Katarzyna Senyk
Moderator: Łukasz
Re: Katarzyna Senyk
Tak Pani Kasia już nie ma w TVP Info ale za to w tym tygodniu w poniedziałek i wtorek prowadziła Wiadomości i bardzo ładnie wyglądała
Teraz może Pani Kasia jest na urlopie bo na oficjalnym profilu na FB zamieściła zdjęcie i napisała że jest w Indiach
Dzisiaj Pani Kasia od rana prowadziła Wiadomości a o 15 zaprosiła widzów na jutro
-
- Fanatyk :)
O, Katarzyna, jak się kiedyś mówiło, wyraźnie poprawiła się na buzi
22
Powiem szczerze, gdyby nie podpis, nie poznałbym jej od razu :rozglada:
A przy okazji, to Katarzyna prowadzi jeszcze poboczne wydania "Wiadomości" ?
Bo przez tę poranną retransmisję TVP Info nie mam w ogóle okazji do oglądania.

Powiem szczerze, gdyby nie podpis, nie poznałbym jej od razu :rozglada:
A przy okazji, to Katarzyna prowadzi jeszcze poboczne wydania "Wiadomości" ?
Bo przez tę poranną retransmisję TVP Info nie mam w ogóle okazji do oglądania.
Pani Kasia zlikwidowała swój profil zawodowy na FB , na stronie internetowej Wiadomości nie ma Katarzyna Senyk w zespole. A teraz Anna Hałas Michalsko wróciła do prowadzenia Porannych programów. To wszystko świadczy że Pani Katarzyna Senyk odeszła z Wiadomości, nie jestem pewien czy to prawda. Morze ktoś ma więcej informacji co się dzieje
Katarzyna Senyk nie poprowadzi już "Wiadomości" - tak wynika z moich informacji.
Liczą się tylko Fakty.
-
- Bywalec
Katarzyna Senyk ostatni raz boczne Wiadomości prowadziła w czwartek 19 marca. 20 marca program prowadziła już Anna Hałas-Michalska. Fajnie by było zobaczyć Panią Kasię w TVN24.