Katarzyna Zdanowicz
Moderator: Łukasz
Re: Katarzyna Zdanowicz
Dzisiaj to Pani Kasia siedzi na miejscu Jędrzejowskiej, więc ona prawdopodobnie poprowadzi 15 na żywo.
-
- Fan Forum
I poprowadziła? Kogoś mi Pani Katarzyna przypomina w tej nowej wersji fryzury, jakąś aktorkę, hm - mam na końcu języka...
To tylko moje skromne zdanie
Tak, była dziś pani Kasia o 15.
PO PROSTU WOW
Dzisiaj Kasia była w dzień po dniu. Mam nadzieję, że ktoś będzie miał troszkę (więcej niż zwykle
) fotek.

Dzisiaj Kasia była w dzień po dniu. Mam nadzieję, że ktoś będzie miał troszkę (więcej niż zwykle

@meteor, masz capsy wczorajsze pani Kasi dnia 1 06 Polska i Świat ?
Z PiŚu nie mam ani z 01.06, ani z 02.06. Wczoraj oglądałem tylko fragment DpD, w wolnej chwili wrzucę kilka screenów.
@Meteor - Masz capsy wczorajsze pani Kasi dnia 9 06, która prowadziła Fpp ?
Nie mam z wczoraj, z dzisiaj też nie.
Jest trochę spóźnialska, ale tak to już jest z jej pracą. Bo są rzeczy, o których dzięki niej dowiaduje się cała Polska. Dlatego nigdy nie może być pewna tego, jak potoczy się jej dzień. A nuż wydarzy się coś, o czym trzeba poinformować innych? Katarzyna Zdanowicz, dziennikarka TVN24, opowiedziała Grzegorzowi Kapli o emocjach, adrenalinie i dylematach, z którymi musi mierzyć się na co dzień.
http://anywhere.pl/hellomodlin/HM_0515/flip/ lub http://anywhere.pl/hellomodlin/HM_0515.pdf
-
- Nowicjusz
Katarzyna Zdanowicz ponownie w 15 na żywo
Ps. Witam na forum
Ps. Witam na forum
Witaj 
Tak jak w "Polsce i Świecie" o 21.00, więc w pracy jakieś 12 godzin. Ale tak to czasami bywa, Pani redaktor chyba przyzwyczajona do takich zmian

Tak jak w "Polsce i Świecie" o 21.00, więc w pracy jakieś 12 godzin. Ale tak to czasami bywa, Pani redaktor chyba przyzwyczajona do takich zmian