Wy zgłaszacie błędy - my poprawiamy :)
Moderator: Łukasz
Re: Wy zgłaszacie błędy - my poprawiamy :)
Najnowszy artykuł Produkcje TVN idą w świat jest w kategorii TTV - to chyba błąd ... (w końcu żaden z wymienionych programów nie był produkowany przez TTV)
A tak, moje niedopatrzenie
Nie tam gdzie trzeba kliknąłem.

Tutaj: http://www.tvnfakty.pl/kuligowska_marta_tvn24 przydałoby się wstawić zdjęcie, które możemy zobaczyć tutaj: http://www.tvn24.pl/wstajesz-i-wiesz,2,m 

Ładne? 
A tak przy okazji, zdjęcia od jakiegoś czasu (chociaż ostatnio nieco rzadziej) są sukcesywnie wymieniane, jeżeli są oczywiście w bazie.

A tak przy okazji, zdjęcia od jakiegoś czasu (chociaż ostatnio nieco rzadziej) są sukcesywnie wymieniane, jeżeli są oczywiście w bazie.
Ostatni akapit najnowszego artykułu:

..chyba o ich idolu, a nie fanie.Na Twitterze niezwykle popularne stało się kluczowe hasło #PolishBeliebersHateTVN, gdzie fani Biebera wyrażają swoją dezaprobatę wobec szyderczego komentarza, nie mogąc zrozumieć, jak TVN mogła pozwolić sobie na taki komentarz o ich fanie.

Masz rację, nic mnie nie tłumaczy, nawet wczesna pora pisania 

Na forum jest pewien błąd 

Fora zostay oznaczone jako przeczytane.
A może Fora zostały oznaczone jako przeczytane.

Fora zostay oznaczone jako przeczytane.
A może Fora zostały oznaczone jako przeczytane.
-
- Czasem tu wpada
Zauważyłem błąd w artykule o Szkle Kontaktowym , w którym jest napisane, że Szkło będzie z publiką w studiu : http://www.tvnfakty.pl/szklo_kontaktowe ... a_w_studio
W tym artykule jest napisane, że pierwszy odcinek Szkła został wyemitowany 23 stycznia 2005. Otóż to jest błąd. Pierwszy odcinek Szkła Kontaktowego został wyemitowany 25 stycznia 2005, chociaż były plany, aby uruchomić program od początku stycznia, ale się nie udało.
W tym artykule jest napisane, że pierwszy odcinek Szkła został wyemitowany 23 stycznia 2005. Otóż to jest błąd. Pierwszy odcinek Szkła Kontaktowego został wyemitowany 25 stycznia 2005, chociaż były plany, aby uruchomić program od początku stycznia, ale się nie udało.
-
- Czasem tu wpada
http://www.tvnfakty.pl/szklo_kontaktowe - w tym opisie Szkła Kontaktowego jest błąd. Tam jest napisane , że pierwszy odcinek został nadany 3 lutego 2005. Otóż pierwszy odcinek został nadany 25 stycznia 2005
Poprawione
/matik/
Poprawione

-
- Fan Forum
Zauważyłem, że zegar na stronie forum nie został przestawiony i pokazuje godzinę do tyłu.
To tylko moje skromne zdanie
Z tym zegarem w phpBB zawsze były problemy. Kiedyś się MODy instalowało żeby to rozwiązać, później podobno to poprawiono w samym systemie, ale widać nie do końca.
Na razie możesz wejść w Panel zarządzania kontem, dalej zakładka Ustawienia witryny i tam możesz włączyć Czas letni. Niemniej jednak, lepiej jakby działało to automatycznie.
Na razie możesz wejść w Panel zarządzania kontem, dalej zakładka Ustawienia witryny i tam możesz włączyć Czas letni. Niemniej jednak, lepiej jakby działało to automatycznie.
Zegar na forum jest dobrze ustawiony. Możesz to zobaczyć wylogowując się z forum. Po zalogowaniu godz. jest wyświetlana według Twoich ustawień - najwyraźniej masz ustawiony czas zimowy a nie letni. Na chwilę obecną nie mam możliwości wprowadzenia automatyzacji ustawień użytkowników.michal_borkowski pisze:Zauważyłem, że zegar na stronie forum nie został przestawiony i pokazuje godzinę do tyłu.
-
- Fan Forum
W rubryce załoga TVN jest wciąż zdjęcie Kamila Durczoka.
Dla formalności to nie w rubryce "Załoga TVN" bo tam tego zdjęcia nie ma, a w rubryce "Załoga" na którą składają się obecni jak i byli dziennikarze - zdjęcie nie będzie zmieniane.michal_borkowski pisze:W rubryce załoga TVN jest wciąż zdjęcie Kamila Durczoka.
-
- Fan Forum
Aha. Durczok jako symbol (starego i nowego?) TVN.