Zmiany ramówkowe
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Re: Zmiany ramówkowe
Tak. Literówka. Przemysław Przybylski to rzecznik Lotniska Chopina w Warszawie.
To tylko moje skromne zdanie
Według paska TVN24 dziś o 20:00 specjalne, dłuższe wydanie programu "Piaskiem po oczach" gdzie gośćmi będą Elżbieta Jakubiak, Sławomir Rybicki a o 20:30 w tym samym programie mają gościć Roman Kurkiewicz i Jan Wróbel. O 21:00 godzinne wydanie magazynu "Polska i Świat".
-
- Fan Forum
Ciekawe, kto poprowadzi - zważywszy, że Zdanowicz prowadziła dziś FPP. ps. Apropos dzisiejszego wyjątkowego dnia, czy pasmo po 13 w DNŻ miało swojego gospodarza?:-)
Pasmo po 13 miało swojego gospodarza
-
- Fan Forum
Czy Ktoś jest w stanie odpowiedzieć na pytanie kto prowadził DNŻ po 13 w piątek? Z góry dziękuję...
Krzysztof Górlicki.
Od 11.00 w TVN24 BiŚ trwa program specjalny "Putin do narodu" opatrzony genialnymi komentarzami Marka Ostrowskiego i Kazimierza Wóycickiego. Prowadzi Patrycja Drozd. W związku z tym anulowano m.in. drugą godzinę "Otwarcia dnia" oraz "Świat w południe".
Ja może sprostuję - od 10 w ramach Otwarcia dnia prowadził Łukasz Kijek a po 12:30 program przejął Mateusz Walczak. Od ok. 14:00 jest Patrycja Drozd a teraz Patrycjusz Wyżga.
-
- Fan Forum
1 maja nie będzie w TVN24 'Piaskiem po oczach", zgodnie ze świąteczną ramówką, "Czarno na białym extra" o 20. 00 - podobnie jak w sobotę, a Teleserwis o 21. 00. O ile jeszcze nic się nie zmieni.
-
- Fan Forum
Zgodnie z zapowiedziami, transmisja z wręczenia Nagród Polskiej Rady Biznesu im. Jana Wejcherta dziś o godz. 20.00 w TVN24 i TVN24 BiŚ. Wynika z tego, że nie będzie Kropki nad i, ani Czarno na Białym o 20. 30.
Wszyscy wiedzą co się wczoraj wydarzyło, ale nie sądzę, aby nadawanie przez cały wieczór "Lekcji Bartoszewskiego" bez żadnych serwisów informacyjnych miało sens. Widz spragniony informacji po prostu zmieni kanał.
Edycja: Mała poprawka, serwisy są jednak o wpół do pełnej godziny. Zmyliło mnie to, że zamiast Szkła Kontaktowego i Dnia po dniu również ma być Lekcja Bartoszewskiego.
Edycja: Mała poprawka, serwisy są jednak o wpół do pełnej godziny. Zmyliło mnie to, że zamiast Szkła Kontaktowego i Dnia po dniu również ma być Lekcja Bartoszewskiego.
-
- Czasem tu wpada
Wczoraj na stronie Szkła Kontaktowego na Facebooku było napisane , że będzie Szkło i prowadzą je Wojciech Zimiński i Jerzy Iwaszkiewicz. Na pasku też szła przez kilka godzin zapowiedź Szkła Kontaktowego.matik pisze:Wszyscy wiedzą co się wczoraj wydarzyło, ale nie sądzę, aby nadawanie przez cały wieczór "Lekcji Bartoszewskiego" bez żadnych serwisów informacyjnych miało sens. Widz spragniony informacji po prostu zmieni kanał.
Dzisiaj na pasku też jest napisane , że Szkło Kontaktowe ma być . A jestem ciekaw jak będzie.
-
- Fan Forum
Szkło wczoraj było, za to zamiast "Teleserwisu" i "Prosto z Polski" wyemitowano film dokumentalny.
W najbliższą niedzielę w TVN24 i TVN Meteo Active relacja z biegu Wings for Life, jednak TVN24 nie zaktualizowało ramówki na ten dzień - z zapowiedzi wiem tyle, że tego dnia "Ciąg dalszy nastąpi(ł)" nadany zostanie o 17:00. Nie wiem jak z innymi programami, ale przypomnę, że rok temu ze względu na to wydarzenie "Kawa na ławę" była już o 10:00 a "Loża prasowa" o 11:00.