Jak dzieciaki w przedszkolu

Co za parodia

Moderator: Łukasz
Jak wy³aczysz to bêdziesz mia³ wiêcej roboty :? i moderztorzy, bo nawet ja w prawie co 2. poœcie poprawiam póŸniej b³êdy, które nie zauwa¿y³em wczeœniej, no ale cóz jeszcze sie tak nie sta³o i oby...£ukasz pisze: nie zmieniajcie ju¿ tak tych tematów na zmianê bo wy³¹czê mo¿liwoœÌ edycji posta przez u¿ytkownika.
no có¿ respect dla takiej decyzji Leesa... widaÌ poprzednia próba w fucktach niczego go nie nauczy³a...Wydarzenia z 18.30 na 18.45. Podobno owa zmiana podyktowana jest prób¹ zdobycia wiêkszej widowni.
dokÂładnie nie wysilili siĂŞ na nic oryginalnego... jak napisali w press kolorystyka teleturnieju... Disco co siĂŞ bÂłysko... brakuje tylko stroboskopu...Natomiast studio WydarzeĂą wyglÂąda jak stare studio FaktĂłw utrzymane w kolorystyce domku Barbie.
1.Sposób po¿egnania siê z Gawryluk by³ wrêcz chamski i pokaza³ ze Leesowi bardziej ni¿ na obiektywiŸmie i profesjonaliŸmie serwisu zale¿y na ochranianiu ty³ka i nie obgadywaniu za plecami...Ogromnym niewypa³em okaza³a siê prowadz¹ca. W niezbyt kulturalny sposób pozbyli siê Gawryluk a pracê zaproponowano H. Smoktunoiwcz. Có¿ ta pani potrafi zwróciÌ uwagê tylko swoimi w³osami. Na nic innego jej nie staÌ. Ostatnio ma jak¹œ niewyraŸn¹ minê. Mo¿e spodziewa siê eksmisji z fotela anchorwomen
Mnie siĂŞ ten program podoba.. ale wiem ze zbiera niezbyt pochlebne recenzje... Jednak Lees z krytyki wyciÂąga wnioski... Jedyne co mnie draÂżni to te jego powitania z widowniÂą... i ciÂągÂłe zapinanie i rozpinanie marynarki...O programie Co z tÂą PolskÂą pisaĂŚ nie bĂŞdĂŞ - szkoda czasu. Powiem tylko tyle, Âże oprawa muzyczna siĂŞ im udaÂła
100 % racji... akcje Leesa id¹ w dó³... i on sam o tym wie... niestetty TVN skutecznie go usun¹³ z ¿ycia medialnego... mo¿e byÌ synonimem œwietnie zapowiadaj¹cej siê ale zmarnowanej kariery...A tak na prawde to Lis znaczy juz niewiele. Kolejne bledne decyzje, slabe programy. Jak bylo w Polsacie tak i jest. Jakos Kolenda nie odeszla z TVN, a Górecki z Polsatu tak. Jakoœ Gawryluk w Polsacie nie zostala...
WÂłaÂśnie - garnitury Tomka Lisa. Zapewne sÂą drogie, szyte na miare etc, ale do tej pory wisiaÂły na nim jak jakiÂś worek. Dopiero od kilku tygodni nosi lepsze - tj z lepszym krojem, bardziej dopasowane do jego sylwetki. Moim zdaniem garnitur powinnien sprawiaĂŚ wraÂżenie lekko przyciasnego, a Lis do tej pory nosiÂł za luÂźne.kamuii pisze: Jedyne co mnie draÂżni to te jego powitania z widowniÂą... i ciÂągÂłe zapinanie i rozpinanie marynarki...
Pomys³ nie jest najlepszy, a POLSAT znów mówi o kapanii reklamowej. Przecie¿w paŸdzierniku te¿ by³a kampania: Hankê i Tomka Lisa mo¿na by³o zobaczyÌ i w prasie, us³yszeÌ w radiu, zobaczyÌ w Polsacie, na bilboardach. Skoro twarz Lisa widzów nie przci¹gnê³a (has³o :Kto stoi za "Wydarzeniami" - na plakatach widnia³ Lis i Smoktunowicz), to sama Smoktunowicz, która nie wygl¹da teraz najlepiej widzów nie przyci¹gniedoktorfaustus1 pisze:PS pomys³ z przeniesieniem Wydarzeù mo¿e byÌ niebezpieczny - Lis jest cwany i wie co robi. Podobno kupê kasy zainwestowali w nowe reklamy programu. A moze maj¹ jakieœ badania, z któych wynika i¿ czêœÌ widzów Wydarzeù to tak¿e widzowie Faktów? Mo¿e bêd¹ chcieli zatzrymac ich przy sobie a przy okazji powaliczyÌ z TVN? Taka walka by³aby intersuj¹ca. Zreszt¹ ju¿ teraz zapowiada siê, ¿e jest na "œmierÌ i ¿ycie"![]()
Na razie dla WydarzeĂą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 9 gości