TVP Info
Moderator: Łukasz
Re: TVP Info
Patrząc na dzisiejszą rozmowę z Glińskim, to Lewicka ma stalowe nerwy...
Liczą się tylko Fakty.
I tak została już zawieszona. Ciekawe, czy zdąży jeszcze wrócić do TVP...
-
- Fan Forum
Zawieszona, ale tylko w prowadzeniu programu "Minęła 20", inne programy może prowadzić. Absurd. I nie ważne co sądzić o tej dziennikarce, to przykro mi co ją spotkało, akurat teatrzyk to prof. Gliński urządził sobie w tym programie.Camilo pisze:I tak została już zawieszona. Ciekawe, czy zdąży jeszcze wrócić do TVP...
W ogóle wywiady z prof. Glińskim są dość nacechowane agresją, a ostatni wywiad z Wirtualnymi Mediami tylko to potwierdza.
-
- Fan Forum
No i komisja etyki TVP uznała, że Karolina Lewicka nie złamała zasad etyki dziennikarskiej.
To tylko moje skromne zdanie
W obronie Lewickiej dość stanowczo stanął nawet w konkurencyjnym Polsat News 2 Mariusz Ziomecki ("Lewy do Prawego").
-
- Fan Forum
TVP Info powinno wykorzystać szum medialny wokół dziennikarki i dać jej program konkurencyjny dla Moniki Olejnik, np. "Lewicka. I kropka".
To tylko moje skromne zdanie
Masz rację, że ta sytuacja przysłuży się jej karierze. Jednak w TVP ona już długo nie potrwa. Natomiast z całą pewnością nabrałem do niej szacunku za ten pazur, który pokazała, bo publicystyka polityczna nie powinna być kącikiem wzajemnej adoracji.
Zesłany do TVP Info Adaś Feder dostał własny cykl "Subiektywny przegląd tygodnia" w ramach niedzielnej "Panoramy Dnia". Było jak zawsze - za długo i pseudośmiesznie - idelanie wpasowany materiał w klimat żarcików z YouTube i śmiesznostek z "Teleexpressu".
Liczą się tylko Fakty.
Ten cykl zadebiutował już... 6 września - podczas "Godziny po godziny". 

Małgorzata Steckiewicz i Radomir Witt zadebiutowali dziś w poranku - ona jako prowadząca, on jako serwisant.
Liczą się tylko Fakty.
Dziś programy TVP Info prowadzone są ze studia zastępczego/greenboxa.
Liczą się tylko Fakty.
Studio zastępcze ładniejsze od zwykłego
A co do Małgorzaty Steckiewicz i Radomira Wita, to na stałe mogliby zawitać do Poranka, i tak jedna osoba z Poranka musi być zastąpiona aby nie było przesytu innymi prowadzącymi.

Z jakiego powodu?prze_kw pisze:Dziś programy TVP Info prowadzone są ze studia zastępczego/greenboxa.