetów prowadzących, najpierw w Faktach, później też w weekendowych DnŻ, w których czasami jest luźniejsza atmosfera i miejse na żarty. Mogliby to reaktywować, ale raczej tego nie zrobią (oszczędności).
Meteor pisze:D.Kaczmarek-Szałkow przede wszystkim idealnie sprawdza się w DnŻ. Nikt lepiej od niej nie prowadzi serwisów. Dobrze byłoby też ją kiedyś w Faktach zobaczyć. Programów w luźniejszej formule nie ma wiele w TVN 24. Z newsowych, to tylko Teleserwis, ale przesunięcie ich tam byłoby moim zdaniem degradacją. TVN kiedyś zrezygnował z duetów prowadzących, najpierw w Faktach, później też w weekendowych DnŻ, w których czasami jest luźniejsza atmosfera i miejse na żarty. Mogliby to reaktywować, ale raczej tego nie zrobią (oszczędności).
W ramach oszczednosci mogliby zastąpić serwisy w poranku czytanymi z offu przez Kuźniara/Żebrowskiego skrótami informacji (tak jak jest za piętnaście pełnej godziny), a w zamian obsadzić dyżury prezenterskie parami.
Jest to jakieś rozwiązanie, ale część prezenterek pojawia się teraz tylko w porankach (Joanna Kryńska, Marta Kuligowska), więc musieliby zrobić większe przetasowania. Z kolei DnŻ prowadzony parami codziennie jakoś mnie nie przekonuje. Jest to dobry pomysł na weekendy, kiedy mniej się dzieje w polityce.
:-) No i można by wrócić do prowadzenia parami magazynu "Polska i Świat" (Zdanowicz i Sokołowski?), choć to sprawdziłoby się bardziej, gdyby program trwał 45 minut a nie 20.
Poranek prowadzony wyłącznie przez Jarka był testowany i jak widać to nie przeszło i słusznie moim zdaniem. Program jest wtedy mdły.
A pary w DnŻ miło się oglądało. :\