Nie ma (chyba) tematu o tym programie wiĂŞc go zakÂładam.
"Co za tydzieù" to moim zdaniem bardzo ciekawy program podsumowuj¹cy ostatni tydzieù. Ekipa programu zawsze wybiera bardzo ciekawe tematy, które siê chêtnie ogl¹da. Ja zawsze w³¹czam TVN na ten program szkoda tylko ¿e tak zmieniaj¹ porê emisji powinni daÌ to przed "Faktami" - jestem pewnien ¿e ten magazyn mia³by spor¹ ogl¹dalnoœÌ. A najbardziej lubiê jak w programie jest jakaœ ciekawostka zwi¹zana z TVN. Dziœ np. by³y a¿ 3 - z planu ostatniego odcinka "Magdy M.", o wiosennej ramówce TVN Style oraz o imprezie 5-lecia "Superwizjera".
Olivier Janiak - sprawdza siĂŞ w roli prowadzÂącego "Co za tydzieĂą". Napewno lepiej mu to wychodzi niÂż prowadzenie "DzieĂą Dobry TVN".
A jakie sÂą wasze opinie na temat tego programu Zapraszam do dyskusji...
P.S. mam nadzieje Âże nie zdublowaÂłem tego tematu.
Ekipa programu zawsze wybiera bardzo ciekawe tematy, które siê chêtnie ogl¹da. :) Ja zawsze w³¹czam TVN na ten program szkoda tylko ¿e tak zmieniaj¹ porê emisji powinni daÌ to przed "Faktami" - jestem pewnien ¿e ten magazyn mia³by spor¹ ogl¹dalnoœÌ.
A pomyÂśleĂŚ, Âże zamiast tego programu miaÂł byĂŚ program Moniki Olejnik - Kropka nad I.
A najbardziej lubiĂŞ jak w programie jest jakaÂś ciekawostka zwiÂązana z TVN. DziÂś np. byÂły aÂż 3 - z planu ostatniego odcinka "Magdy M.", o wiosennej ramĂłwce TVN Style oraz o imprezie 5-lecia "Superwizjera".
Czasem jest ich tyle, Âże moÂżna pomyÂśleĂŚ, Âże jest to program czysto promujÂący TVN i media z nim zwiÂązane, oraz media partnerskie.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
A ja lubie "CzT" wÂłaÂśnie za to, Âże tak duzo informuje o tym co siĂŞ dzieje w TVN. Ale musze przyznaĂŚ, Âże coraz czĂŞÂściej ogladam "Exlusiv" czy jakos tak w Polsacie, tam byÂły wiĂŞksze relacje z balu dziennikarzy czy transmisja "BykĂłw Sukcesu", ktĂłre przyznaje magazyn "Sukces", to tam mogÂłem w caÂłoÂści zobaczyĂŚ przemĂłwienie ÂŁukasza Grassa gdy dostaÂł nagrodĂŞ.
pawell pisze:Ja zawsze w³¹czam TVN na ten program szkoda tylko ¿e tak zmieniaj¹ porê emisji powinni daÌ to przed "Faktami" - jestem pewnien ¿e ten magazyn mia³by spor¹ ogl¹dalnoœÌ.
Rzeczywiœcie "Co za tydzieù" móg³by byÌ nadawany w niedzielê przed Faktami. Teraz emitowana jest powtórka "Kryminalnych", nic by nie zaszkodzi³o jeœli przesuniêtoby wszystkie programy o pó³ godziny, a mianowicie tak:
niedziela 2006.04.23:
08:30 DzieĂą dobry TVN
10:30 Kawa na ÂławĂŞ
11:15 Harry i Hendersonowie
13:35 Naga broĂą 2 1/2
-------------------------
15:20 Zielone drzwi
15:50 Gala boksu
16:55 Niania
17:30 Kryminalni
18:35 Co za tydzieĂą
-------------------------
19:00 Fakty
Ostatnio zauwaÂżyÂłem, Âże przesuneli "Co za tydzieĂą" na lepszÂą popoÂłudiowÂą porĂŞ. :] DziÂś jest o 16, za tydzieĂą bĂŞdzie o 15:55, a tydzieĂą temu teÂż gdzieÂś w tej godzine dali ten program. :]
Dla mnie jest to zmiana na lepsze, bo w starych godzinach, ktĂłre czĂŞsto byÂły zmienne czĂŞsto nie ogladaÂłem tego magazynu...
No i teÂż trzeba zauwaÂżyĂŚ, Âże reklamujÂą ten program. DziÂś niedawno byÂł zwiastun. KiedyÂś teÂż go reklamowali, ale przestali i dobrze, Âże teraz znĂłw to robiÂą.
Oliwier Janiak śmiał się podczas dzisiejszego wydania programu, że wchodząc wielokrotnie podczas prób do tegorocznego Sylwestra na ratuszową wieżę w Krakowie, czuł się, jakby uprawiał crossfit.