Ona powinna prowadziĂŚ pogodĂŞ bezapelacyjnie... Tylko, Âże po 23:00 Z resztÂą na zegarcze widaĂŚ 00:53. Wtedy to ona moÂże nawet na golasa tÂą pogodĂŞ prowadziĂŚ Wtedy program powinien nosiĂŚ nazwĂŞ "GorÂąca pogoda". A wyÂże i niÂże zamiast dÂłoniÂą powinna pokazywaĂŚ nogami
Te ostatnie fotomontaÂże (a nie, jak pisali niektĂłrzy, "fotomontarze") sÂą naprawdĂŞ Âświetne. SzczegĂłlnie ten, na ktĂłrym prezenterka TVN Meteo "omawia poszczegĂłlne dziaÂły Strony"... ÂŚwietne.
michal pisze:A ja w³aœnie widzia³em kolejny koszmar, o którym nie wspomnia³ tu jeszcze nikt. Media Markt. Do okropnego faceta do³¹czy³a równie okropna Matka Najni¿szych Cen. I ten wspania³e dostosowany dubbing...
Ta reklamma jest SUPER!!!! Matka najniÂższych cen RULEZZZ :-)
Ja nie cierpie reklamy Vanich-a i tej reklamy Bryzy z tymi aniolami i mydlem marsylia
ÂŁukasz, jak nie jestem taki gÂłupi...
przecieÂż wiedziaÂłem
WystarczyÂło zapisaĂŚ na dysku i powiĂŞkszyĂŚ i tragedia ten fotomontaÂż :?
zresztÂą goÂłym okiem widaĂŚ jaki ten monitor jest krzywy przy tym goÂściu
patrzÂąc z bliska screen mojej str jest krzywo wklejony i na dole ten monitor jakiÂś uciĂŞty
No ale wpierwszej chwili Grzesioo wkrĂŞciÂłeÂś mnie
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Gdy zobaczyÂłem w wÂątku o RTL7, Âże gdzieÂś w internecie znajdujÂą siĂŞ stare jingle i zapowiedzi tej stacji, przeÂżyÂłem szok. Kto by w czasach istnienia RTL7 pomyÂślaÂł, Âżeby to zapisaĂŚ?
Wobec powy¿szego ryzykujê i pytam - czy znacie odnoœniki do stron, albo pojednyùcze linki - zawieraj¹ce choÌby fragmenty starych polskich reklam? Któ¿ nie chcia³by teraz obejrzeÌ "Ociec praÌ" czy inn¹ "Pollenê 2000"?...
Poza tym, szukam muzyki z "KoÂła fortuny" - tego historycznego teleturnieju, gdzie Magda odsÂłaniaÂła cztery litery.
Jeszcze pamietamy Kolo Fortuny, nie musisz nam tlumaczyc, co to bylo . Pamietam troche te muzyke, moze mim ja jeszcze gdzies nagrana, fajnie by bylo to znowu uslyszec.
Ja mogĂŞ daĂŚ zapa, ktĂłrego przed chwilÂą przypadkowo znalazÂłem (ale jak kiedyÂś potrzebowaÂłem jakiegoÂś do ilustracji artykuÂłu, to na nic nie trafiÂłem :|)...
Widzicie te piĂŞkne sumki... Od razu widaĂŚ, Âże Polska...
Grzesioo pisze:Wieczorem lub pó¿niej wystawiê kilka reklam.
SkÂąd Ty to bierzesz?
A masz te¿ stare jingle raklamowe TVP? Kiedyœ, pamiêtam, blok reklamowy otwiera³a taka ulegaj¹ca eksplozji kula, potem by³y ¿aluzle, a jeszcze potem takie okrêgi krêc¹ce siê wokó³ œrodka. Chyba?
Co do "Ko³a fortuny" - piêknê i sumki pieniê¿ne, i ten sklep, gdzie co drugi zawodnik zamawia³ ³ó¿ko wodne. A muzykê do teleturnieju napisa³ Marek Biliùski, wiêc powinna gdzieœ byÌ...
Stare czolowki reklam z TVP (to byla wtedy taka kula z rozdzka), Pulsu i innych stacji mozesz znalezc na stronie: http://www.boguc.art.pl/Anims.htm. W ogole jest tam wiecej fajnych rzeczy , np. jingiel dla itvn, choc zdaje sie, ze w koncu go nie wykorzystali, ale dobre i cos takiego, gdy nie mamy itvn-u w Polsce.