[TVN] Warszawa - Stolica Sylwestra
Moderator: Łukasz
Re: Sylwester w TVN
@tomalp - co masz na mysli mowiac ze publicznosc na rynku przeszkadzala realizatorom?
Poza tym, jak inaczej moze rozchodzic sie dzwiek na placu otoczonym budynkami? Wiadomo, ze bedzie echo i nic sie na to nie poradzi. Ja, bedac na rynku na tej samej imprezie odnioslem wrazenie bardzo pozytywne.
Poza tym, jak inaczej moze rozchodzic sie dzwiek na placu otoczonym budynkami? Wiadomo, ze bedzie echo i nic sie na to nie poradzi. Ja, bedac na rynku na tej samej imprezie odnioslem wrazenie bardzo pozytywne.
Dźwięk był tragiczny, wiele imprez odbywało się na tym rynku, wiele odwiedziłem i nigdy takiego pogłosu nie słyszałem.
Osoby stojące dalej kompletnie nic nie widziały, telebimy zamiast pokazywać obraz z kamer "napierdzielały" wizualizacjami...
Jak na koncert sylwestrowy, nuda!
Sylwester TVP we Wrocławiu pod względem jakości dźwięku, przekazywaniu obrazu ze sceny widzom jest co roku o niebo lepszy. Koncert TVN miał atmosferę rodem z gali "Wiktory"...
Osoby stojące dalej kompletnie nic nie widziały, telebimy zamiast pokazywać obraz z kamer "napierdzielały" wizualizacjami...
Jak na koncert sylwestrowy, nuda!
Sylwester TVP we Wrocławiu pod względem jakości dźwięku, przekazywaniu obrazu ze sceny widzom jest co roku o niebo lepszy. Koncert TVN miał atmosferę rodem z gali "Wiktory"...
Moim zdaniem koncert byl bardzo dobrze zorganizowany. Przede wszystkim nie bylo tam tyle kiczu co na pozostalych imprezach. Z jednym sie jednak zgadzam - telebimy sa od tego zeby pokazywac zblizenia, a nie wizualizacje, ktore mogly byc pokazywane tylko na bimie z tylu sceny. Nadal jednak nie wiem w jaki sposob publicznosc przeszkadzala produkcji. 

-
- Czasem tu wpada
Ciekawe czy Pan Artur Andrus wystąpi na sylwestrze TVN . Według mnie on ma bardzo dobre piosenki
-
- Fan Forum
Jeden z plotkarskich portali (może są też inne źródła) informuje, że Sylwestra w TVN poprowadzą Małgorzata Rozenek i Radosław Majdan, pytanie, czy jeszcze ktoś do nich dołączy.
To tylko moje skromne zdanie
http://afterparty.pl/newsy_artykul,20818.html
To jest chyba jakaś kpina? Informacją tą jako wierny widz i fan TVN zostałem obrażony...
To jest chyba jakaś kpina? Informacją tą jako wierny widz i fan TVN zostałem obrażony...
Proponuję jeszcze Magdę Gessler...
chyba to są jakieś żarty. Z całym szacunkiem do Małgorzaty Rozenek i Radka Majdana ale ja tego nie widzę. Ona chyba wejdzie na scenę z białą rękawiczką
Wyczuwam większą klapę niż rok temu

http://satelitarne.tv/nc-plus/item/1238 ... 2014-z-tvn
no szczerze mówiąc to niezbyt ciekawie się zapowiada :/
no szczerze mówiąc to niezbyt ciekawie się zapowiada :/
Nie dyskutuje sie o gustach, moim zdaniem dobor gwiazd prawie idealny. Niestety przewiduje slaba oglodalnosc, brakuje tutaj tandetnego wokalisty dla "ciemnogrodu". TVNie moj drogi, super!
A Feel i IRA to co ;p?
Porównując to do gwiazd konkurencji, TVN trzyma poziom. Zaskakująca jest tylko bardzo skromna liczba gwiazd tegorocznego sylwestra w Krakowie.SevenUP pisze:A Feel i IRA to co ;p?
Są już emitowane jakieś spoty w TV? Chyba czas najwyższy.
A więc już jest...
Tak tragicznego spotu promującego sylwestra jeszcze nigdy nie widziałem, bez żadnego pomysłu.
Tak tragicznego spotu promującego sylwestra jeszcze nigdy nie widziałem, bez żadnego pomysłu.
Rzeczywiście porównując sceny Wrocławia i Gdyni - tvn'owska w moim odczuciu słaba
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/krolew ... _7748.html
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/krolew ... _7748.html
Trzeba będzie zobaczyć jak scena będzie prezentować się przy grze świateł - no i co ważne - na ekranie telewizora. Choć fakt faktem, że w stosunku do tego, co szykują Dwójka i Polsat - rzeczywiście impreza TVN-u na razie czterech liter nie rwie.