Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Tak, jutro na godz. 16:00 zaplanowane są "Fakty po południu".
O prosze własnie napisała że sylwestrową noc spędzi w pracy czyli "sylwester z Dagmarą " ciekawe kto jej bedzie towarzyszył ? Jak myślicie ?
-
- Fan Forum
Chyba Marcin Żebrowski z tego co widać na zdjęciach sprzed kilkunastu minut na fanpage'u Dagmary...
To tylko moje skromne zdanie
To według mnie strzał w dziesiątke zdecydowanie moj ulubiony duet no i do tego luźniejsza forma nie mogę sie doczekać
))))

A czy na jakieś ujęcia Pani Dagmary (nawet mniej wyraźne) z 24.12 można liczyć czy cały czas siedziała "za stołem"?
BTW, Wesołych Świąt!
BTW, Wesołych Świąt!

Dzięki wielkie, ale niestety nawet mimo najszczerszych chęci, trudno ujrzeć choćby kontur jej wspaniałych nóg... ;/
Kolego twoja fascynacja nogami jest dosyć niepokojąca
sa strony gdzie znajdziesz duzo gołych nóg i nie tylko 

Każdy ma jakieś fascynacje
Ty wchodząc na ten portal i oglądając capsy na co zwracasz uwagę? Nie powiesz mi chyba, że tylko czytasz to co jest napisane, a na zdjęcia nie patrzysz 
A co do nóg, to na żadnej stronie www nie znajdziemy takich, jakie ma Pani Dagmara!

A co do nóg, to na żadnej stronie www nie znajdziemy takich, jakie ma Pani Dagmara!
A widzieliście Dagmare w wigilijnych faktach o 16 ?
Ja widziałem tylko fragmenty. Ostatnio pojawia się w różnych pasmach, Poranek, DnŻ, FpP. Jutro znowu w poranku, tak dzisiaj zapowiadał Igor Sokołowski
Pani Dagmaro, jeśli zagląda Pani na to forum, to chciałbym prosić o to, aby tak jak do czasu gdy zacząłem pisać o Pani ślicznych nóżkach, zaczęła znowu zakładać cienkie rajstopki. Dziś (tak jak często ostatnio) spodnie ;/ Wcześniej przed moimi wpisami czarne cienkie rajstopki były u Pani normą. Proszę brać przykład z Pani Joasi Kryńskiej. Pozdrawiam. Pelek