Wiosna 2015 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Wiosna 2015 w TVN
Dlaczego nikt nie pisze o nowym programie Magdy Gessler?
Bo jeżeli myślimy o tym samym programie, to z tego co wiem będzie to projekt internetowy dla Player.pl.
Dokładnie. Juz jakiś czas temu pisano, że będzie to program internetowy. Chociaż nie ukrywam, że TVN mógłby emitować program, w którym Magda Gessler wraca do zrewolucjonizowanych restauracji. Mógłby być emitowany w każdy czwartek po nowym odcinku KR i trwać 30 minut.
-
- Fan Forum
Re: TVN: sprawy biężące (dyskusja ogólna o stacji i Grupie T
Jeden z portali plotkarskich donosi (niepotwierdzone informacje), że swój program ma dostać ponoć lubiany przez widzów Marcin Prokop, ktory powoli miałby zastąpić Kubę W. Abstrachując od tego, ile w tym prawdy, trzeba przyznać, że mały powiew świeżości by się przydał, ale czy to już w wiosennej ramówce? Trochę się ciasno się zrobi...
To tylko moje skromne zdanie
Prokop już wiele programów swoich miał, m. in. nadawany jesienią 2004 roku w Dwójce program "Prokop i Panny".
-
- Fan Forum
Znaczna część grupy docelowej 16-49 tego nie pamięta;)Trzeciak pisze:Prokop już wiele programów swoich miał, m. in. nadawany jesienią 2004 roku w Dwójce program "Prokop i Panny".
To tylko moje skromne zdanie
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tv ... premierami Szkoła o 20.50 a Ugotowani o 20.50 , czyli wszystko zostaje po staremu
szkoda mi Ugotowanych , znów się będą męczyć

Co do "Ugotowanych" - trzeba przyznać, że Miszczak daje do tego programu w ścisłym prime-time bardzo, ale bardzo duży kredyt zaufania.
Kredyt podobny jak ten dla "WAWA non stop". Myślę, że to zła decyzja.
Re: Nie rób scen
Z tego co było wczesniej mowione, to mialy pojawić się 2 seriale, narazie mowa o jednym a co z drugą produkcją?
Ktoś wie, czy i kiedy będzie wiosenna konferencja ramówkowa TVN-u? Bo na pasku informacyjnym na portalu tvnfakty.pl tej informacji nie znalazłem. 

Teraz już znajdziesz na pasku informacje dotyczącą daty 

No to chyba nie ma już wątpliwości, gdzie znajdą się główne wiosenne programy (podane niżej godziny są nieoficjalne):
- "You Can Dance" - poniedziałki, 21:30 - po nich spodziewam się "Żon Hollywood" - akurat gdy skończą się "Żony..." wejdą odcinki live.
- "Project Runway" - środy, 21:30
- "Mali Giganci" - soboty, 20:00
- "Mamy Cię!" i "Nie rób scen" - niedziele 20/21 później "Na językach"
-"Piekielny hotel" - niedziele, 18:00
-"Efekt Domina" - o ile w ogóle wróci, w niedziele po DDTVN
- "Kuchenne rewolucje", "Prawo Agaty", "Kuba Wojewódzki", "Ugotowani" o stałych porach
Zastanawiam się co z "Mąż czy nie mąż" - moje źródła mówią, że serial ruszy wiosną, natomiast ciągle brak jakiegokolwiek potwierdzenia ze strony TVNu.
- "You Can Dance" - poniedziałki, 21:30 - po nich spodziewam się "Żon Hollywood" - akurat gdy skończą się "Żony..." wejdą odcinki live.
- "Project Runway" - środy, 21:30
- "Mali Giganci" - soboty, 20:00
- "Mamy Cię!" i "Nie rób scen" - niedziele 20/21 później "Na językach"
-"Piekielny hotel" - niedziele, 18:00
-"Efekt Domina" - o ile w ogóle wróci, w niedziele po DDTVN
- "Kuchenne rewolucje", "Prawo Agaty", "Kuba Wojewódzki", "Ugotowani" o stałych porach
Zastanawiam się co z "Mąż czy nie mąż" - moje źródła mówią, że serial ruszy wiosną, natomiast ciągle brak jakiegokolwiek potwierdzenia ze strony TVNu.
Liczą się tylko Fakty.
Czy przypadkiem teraz w czwartek 5 lutego nie odbędzie konferencja ramówkowa wiosennej ramówki TVN?
Ostatnio zmieniony niedziela 01 lut 2015, 16:47 przez prze_kw, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Brak znaku zapytania pod koniec zdania. / Informacja o konferencji znajduje się na pasku informacyjnym na stronie tvnfakty.pl, o czym wspomniał dwa posty wyżej @matik.
Powód: Brak znaku zapytania pod koniec zdania. / Informacja o konferencji znajduje się na pasku informacyjnym na stronie tvnfakty.pl, o czym wspomniał dwa posty wyżej @matik.
Re: Mamy cię!
Nową ramówkę widzę tak.
Sobota
20.00 - Mali Giganci
Niedziela
18.00 - Piekielny Hotel
20.00 - Project Runway
21.00 - Nie rób scen
22.00 - Mąż czy nie mąż
Poniedziałek
21.30 - Mamy Cię
Wtorek
21.30 - Prawo Agaty
22.30 - Kuba Wojewódzki
Środa
21.30 - You Can Dance
Czwartek
21.30 - Kuchenne rewolucje
Piątek
20.00 - Film
Sobota
20.00 - Mali Giganci
Niedziela
18.00 - Piekielny Hotel
20.00 - Project Runway
21.00 - Nie rób scen
22.00 - Mąż czy nie mąż
Poniedziałek
21.30 - Mamy Cię
Wtorek
21.30 - Prawo Agaty
22.30 - Kuba Wojewódzki
Środa
21.30 - You Can Dance
Czwartek
21.30 - Kuchenne rewolucje
Piątek
20.00 - Film
Ostatnio zmieniony poniedziałek 02 lut 2015, 21:09 przez matik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono do odpowiedniego wątku.
Powód: Przeniesiono do odpowiedniego wątku.