Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Kuźniar pewnie niepocieszony, w końcu kiedyś miał trafić do zespołu Faktów (*historia z Rusin itd), a teraz Jacoń i Szałkow go ubiegli (w popołudniowych wydaniach). Jeszcze piątkowe wydania WiW mu "zabrali". Taka mała dygresja...
To tylko moje skromne zdanie
Kuźniar z "Faktów" się już dawno wyleczył. Wydania piątkowe odebrali mu raczej na jego własne życzenie, bo Żebrowski nie generuje tylu widzów co on. A to, że od czasów odejścia Tadli do prowadzenia włączyli okazjonalnie Knapika, Jaconia i Kaczmarek-Szałkow, nie wydaje mi się, by było jakimś prognostykiem co do godziny 19.00.
Nie ukrywam ze chciałbym zobaczyć Dagmare w Faktach o 19 według mnie ona tam poprostu pasuje cieżko określić dlaczego ale pasuje 

Anita Werner jest chyba na urlopie, Marciniak nie obskoczy zatem wszystkich dyżurów popołudniowych, jeśli ma jeszcze Fakty, FpF i Babilon. Jednak jak mówię - nie przywiązywałbym do tych zastępstw jakiejś większej wagi i nie robił sobie złudnych nadziei.
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
Skoro oddal piatek bez walki, tzn ze juz ma dosc tej monotonii. Kiedys jeszcze rozmowe polityczna dali mu poprowadzic a teraz...Camilo pisze:Kuźniar z "Faktów" się już dawno wyleczył. Wydania piątkowe odebrali mu raczej na jego własne życzenie, bo Żebrowski nie generuje tylu widzów co on. A to, że od czasów odejścia Tadli do prowadzenia włączyli okazjonalnie Knapika, Jaconia i Kaczmarek-Szałkow, nie wydaje mi się, by było jakimś prognostykiem co do godziny 19.00
To tylko moje skromne zdanie
Dzisiejsze capsy tylko zza stołu? ;/
Szkoda, bo w tej koszuli wygląda wspaniale, a do niej zawsze zakładała spódniczkę + czarne rajstopki... Pewnie dziś było podobnie, ale bez capsów się nie dowiemy
Szkoda, bo w tej koszuli wygląda wspaniale, a do niej zawsze zakładała spódniczkę + czarne rajstopki... Pewnie dziś było podobnie, ale bez capsów się nie dowiemy

Tak tylko za stołu niestety, ale całego ujęcia Dagmary nie było.pelek pisze: Dzisiejsze capsy tylko zza stołu? ;/
Było w podsumowaniu tygodnia o 13:30.
Sukienka idealnie dobrana do oczu 

Przecież Dagmara ma bluzkę i spodnie
A widzisz niestety dzis nie mogłem oglądać i oceniłem tylko po capsach
myślałem ze to sukienka 
Wręcz po jednym capsie

Wręcz po jednym capsie