Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

NO, ale to byÂło do przewidzenia :arrow: zwrĂłciliÂście uwagĂŞ na ciemny kolor wczorajszej marynarki :?: :?: To tak jakby chciaÂła nam widzom powiedzieĂŚ "To ostatnia niedziela, jutro siĂŞ rozstajemy". Anitko, walcz o swoje :!: IdÂź do PieczyĂąskiego, daj mu w ryja, niech sobie h** nie myÂśli :!: Walcz o siebie, kochana, bij siĂŞ o kaÂżde 5 minut dyÂżuru na tej peÂłnej koterii i nepotyzmu antenie :!: :!: Jak trzeba bĂŞdzie to my przyjdziemy i damy w ryj komu trzeba- ja rezerwuje Justyne :!:
MAKEPOVERTYHISTORY
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

GdzieÂś czytaÂłem, Âże kpiarze i cynicy ÂżyjÂą krĂłcej Âśrednio o 10 lat :wink: :lol:
Kubs pisze:Jak trzeba bĂŞdzie to my przyjdziemy i damy w ryj komu trzeba- ja rezerwuje Justyne :!:

Gratulacje :lol: :lol: WidzĂŞ, Âże przejrzaÂłeÂś na oczy :lol:
,,nawrĂłciÂłeÂś siĂŞ'' :?: :lol: :lol: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Kubs kpisz czy siĂŞ nawrĂłciÂłeÂś ???

Anitko nie daj siĂŞ my jestesmy z toba... :) a moze bedziesz jednak dzisiaj w Fucktach ??? Jak majÂą jÂą tam gnoiĂŚ to niech lepiej opusci mury tej stacji zanim ja wykoĂączÂą psychicznie...
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

O cholera, nie wiedzia³em ¿e cynicy i kpiarze ¿yj¹ krótko. Có¿, trzeba zerwaÌ ze starymi zwyczajami ale na pewno bêdzie to trudne. Nie mogê siê powstrzymaÌ przed wchodzeniem na stronê £ukasza :lol: :lol: :lol: :lol: Musieliby mnie do kaloryfera przywi¹zaÌ lub wywieŸÌ na pustynie (akurat mam 2 km do jedynej w Polsce Pustyni B³edowskiej). :lol: :lol:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

doktorfaustus1 pisze: (akurat mam 2 km do jedynej w Polsce Pustyni BÂłedowskiej). :lol: :lol:
Tylko to ju¿ chyba nie jest pustynia ale las z du¿¹ iloœci¹ piasku :)
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

cynicy i kpiarze ÂżyjÂą 10 lat krĂłcej? hmmm, doliczajÂąc papierosy i uzaleÂżnienie od internetu to chyba niewiele mi zostaÂło :D trzeba ten czas dobrze wykorzystaĂŚ :!: moÂże zrobie sobie dziure w ekranie, jak myÂślisz Kubs? :D :arrow:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Oj tak, zdecydowanie, drogi arrow, juÂż biore korkociÂąg i bĂŞdĂŞ robiÂł dziurĂŞ w ekranie :arrow: nie ma chwili do stracenia, za 10 minut Fakty popoÂłudniowe, moÂże bĂŞdzie Anitka :lol: :lol:
MAKEPOVERTYHISTORY
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Grzesioo pisze:Tylko to ju¿ chyba nie jest pustynia ale las z du¿¹ iloœci¹ piasku :)
Powiedzmy, ¿e masz racje, ale z jednej strony (od wsi Chech³o) widaÌ jeszcze kilka wydm. S³ysza³em, ¿e dwa województwa (tj œl¹skie i ma³opolskie) k³óca siê miêdzy sob¹ o to, które z nich ma zaj¹Ì siê walk¹ z panosz¹c¹ siê tam sosn¹. :P :D
Ostatnio zmieniony czwartek 09 gru 2004, 18:03 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Tak jak przewidywaÂłem dzisiaj byÂła Anitka w faktach popoÂłudnoiowych.
A tÂą marynarkĂŞ co miaÂła dzisiaj to ma juÂż chyba rok :!: :cry:

A nie byÂło pewnie jej dlatego bo ona pracuje tylko 4 razy w tygodniu :!: i jak siĂŞ z 2 razy zdarzyÂło Âże pracowaÂła 5 razy to musieli to wyrĂłwnmaĂŚ :!:
aby wyszÂło Âże w tygodniu pojawia siĂŞ tylko 4 razy :!: :cry:
Jak majÂą jÂą tam gnoiĂŚ to niech lepiej opusci mury tej stacji zanim ja wykoĂączÂą psychicznie...
Chyba tak :cry: :cry: :cry:
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

michos pisze: A tÂą marynarkĂŞ co miaÂła dzisiaj to ma juÂż chyba rok :!:
kiepsko jej muszÂą pÂłaciĂŚ Âże rok w tym samym chodzi :? :arrow:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A ja mam sentyment do tej marynarki :!: LubiĂŞ, kiedy Anita jÂą zakÂłada :smile:
A ty Black :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja teÂż :!: :lol:

ÂŚwietnie, Âże Anita zapowiedziaÂła siĂŞ na jutro :smile:
DziÂś sobie uÂświadomiÂłem, Âże jeÂśli Anita bĂŞdzie miaÂła dyÂżur w ÂświĂŞta,
to teÂż sÂą tego plusy. Ominie jÂą ta caÂła krzÂątanina: ubieranie choinki,
sprzÂątanie, gotowanie, itd.
BĂŞdzie sobie siedziaÂła w ciepÂłym studio, otoczona kamerami ...
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Black Jack '62 pisze:A ja mam sentyment do tej marynarki :!: LubiĂŞ, kiedy Anita jÂą zakÂłada :smile:
A ty Black :?:
o czyzbys sam pytal siebie?? to ciekwe
Żartowałem.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Black ma obsesjĂŞ 3-go stopnia, czas odwiedziĂŚ lekarza :? :arrow:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Te¿ lubie jak Anitka zak³ada t¹ marynarkê :D :D . Œlicznie w niej wygl¹da, odm³adza j¹ i dodaje powagi. Wiecie, zawiesi³em dziœ w pokoju foto-tapetê z Anit¹, ma na sobie t¹ sam¹ marynarkê. Jak bêdê dziœ zasypia³ wejdê na drabinê i dam jej buzi na dobranoc******) ) ) ) ) Bosko siê czujê, mam j¹ w koùcu przy sobie i nic nas nie rozdzieli. Eh, cudownie tak siedzieÌ i patrzeÌ na jej marynarkê, idealne wciêcie w talii, najmodniejsz¹ fryzurê :arrow: . Od razu zapomina siê o ca³ej koterii i nepotyŸmie... ma taki pogodny uœmiech, promienieje jak rosa w œwietle wschodz¹cego s³oùca. Wiem, zazdroœcicie mi... Ale có¿, tylko wybraùc¹ siê to zdarza... W weekend przyje¿d¿a do mnie arrow, bêdziemy razem rozkoszowaÌ siê t¹ wyj¹tkow¹ kobiet¹. Po¿yczy³em ju¿ wiertarkê udarow¹ od s¹siada, mo¿e wywiercimy w œcianie parê otworów :arrow: A jak siê nie uda to mam nagrane dzisiejsze Fakty, nagram jeszcze pi¹tkowe... Eh, ca³y jestem w skowronkach...
MAKEPOVERTYHISTORY
ODPOWIEDZ