Filmy | TVN | TVN7 | TVN Fabuła | Metro
Moderator: Łukasz
Re: Filmy | TVN | TVN7 | TVN Fabuła |
A co będzie wyświetlane po "Dwóch Wieżach" 1 stycznia ?
Prawdziwe męstwo.
Eee, to lipa! Jak myślisz, kiedy można się spodziewać cennika na styczeń tvn?
TVN chyba wykupiło jeszcze "Piraci z Karaibów", "Książę Persji" oraz "Tron: Dziedzictwo"
TVN chyba wykupiło jeszcze "Piraci z Karaibów", "Książę Persji" oraz "Tron: Dziedzictwo"
Styczeń 2016 w TVN7
Pozostałe: Gwiazdka Laury i potwór ze snów \ Rodzina w spadku \ Kudłaty przyjaciel \ Siedmiu wspaniałych \ Miś Yogi \ Tylko mnie kochaj \ Legalne blondynki \ Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 2 \ Harold i Kumar: Spalone święta \ Stowarzyszenie wędrujących dżinsów \ Jak przeżyć święta \ Nowi miastowi \ Turbulencja \ Tecumseh, ostatni wojownik \ Teoria spisku \ Fatalne zauroczenie \ Żona astronauty \ Wyjście przez sklep z pamiątkami (P!) \ Szkoła wdzięku Marilyn Hotchkiss \ Doskonały świat \ Uwolnić orkę IV: Ucieczka z Zatoki Piratów \ Rzymskie wakacje \ Legalna blondynka \ Bez granic \ Afera naszyjnikowa \ Prawdziwa zbrodnia \ Głupi i głupszy 2: Kiedy Harry poznał Lloyda \ Wampir na Brooklynie \ Wpuszczony w kanał \ Stare ale jare \ Piękna i Borys bestia \ Jack Frost \ Uciekający pociąg \ Przybysz z daleka \ Zabójcy \ Wiedźma cię dopadnie \ Na żywo \ Mroczny sekret Hollywood (P!) \ Strefa zrzutu \ Podwójne uderzenie \ Dreamgirls \ Kobieta kot \ Nie całuj pilota w buszu \ Kot \ Fred Claus: Brat Świętego Mikołaja \ Do szaleństwa \ Czy narodziła się gwiazda? \ Cud na dzikim zachodzie \ Światło w mroku \ Chwała dziwkom \ Impreza na krawężniku \ Ścigani \ Adwokat \ Loteria \ Krwawe wzgórza \ Nancy Drew i tajemnice Hollywood \ Przeklęty skarb \ Zero moskiewskie \ Syn Rambow \ Areszt domowy \ Naga broń \ Męska rzecz \ Królowa ringu \ Wilki morskie \ Krytyczna decyzja \ Conan Niszczyciel \ Dwie matki \ Zmiana pasa \ Zakładnik \ Czarna wdowa \ Zaginiona \ Wskrzeszenie mistrza \ Szeregowiec Benjamin \ Duch \ 247 dni \ Dzień bałwana \ Naga broń 2 1\2 \ Geronimo \ Godzina ognia \ Zabójcza broń 4
Pół tych pozycji, można było\ będzie oglądać w grudniu\ teraz, dziwi fakt, że teraz Zabójcza broń nie jest puszczana po kolej, tylko od czwartej części - ostatniej.
Oficjalny spis 1 stycznia 2016 na TVN
07:50 Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole
09:40 Pajęczyna Charlotty
11:30 Flicka
13:25 Heca w zoo
15:25 Rogate ranczo
17:00 102 dalmatyńczyki
20:00 Władca Pierścieni: Dwie wieże
23:35 Prawdziwe męstwo
więc, wielkiego szału nie ma
Pozostałe: Gwiazdka Laury i potwór ze snów \ Rodzina w spadku \ Kudłaty przyjaciel \ Siedmiu wspaniałych \ Miś Yogi \ Tylko mnie kochaj \ Legalne blondynki \ Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 2 \ Harold i Kumar: Spalone święta \ Stowarzyszenie wędrujących dżinsów \ Jak przeżyć święta \ Nowi miastowi \ Turbulencja \ Tecumseh, ostatni wojownik \ Teoria spisku \ Fatalne zauroczenie \ Żona astronauty \ Wyjście przez sklep z pamiątkami (P!) \ Szkoła wdzięku Marilyn Hotchkiss \ Doskonały świat \ Uwolnić orkę IV: Ucieczka z Zatoki Piratów \ Rzymskie wakacje \ Legalna blondynka \ Bez granic \ Afera naszyjnikowa \ Prawdziwa zbrodnia \ Głupi i głupszy 2: Kiedy Harry poznał Lloyda \ Wampir na Brooklynie \ Wpuszczony w kanał \ Stare ale jare \ Piękna i Borys bestia \ Jack Frost \ Uciekający pociąg \ Przybysz z daleka \ Zabójcy \ Wiedźma cię dopadnie \ Na żywo \ Mroczny sekret Hollywood (P!) \ Strefa zrzutu \ Podwójne uderzenie \ Dreamgirls \ Kobieta kot \ Nie całuj pilota w buszu \ Kot \ Fred Claus: Brat Świętego Mikołaja \ Do szaleństwa \ Czy narodziła się gwiazda? \ Cud na dzikim zachodzie \ Światło w mroku \ Chwała dziwkom \ Impreza na krawężniku \ Ścigani \ Adwokat \ Loteria \ Krwawe wzgórza \ Nancy Drew i tajemnice Hollywood \ Przeklęty skarb \ Zero moskiewskie \ Syn Rambow \ Areszt domowy \ Naga broń \ Męska rzecz \ Królowa ringu \ Wilki morskie \ Krytyczna decyzja \ Conan Niszczyciel \ Dwie matki \ Zmiana pasa \ Zakładnik \ Czarna wdowa \ Zaginiona \ Wskrzeszenie mistrza \ Szeregowiec Benjamin \ Duch \ 247 dni \ Dzień bałwana \ Naga broń 2 1\2 \ Geronimo \ Godzina ognia \ Zabójcza broń 4
Pół tych pozycji, można było\ będzie oglądać w grudniu\ teraz, dziwi fakt, że teraz Zabójcza broń nie jest puszczana po kolej, tylko od czwartej części - ostatniej.
Oficjalny spis 1 stycznia 2016 na TVN
więc, wielkiego szału nie ma
Ostatnio zmieniony środa 09 gru 2015, 13:31 przez matik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączono 2 posty napisane w odstępie 6 minut.
Powód: Połączono 2 posty napisane w odstępie 6 minut.
"Gwiezdne wojny" będą nadawane w niedziele o 20:00 (od 3 stycznia).
2 stycznia dzień premier filmowych w TVN - 2 filmy po raz pierwszy w telewizji otwartej, 1 film emitowany dotychczas w TVN7, nie w TVN (ostatnia emisji tego filmu była w ostatni piątek listopada w Siódemce).
2 stycznia dzień premier filmowych w TVN - 2 filmy po raz pierwszy w telewizji otwartej, 1 film emitowany dotychczas w TVN7, nie w TVN (ostatnia emisji tego filmu była w ostatni piątek listopada w Siódemce).
A proszę matik
powiesz co będzie 2 stycznia (jakie filmy) i 3 stycznia, oraz 8 stycznia proszę....
Zdradzisz filmy chodzi mi o tytuły ich granych w oddziale 2-8 stycznia proszę
powiesz co będzie 2 stycznia (jakie filmy) i 3 stycznia, oraz 8 stycznia proszę....
Zdradzisz filmy chodzi mi o tytuły ich granych w oddziale 2-8 stycznia proszę
Ostatnio zmieniony środa 09 gru 2015, 17:54 przez matik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączono 2 posty. Przestań pisać wypowiedzi o takim samym sensie w odstępie minuty, to nie jest czat! Ostatnie upomnienie.
Powód: Połączono 2 posty. Przestań pisać wypowiedzi o takim samym sensie w odstępie minuty, to nie jest czat! Ostatnie upomnienie.
2 stycznia - dobrze, że TVN w końcu się wziął w garść i zainwestował w premiery. Wracając do tego filmu wyświetlanego w TVN7 pod koniec listopada to
''Wiosła w dłoń: Zew natury''? Bo ''Słodki listopad'' był już emitowany na TVN'ie, a ''Maverick'' nie jestem pewien, ale na sobotę on jakoś mi nie pasuje
3 stycznia - Ciekawe, czy TVN wyemituje starą i nową trylogię, czy tylko nową. Ten podział według mnie jest dziwny. Obstawiałem, właśnie niedzielę.
To znaczy, że na tygodniu nie możemy spodziewać się premier, a szkoda. Pewno 8 stycznia TVN zainwestuje w ''Batmana'', albo ''Indianę Jonesa''.
''Wiosła w dłoń: Zew natury''? Bo ''Słodki listopad'' był już emitowany na TVN'ie, a ''Maverick'' nie jestem pewien, ale na sobotę on jakoś mi nie pasuje
3 stycznia - Ciekawe, czy TVN wyemituje starą i nową trylogię, czy tylko nową. Ten podział według mnie jest dziwny. Obstawiałem, właśnie niedzielę.
To znaczy, że na tygodniu nie możemy spodziewać się premier, a szkoda. Pewno 8 stycznia TVN zainwestuje w ''Batmana'', albo ''Indianę Jonesa''.
02/01/2016ertu_7_7 pisze:Oficjalny spis 1 stycznia 2016 na TVN
20:00 Sylwester w Nowym Jorku
22:15 Dopóki piłka w grze
00:35 Wiosła w dłoń: Zew natury
03/01/2016
12:25 Akademia Policyjna
14:25 Władca Pierścieni: Dwie wieże
20:00 Gwiezdne Wojny. Część 1 - Mroczne widmo
22:50 Sztandar chwały
04/01/2016
22:30 Godzina zemsty
05/01/2016
21:30 Przepowiednia
06/01/2016
11:55 Dziewczyna i chłopak, wszystko na opak
13:45 Charlie i fabryka czekolady
16:15 Gwiezdne Wojny. Część 1 - Mroczne widmo
21:30 Szeregowiec Ryan
07/01/2016
22:30 Poszukiwacze Bursztynowej Komnaty
08/01/2016
20:00 Madagaskar
21:50 Nico: Ponad prawem
23:55 Trzynastka
Odnośnie 2 stycznia, ''Sylwester w Nowym Jorku'' miał już swoją premierę w TVN, jakieś rok temu, też na początek stycznia.
3 stycznia - Wiedziałem, że nie odpuszczą z tą ''Akademią policyjną'', a już zapomniałem o filmach z tej serii
WŁADCA PIERŚCIENI powtarzani w niedzielę - jakoś przypomina mi powtarzanie ''Harrego Pottera'', WIELKI PLUS ZA ''GWIEZDNE WOJNY''.
godzina zemsty - nie było jej, dość długo na TVN'ie a jednak wróciła
Przepowiednia - była jak się nie mylę jakieś 5 miesięcy temu na TVN
GWIEZDNE WOJNY 6 STYCZNIA - myślałem, że TVN zainwestuje w nocne powtórki ''Gwiezdnych wojen'' w soboty. Ale jednak będziemy mogli oglądać pasmo horrorów.
Nie było już chyba rok tej Bursztynowej Komnaty
a teraz... Madagaskar, już wymiotuję nim, przecież TVN powtarzali go we wrześniu wraz z raider. Nie rozumiem...
Nico - nie było chyba z dwa lata na antenie
Trzynastka - pierwszy raz w tvn
od 8 stycznia w TVN Superkino zdobędzie trzeci film?
PS. Dzięki
3 stycznia - Wiedziałem, że nie odpuszczą z tą ''Akademią policyjną'', a już zapomniałem o filmach z tej serii

WŁADCA PIERŚCIENI powtarzani w niedzielę - jakoś przypomina mi powtarzanie ''Harrego Pottera'', WIELKI PLUS ZA ''GWIEZDNE WOJNY''.
godzina zemsty - nie było jej, dość długo na TVN'ie a jednak wróciła
Przepowiednia - była jak się nie mylę jakieś 5 miesięcy temu na TVN
GWIEZDNE WOJNY 6 STYCZNIA - myślałem, że TVN zainwestuje w nocne powtórki ''Gwiezdnych wojen'' w soboty. Ale jednak będziemy mogli oglądać pasmo horrorów.
Nie było już chyba rok tej Bursztynowej Komnaty
a teraz... Madagaskar, już wymiotuję nim, przecież TVN powtarzali go we wrześniu wraz z raider. Nie rozumiem...
Nico - nie było chyba z dwa lata na antenie
Trzynastka - pierwszy raz w tvn
od 8 stycznia w TVN Superkino zdobędzie trzeci film?
PS. Dzięki

Rok temu, w styczniu zgadza się. Ale nie w TVN a w HBO.ertu_7_7 pisze:Odnośnie 2 stycznia, ''Sylwester w Nowym Jorku'' miał już swoją premierę w TVN, jakieś rok temu, też na początek stycznia.
Nie znam konkretnej daty pojawienia się filmu na HBO, ale na TVN ona już nastąpiła, 3 stycznia 2015 r. o godz. 20:00
Wystarczy wpisać w Goggle
Sylwester w Nowym Jorku w TVN
I tam jest... Albo przejść na forum do STYCZEŃ 2015 W TVN, albo o podobny tytule
Wystarczy wpisać w Goggle
Sylwester w Nowym Jorku w TVN
I tam jest... Albo przejść na forum do STYCZEŃ 2015 W TVN, albo o podobny tytule

Ok, pomyliłem 2014 z 2015 rokiem 

Nie ma sprawy 

ertu_7_7 pisze:2 stycznia - dobrze, że TVN w końcu się wziął w garść i zainwestował w premiery. Wracając do tego filmu wyświetlanego w TVN7 pod koniec listopada to
TVN wyemituje wszystkie część najprawdopodobniej Gwiezdnych Wojen w spocie mówi saga, a saga to nie trylogia, gdyby TVN powiedział trylogia wiadomo że nowa. Znowu Madagascar ??? ludzie... ileż można jeszcze po 20

yyyy a co to w ogóle za zakończenie Władcy Pierścieni Dwie Wieże? 23:35 znowu to samo co z Więzieniem Azkaban w TVN w wakacje, film miał skończyć 0 22:35 dziwna sytuacja. TVN puszcza jakieś przyśpieszone wersje?
Niech moc będzie z wami!
( I’m one with the Force. The Force is with me.) – Chirrut Îmwe
( I’m one with the Force. The Force is with me.) – Chirrut Îmwe
To nie jest takie złe rozwiązanie, przynajmniej czekać na następny film nie będzie trzeba czekać aż tak długo, jeśli się nie mylę już taka formuła długości filmu była wprowadzona i jak się nie mylę był to rok 2010, jeśli chodzi o "Madagaskar", głupi pomysł. Już, niech będzie ten "Madagaskar" tylko nie w Superkinie, tylko w niedzielę na popołudnie. Złe rozwiązanie :\ co do stycznia jedynie (jak na razie) Gwiezdne wojny są wielkim plusem, i chętnie obejrzę "Nico: ponad prawem" jakoś długo tego filmu.nie było na antenie :O