Fakty po południu
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Re: Fakty po południu
Wczoraj przegapiłem FPP (w podróży), ale pewnie Anita Werner za sterami?
To tylko moje skromne zdanie
-
- Bywalec
Tak.michal_borkowski pisze:Wczoraj przegapiłem FPP (w podróży), ale pewnie Anita Werner za sterami?
Wczoraj odbyło się specjalne - godzinne - wydanie FPP w związku z katastrofą Airbusa. Nie wiem jak było dzień wcześniej w dniu katastrofy.
-
- Bywalec
Kto wczoraj prowadził Fakty po południu?
Piotr Marciniak, a od pn do śr był Maciej Knapik.
-
- Fan Forum
W poniedziałek było święto i chyba nie było Faktów po Południu?
No fakt, utkwiło mi po prostu, że Knapik był od początku tygodnia (a dla FPP początkiem był wtorek) 

-
- Bywalec
Kto dzisiaj prowadził Fakty po południu?
Katarzyna Zdanowicz, jutro też poprowadzi.lukaszbialas pisze:Kto dzisiaj prowadził Fakty po południu?
-
- Fan Forum
FpP w weekend jak wiadomo - od kwietnia, a dokładniej od drugiego weekendu kwietnia (9-10.04).
- Maciek_POZ
- Guru
10 kwietnia będzie się działo - od samej góry będzie szedł nakaz, aby oddawać hołd jedynemu, najwspanialszemu, najwybitniejszemu mężowi stanu jakiego zrodziła polska ziemia, którego sam papież Franciszek powinien beatyfikować i nie wiadomo, dlaczego tego jeszcze nie zrobił. Chociaż może w lipcu przy pielgrzymce nasi spece urobią argentyńskiego papieża 
To, że przy okazji "zniknie" gdzieś wątek pozostałych ofiar wiadomego wydarzenia, to będzie już inna sprawa. Wiadomo, że katastrofa TU-154M została zawłaszczona przez jedno środowisko, mimo tego że był to dramat dla całego kraju i wszystkich Polaków, bez względu na światopogląd polityczny. Mam nadzieję, że TVN będzie podkreślał, że nie tylko PiS powinien być dysponentem pamięci o tamtych dniach.

To, że przy okazji "zniknie" gdzieś wątek pozostałych ofiar wiadomego wydarzenia, to będzie już inna sprawa. Wiadomo, że katastrofa TU-154M została zawłaszczona przez jedno środowisko, mimo tego że był to dramat dla całego kraju i wszystkich Polaków, bez względu na światopogląd polityczny. Mam nadzieję, że TVN będzie podkreślał, że nie tylko PiS powinien być dysponentem pamięci o tamtych dniach.
Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!
Symboliczne, a zarazem bardzo wymowne posunięcie w dniach, kiedy TVP najpewniej po raz kolejny przesunie granice szczytu manipulacji w walce o partyjny interes ludzi, których w normalnym społeczeństwie należałoby izolować.
-
- Fan Forum
Wczorajsze "Fakty po południu" były 25 minut dłuższe, kosztem Teleserwisu. Powód - wiadomy.
-
- Bywalec
Kiedy ostatnio Piotr Marciniak prowadził Fakty po południu?