Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Fryzura rzeczywiście fatalna, zupełnie niepasująca do Dagmary. Ale cała reszta prezentuje się całkiem dobrze. Może nie idealnie, ale dobrze.
-
- Fan Forum
Idąc tropem nóg, to... szkoda że prezenterzy zakrywają je spodniami, bo można by pisać o ich umięśnionych łydkach, w końcu mamy gender, prawda?;)
To tylko moje skromne zdanie
Czy pani Dagmara prowadzi jutro jakiś serwis ?
Zdjęcia część 2/2
31.12.2014/01.01.2015 | Wieczór Sylwestrowy

@nergal
Zobaczymy jutro. Myślę, że dadzą jej trochę odpocząć po Sylwestrze. Program na żywo prawie 4 godziny (z przerwami, ale jednak). Na Facebooku napisała, że w szpilkach była 6 godzin. A część świąt też w pracy spędziła.
@michal_borkowski
Nie wywołuj wilka z lasu;)
PS. Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!
31.12.2014/01.01.2015 | Wieczór Sylwestrowy

@nergal
Zobaczymy jutro. Myślę, że dadzą jej trochę odpocząć po Sylwestrze. Program na żywo prawie 4 godziny (z przerwami, ale jednak). Na Facebooku napisała, że w szpilkach była 6 godzin. A część świąt też w pracy spędziła.
@michal_borkowski
Nie wywołuj wilka z lasu;)
PS. Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!
Meteor, wrzuciłbyś wersję ruchomą video Wieczoru Sylwestrowego z Dagmarą
Nie da rady, plik ma ok. 10 GB.
To skompresuj, albo podziel na partyMeteor pisze:Nie da rady, plik ma ok. 10 GB.
Lepiej podziel na party bo po kompresji straci na jakości może wrzuć na Mega wejdzie nawet cały plik bo jest 50 gb miejsca i dość szyko się wgrywa.HicurPL pisze:To skompresuj, albo podziel na partyMeteor pisze:Nie da rady, plik ma ok. 10 GB.
Dziś Dagmare w pracy odwiedziły jej córeczki i mąż fajne zdjecia maja na prywatnym Facebooku 

Piekna jak zawsze 

Możecie podesłać mi link do pliku?
Dzis na wampa