Podczas dzisiejszego poranka Małgosia nie mogła ze śmiechu przeczytać informacji o... walce szczurów w nowojorskim metrze. Owe gryzonie stoczyły pojedynek o kawałek ciasta, a obserwujący to zdarzenie nagrał to na telefon i puścił w internet. Nie zabrakło dodatkowych komentarzy ze strony Marcina Żebrowskiego. Coś czuję, że do Łapu-Capu w C+ to trafi
Według mnie najlepsza (i najładniejsza:) ) prowadząca serwisy we Wstajesz i Wiesz . Naturalna, na luzie, uśmiechnięta, widać że lubi żartować , idealny duet z Marcinem Żebrowskim, mój styl poczucia humoru .
Żartować lubi, to fakt, choć na capsach bardzo często wygląda mocno poważnie... Choć trzeba przyznać, że ładnie nam Gosia wyewoluowała in plus oczywiście ;-)
Małgosia "dość wyraźnie" lubi pewne kreacje - kurcze, fajnie się uśmiecha gdy schodzi z serwisów, jak ją Marcin rozbawia. Jeśli ktoś oglądałby jedynie capsy, mógłby stwierdzić, że jest strasznie sztywna, a podczas porannego pasma wygląda to zupełnie inaczej. I mam wrażenie że lepiej reaguje na żarty Marcina niż choćby obie Marty K.
W nowej fryzurze pani Małgorzata bardzo jej tak ładnie Jakoś od listopada systematycznie co jakiś czas skraca włosy. Mi się podoba, kobieta zmienną powinna być Powinne co niektóre prezenterki wziąć przykład, a nie ten sam imidź od lat