[TVN] Wyprawa Robinson
Moderator: Łukasz
Ciekawe jak¹ ogl¹dalnoœÌ maj¹ odcinki dzisiejszy i wczorajszy 
NiezÂłe zrobili to zakoĂączenie dzisiaj na wyspie
A na czat z LidkÂą nie mogÂłem siĂŞ dostaĂŚ, bo mi strasznie net zamula... czekam na relacjĂŞ na stronie porgramu.
Kurcze, no szkoda, Âże program siĂŞ koĂączy - jest to chyba jedyna pozyja, ktĂłrÂą obejrzaÂłem od deski do deski tej jesieni... no moÂże jeszcze "Camera Cafe"... a teraz to co ja bede ogladaÂł?

A na czat z LidkÂą nie mogÂłem siĂŞ dostaĂŚ, bo mi strasznie net zamula... czekam na relacjĂŞ na stronie porgramu.
Kurcze, no szkoda, Âże program siĂŞ koĂączy - jest to chyba jedyna pozyja, ktĂłrÂą obejrzaÂłem od deski do deski tej jesieni... no moÂże jeszcze "Camera Cafe"... a teraz to co ja bede ogladaÂł?

no ale pewnie ci co nie oglÂądali wczeÂśniej robinsona to ich nie ciekawiÂą raczej odcinki finaÂłowe bo nie znajÂą ani uczsetnikĂłw ani nie wiedzÂą co siĂŞ na wyspie dzieje
na pewno oglÂądalnoÂśc wzrosÂła w tych dniach ale chyba nie az tak strasznie
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
W moim przypadku to jest jedyna pozycja, ktĂłra oglÂądam od deski do deski. Ale siĂŞ nie martwiĂŞ. Zawsze TVN zaoferuje coÂś co mnie przyciÂągnie.szymcio9 pisze:
No nie wiem. Mój tata jak zwykle nie ogl¹da takich rzeczy, ale od dwóch tygodni tak sie wci¹gn¹³, ¿e nie mo¿e siê doczekaÌ kolejnego odcinka. Nawet dzisiaj meczu nie ogl¹da³Anonymus pisze:no ale pewnie ci co nie ogl¹dali wczeœniej robinsona to ich nie ciekawi¹ raczej odcinki fina³owe bo nie znaj¹ ani uczsetników ani nie wiedz¹ co siê na wyspie dzieje

Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
w sumie moÂże byĂŚ wysoka...
a z BigBrother'em jak byÂło... - podczas finaÂłu bardzo duzo milionĂłw widzĂłw
no moÂże Robinson na aÂż tyle liczyc nie moze ale napewno bardzo wiele osĂłb bĂŞddzie oglÂądaĂŚ z ciekawoÂści kto wygra
a z BigBrother'em jak byÂło... - podczas finaÂłu bardzo duzo milionĂłw widzĂłw
no moÂże Robinson na aÂż tyle liczyc nie moze ale napewno bardzo wiele osĂłb bĂŞddzie oglÂądaĂŚ z ciekawoÂści kto wygra
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
Na te relacje to czasem trzeba sporo czekaÌ. Co prawda s¹ ju¿ teraz na bie¿¹co, lecz ja dotychczas opuœci³em chyba tylko trzy czaty (Marcin, Wincenty i ta pierwsza) i szczególnie d³ugo musia³em czekaÌ na relacjê z Wincentym. A te gdzie uczestniczy³em to te¿ d³ugo to przepisywali. Np. prawie miesi¹c czeka³em na Agnieszkê, gdzie pojawi³o siê jedyne moje pytanieszymcio9 pisze:

ZrobiÂłem zrzuty ekranu dzisiejszego czata. RozpoczÂąl siĂŞ on o 22:32, ale po piĂŞtnastu minutach chyba wywalili wszystkich, aby poprawiĂŚ nicka z Lida na Lidia. Dlatego nie zachowaÂło siĂŞ pierwszych 10 minut, bo archiwum pamiĂŞta tylko 5 minut wstecz. Czat zakoĂączyÂł siĂŞ o 23:52.
CzêœÌ 1
CzêœÌ 2
CzêœÌ 3
CzêœÌ 4
CzêœÌ 5
CzêœÌ 6
Na Âżywo, co prawda, nie bĂŞdzie, ale warto i tak popatrzeĂŚ.Andy pisze:Hej, to co bylo dzis na koncu to juz powinno lecieĂŚ LIVE ze studia! Zaloze sie ze za tydzien nie bedzie zadnego finalu LIVE ...

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
OczywiÂście, Âże nie puÂścili. Ja zadajĂŞ trochĂŞ bardziej skomplikowane pytania, a tam moderatorzy uwielbiajÂą takie typu: Ile schudÂłaÂś, czy kamerzyÂści byli z Wami, czy CiĂŞ peszyÂły kamery itp. Co tydzieĂą sÂą jedne i te same pytanka.Anonymus pisze:michaÂł, no i udaÂło Ci siĂŞ zadaĂŚ jakieÂś pytanie ktĂłre dopusclili moderatorzy??
Ja zadajĂŞ za kaÂżdym razem jakieÂś 20-30 pytaĂą i dotychczas zakwalifikowaÂło siĂŞ tylko jedno - na czacie z AgnieszkÂą. A teraz LidkĂŞ chciaÂłem spytaĂŚ miĂŞdzy innymi o to czy wie chociaÂż, Âże miaÂła wÂłaÂściwy klucz.
WedÂług mnie jakby siĂŞ uprzeĂŚ to ta ostatnia konkurencja mogÂła byĂŚ ustawiona i Kasia np. miaÂła wszystkie trzy klucze dobre, a Lidka wszystkie zÂłe. Nie losowali swoich stanowisk!
Ró¿nie bywa z iloœci¹ internautów. Z Kenem by³o kilka tysiêcy (chyba dobija³o 10 tys.), z Agnieszk¹ czasami nie przekracza³o setki.Anonymus pisze: ja próbowa³em ale nici z tego
tym bardziej, Âże tam byÂło okoÂło 1 500 osĂłb
Jedyne co ja wiem, to to, Âże bĂŞdzie nagrywany przez dwa dni - teraz w piÂątek i sobotĂŞ.Maciek pisze:Na Âżywo, co prawda, nie bĂŞdzie, ale warto i tak popatrzeĂŚ.![]()
No gdybym by³a na czacie co by³oby 100 osób to napewno wiêksze szanse na zadanie pytaniamichal pisze: Ró¿nie bywa z iloœci¹ internautów [...] z Agnieszk¹ czasami nie przekracza³o setki.
No ale jak odchodziÂła agnieszka to jeszcze program nie miaÂł tak wielkiej popularnoÂści i liczby widzĂłw jak teraz