Po raz drugi w dniu dzisiejszym opadła mi szczęka I znowu było to zaskoczenie bardzo radosne :tanczy:
Wiem , że jestem nieobiektywny ( bardzo lubię Anię ), ale mam wrażenie, że ma mniejszą tremę, niż wcześniej Dagmara :brawa:
Ania za stołem prezenterskim? Mimo, że nie widziałem, to czarno to widzę. Są lepsi i bardziej zasłużeni reporterzy, których zobaczyłbym za stołem prezenterskim. Ot, chociażby Agata Adamek.
Zapewniam ciebie, że czarno nie było , radziła sobie całkiem nieźle. Ale też byłem zaskoczony, że wybrano właśnie ją. Najlepszym wyjściem było by, aby każdemu reporterowi przynajmniej raz pozwolić wystąpić w roli prezentera . Wszyscy dostali by szansę i można było by wyłowić prezenterskie talenty.
E tam czarno. :spiewa: Nie jestem jakimś zwolennikiem Anny K. więc tymbardziej obiektywnie stwierdzam , że jestem zaskoczony pozytywnie tym jak przedstawiała informacje.Ładnie , bezbłędnie - nie było widac tremy.I fajny kogucik na głowie
Ania na pewno ma jakieś doświadczenie za stołem prezenterskim. To wręcz niemożliwe, by... przeciętna reporterka, stała się nagle bardzo dobrą prezenterką. Jestem pod wrażeniem krajanki - znakomicie. :brawa: Epsztajnek...