Prośba do forumowiczów - szczególnie do tych nowych.
Proszę, trzymajcie się zasad poprawnego pisania, chodzi mi przede wszystkim o duże litery na początku zdania, nazwy własne, to samo tyczy się interpunkcji - stawianie kropek, przecinków, myślników. Macie tyle ciekawego do przekazania w swoich wypowiedziach, ale uwierzcie ciężko czyta się jedną zbitą kilkulinijkową wypowiedź, z której na koniec trudno zrozumieć o co tak naprawdę chodzi.
Odsyłam też do regulaminu forum viewtopic.php?f=7&t=19&start=0
Dzięki z góry.
Pozdrawiam.
W imieniu zespołu czuwającego nad porządkiem na forum, informuję, że od dziś obowiązuje nowy regulamin, dostępny w pierwszym poście tego wątku. Użytkowników uprasza się o powrót do normalnych czynności. W razie wątpliwości, pytań, zachęcam do napisania ich w tym wątku.
W związku z ostatnimi uwagami jak i zachowaniem niektórych użytkowników w najbliższym czasie zmianie ulegnie regulamin. Jeżeli chcecie podzielić się swoimi pomysłami, to zapraszam, podawajcie je tutaj. Zmiana regulaminu myślę, że nastąpi już w najbliższy weekend.
Im więcej tu będzie wpisów dziesięcio czy piętnastolatków tym mniej osób będzie tu zaglądać. Niektóre wpisy są tak infantylne, że nie daje się tego czytać
Ja jestem za tym, żeby znalazł się w regulaminie zakaz zakładania tematów o danej prezenterce tylko po to, żeby pytać "czy ktoś ma jakieś jej zdjęcia"? Do tego może służyć dział "Na każdy temat".
Pelikan pisze:Ja jestem za tym, żeby znalazł się w regulaminie zakaz zakładania tematów o danej prezenterce tylko po to, żeby pytać "czy ktoś ma jakieś jej zdjęcia"? Do tego może służyć dział "Na każdy temat".
Ja się z tym kompletnie nie zgadzam! Powinno się zakładać tematy jeśli brakuje wątku.
DNO! i metr mułu. Żenada, krótko mówiąc. Brak szacunku dla dziennikarzy, chyba że te wszystkie Asie, Agniesie, Kasi to jego koleżanki. Albo piszący jest strasznym dzieciuchem albo robi to specjalnie, żeby ludzić wk....ać!
Rocznik przy nazwie użytkownika może wiele tłumaczyć, ale to by było aż przykre, że 19-letnia osoba tak się może zachowywać. Zgodnie z nowym regulaminem w takich przypadkach będzie blokowany dostęp do konta, na razie musi się skończyć na ostrzeżeniach - 3 ostrzeżenia to ban. Nowy regulamin jest dopracowywany, wejdzie w życie w sobotę, ale regulamin to nie będzie jedyna zmiana
matik pisze:Rocznik przy nazwie użytkownika może wiele tłumaczyć, ale to by było aż przykre, że 19-letnia osoba tak się może zachowywać. Zgodnie z nowym regulaminem w takich przypadkach będzie blokowany dostęp do konta, na razie musi się skończyć na ostrzeżeniach - 3 ostrzeżenia to ban. Nowy regulamin jest dopracowywany, wejdzie w życie w sobotę, ale regulamin to nie będzie jedyna zmiana
Ja chcę się wytłumaczyć że ja po prostu chcę zdrobniale mówić o dziennikarkach grupy TVN.
@crystian1996, wiem chłopie, że robisz to już specjalnie i anonimowość w sieci pozwala na wiele, ale powinieneś uszanować innych, którzy z tego forum korzystają, bo to jednak nie miejsce poświęcone dyskusjom, która laska Cię podnieca. Ulżyj sobie przy capsach jeśli odczuwasz taką potrzebę, ale myślę, że wszystkich dookoła to co piszesz raczej nie interesuje, a wprowadza w zażenowanie.
Camilo pisze:@crystian1996, wiem chłopie, że robisz to już specjalnie i anonimowość w sieci pozwala na wiele, ale powinieneś uszanować innych, którzy z tego forum korzystają, bo to jednak nie miejsce poświęcone dyskusjom, która laska Cię podnieca. Ulżyj sobie przy capsach jeśli odczuwasz taką potrzebę, ale myślę, że wszystkich dookoła to co piszesz raczej nie interesuje, a wprowadza w zażenowanie.
Po tylu napomnieniach z całą pewnością robisz to specjalnie. A jeśli przyjmiemy na moment, że jednak nie, to jesteś widocznie bardzo prymitywnym stworzeniem, bo to co tu piszesz (a mam podejrzenie, że już kiedyś tu byłeś), nie daje o tobie dobrego świadectwa.