LISTY DO M2 chyba lekka przesada
Moderator: Łukasz
LISTY DO M2 chyba lekka przesada
Promowanie tego filmu za kazdym mozliwym razem to juz chyba przesada, tym bardziej ze 1 czesc nie zdobyla zadnej nagrody a jego oceny byly srednie
-
- Fan Forum
Re: LISTY DO M2 chyba lekka przesada
Fakt, pokazywanie fragmentów filmów wszędzie, gdzie tylko się da (Co za tydzień etc.), staje się lekko irytujące. No, ale "biznes is biznes".
To tylko moje skromne zdanie
TVN jest producentem filmu, więc nic w tym dziwnego, że promują swoje. Na pokazach przedpremierowych było więcej osób niż w przypadku Bonda. Pierwsza część zrobiła furorę w kinach. Sam mam DVD na półce, a będąc dzisiaj w Empiku widziałem wyeksponowane na nowo w top10. Sukces marketingowy niewątpliwy, ale też jak na polskie komedie romantyczne to zdecydowanie jedna z najlepszych produkcji ostatnich lat. Pewnie też pójdę do kina bliżej Mikołajków.
Średnie? Chyba musisz na nowo przejrzeć oceny w czasopismach filmowych. Jak na TVN - pierwsza część niezwykle udana. Resztę powiedział @Camilo, a ja tylko dodam, że także TVP promuje swoje produkcje filmowe - także w programach informacyjnych.tvn2015 pisze:Promowanie tego filmu za kazdym mozliwym razem to juz chyba przesada, tym bardziej ze 1 czesc nie zdobyla zadnej nagrody a jego oceny byly srednie

-
- Fan Forum
Nie widzę żadnej "nachalności" w promocji "Listów do M. 2" przez TVN.
-
- Fan Forum
W Dniu na Żywo gościem jest właśnie aktorka, M. Lamparska. Wielki powrót listów do M. - czytamy na białym pasku.
To tylko moje skromne zdanie