Moderator: Łukasz
A czemu od razu dwulicowoœÌ i nielojalnoœÌ? Mo¿e chcia³ zmierzyÌ siê z wiêkszym wyzwnaiem? Moze znudzi³y mu siê dy¿ury w TVN24 i ciê¿ka praca, której i tak nikt nie zauwa¿y. Wszak wszystkie pochwa³y zbiera Justyna Pochanke i szefowie stacji. S¹dzê, ¿e ju¿ za rok Ziemiec dostanie Wikotra lub jak¹œ nagordê za pracê w Wiadomoœciach. Pracuj¹c w TVN24 wci¹¿ nie by³by rozpoznawany przez wiêkszoœÌ. Mo¿e to smutne, ale taka jest prawda. Dopiero w g³ownym serwisie mo¿na zaistnieÌ, poza nim nikt nie zwróci na Ciebie uwagi, nawet gdybyœ siê bardzo stara³. (Ewentualnie wylecisz z dy¿urów, a Twoje miejsce zajmie jakiœ Grzegorz Kajdanowicz).arrow pisze: szanujesz go za dwulicowoœÌ i nielojalnoœÌ? brawo :?
Nie nie jest mi g³upio. Czujê siê tak samo jak wczoraj. No... mo¿e troszkê gorzej. Bo skoro Anita nie odesz³a z tvn, to oznacza, ¿e nadal godzi siê na poni¿anie. Ta jej nieobecnoœÌ, to z pewnoœci¹ nie by³ jej pomys³, pewnie dwudniowy urlop zosta³ jej narzucony a odrobi go napewno w œwiêta.Kubs pisze:Hahahahhaha i co![]()
![]()
WyszÂło na moje
Anita miaÂła dwa dni wolne
![]()
Jest dziÂś w poranku a wy podnieÂśliÂście takie larumJak sie czujecie
NIe jest wam gÂłupio
![]()
![]()
tak naprwade bardzo zabwane... :?zresztÂą ona nawet do programu Kawa czy herbata nadawaÂłaby siĂŞ
ja np szanuje go za to ze nie da³ siê tvn-owi nie wiadomo co dla niego szykowaliszanujesz go za dwulicowoœÌ i nielojalnoœÌ? brawo
dokÂładnie TAKAnicie ÂżyczyÂłbym aby wziĂŞÂła przykÂład z kolegi
nie nie jest... bo to oznacza ze pewnie jej nie bedzie w faktach popo³ódniowych albo ze ju¿ na sat³e jest w porankach :?Hahahahhaha i co Wysz³o na moje Anita mia³a dwa dni wolne Jest dziœ w poranku a wy podnieœliœcie takie larum Jak sie czujecie NIe jest wam g³upio
nie nie jest... bo to oznacza ze pewnie jej nie bedzie w faktach popo³ódniowych albo ze ju¿ na sat³e jest w porankach
Kamuii nie zrouzmia³aœ mnie. Uwa¿am, ¿e Anita jest tak dobra, ¿e poradzi¹³by sobie w ka¿dym programie. A prowadzenie Kawy czy herbaty wsytdu nikomu nie przynosi - obecnie to jeden z najlepszych programów we wszystkich polskich stacjacjach. mogliby tylko wyrzuciÌ Wo³ka i ten jego przegl¹d prasy w poniedzia³ek, ewentualnie zaprosiÌ Urbana. Wtedy nie bêdê mia³ pretensji.kamuii pisze: tak naprwade bardzo zabwane... :?
Zrozum, Âże my chcielibyÂśmy, aby AnitĂŞ traktowano tak, jak na to zasÂługuje. NaleÂży siĂŞ Anicie odrobina szacunku dla jej dotychczasowej pracy, zasÂług dla tej telewizji.arrow pisze:Bosheeeee, Anity nie ma - Âźle, Anita jest - jeszcze gorzej, zdecydujcie siĂŞ ludzie o co wam w Âżyciu chodzi![]()
To tam WoÂłek prowadzi przeglÂądy prasymogliby tylko wyrzuciĂŚ WoÂłka i ten jego przeglÂąd prasy w poniedziaÂłek, ewentualnie zaprosiĂŚ Urbana. Wtedy nie bĂŞdĂŞ miaÂł pretensji.
Zgadzam siê w 100%Uwa¿am, ¿e Anita jest tak dobra, ¿e poradzi¹³by sobie w ka¿dym programie.
no to dobrze bo ju¿ mysla³am ze jesteœ przeciw Anitce...Kamuii nie zrouzmia³aœ mnie. Uwa¿am, ¿e Anita jest tak dobra, ¿e poradzi¹³by sobie w ka¿dym programie.
ale jak by tam zdegradowali np PieĂąkowskÂą to chyba by ci siĂŞ nie spodobaÂło co ??prowadzenie Kawy czy herbaty wsytdu nikomu nie przynosi - obecnie to jeden z najlepszych programĂłw we wszystkich polskich stacjacjach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Meteor i 8 gości