Scenografia i oprawa graficzna Faktów TVN
Moderator: Łukasz
Czepiasz siĂŞ...
KiedyÂś czĂŞsto siĂŞ tak zdrarzaÂło np. w Faktach jeszcze z Lisem wtedy to byÂło Âłaczenie z innym dziennikarzem w jakimÂś miejscu. Tomasz Lis mĂłwiÂł coÂś w tym stylu:
A teraz rozmowa z XXX, przeprowadzi³em j¹ pó³ godziny przed rozpoczêciem tego wydania Faktów. I leci rozmowa, normalnie tak jakby live ale nie. Sytuacja podobna.
Poza tym nie mam TVN24, wiêc nie wiem co leci o 22 - nie czepiaj siê szczegó³ów. Poza tym skórt "np." znaczy NA PRZYK£AD a nie NA PEWNO - to tak na marginesie.
A ze strony TVN.pl korzystam doœÌ sporadycznie.
KiedyÂś czĂŞsto siĂŞ tak zdrarzaÂło np. w Faktach jeszcze z Lisem wtedy to byÂło Âłaczenie z innym dziennikarzem w jakimÂś miejscu. Tomasz Lis mĂłwiÂł coÂś w tym stylu:
A teraz rozmowa z XXX, przeprowadzi³em j¹ pó³ godziny przed rozpoczêciem tego wydania Faktów. I leci rozmowa, normalnie tak jakby live ale nie. Sytuacja podobna.
Poza tym nie mam TVN24, wiêc nie wiem co leci o 22 - nie czepiaj siê szczegó³ów. Poza tym skórt "np." znaczy NA PRZYK£AD a nie NA PEWNO - to tak na marginesie.
A ze strony TVN.pl korzystam doœÌ sporadycznie.

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Heh. Zapomnia³em o czymœ takim jak ³¹czenia na ¿ywo.
MiÂło Doktorze, Âże ciĂŞ zaskoczyÂłem, lubiĂŞ zaskakiwaĂŚ, wczeÂśniej siĂŞ nie odzywaÂłem tylko dlatego, Âże mam trochĂŞ ostatnio duÂżo na gÂłowie i nie codziennie uda mi siĂŞ odwiedziĂŚ forum
SwojÂą drogÂą twoja ksywka nie wiedzieĂŚ czemu kojarzy mi siĂŞ z forum gazeta.pl. OdwiedzaÂłeÂś je kiedyÂś?
Co do WiadomoÂści to przyznajĂŞ, Âże szczerze nie trawiĂŞ Durczoka dlatego ich nie oglÂądam. Poza tym zawsze mi siĂŞ podobaÂły Fakty a TVP1 nie oglÂądam prawie nigdy
Tzn. kawaÂłkami, ale rzadko kiedy usiÂądĂŞ przy nich dÂłuÂżej.
MiÂło Doktorze, Âże ciĂŞ zaskoczyÂłem, lubiĂŞ zaskakiwaĂŚ, wczeÂśniej siĂŞ nie odzywaÂłem tylko dlatego, Âże mam trochĂŞ ostatnio duÂżo na gÂłowie i nie codziennie uda mi siĂŞ odwiedziĂŚ forum

Co do WiadomoÂści to przyznajĂŞ, Âże szczerze nie trawiĂŞ Durczoka dlatego ich nie oglÂądam. Poza tym zawsze mi siĂŞ podobaÂły Fakty a TVP1 nie oglÂądam prawie nigdy

Pozdrawiam - KRASU 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
To ¿e d³ugo siê ³aduje to raczej wina twojego ³¹cza, u mnie nie jest Ÿle. Sam dawno tam nie by³em, ale jakoœ pamiêtam, ¿e by³o doktor1 i nie wiem czy jakiegoœ faustusa pomiêdzy nie by³o. Ale to takie tam skojarzenie. Jak nie ty to znaczy, ¿e mo¿e ktoœ jeszcze czyta³ tê ksi¹¿kê. Ja niestety nie 

Pozdrawiam - KRASU 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
faustus popieram niektĂłrzy widzÂą w wiadomoÂściach tylko kolor czerwony i spiskowÂą teoriĂŞ dziejĂłw
ja uwa¿am ¿e nie ma co siê rozwlekaÌ nad tym kto wprowadzi³ stand-up'y do polskiej telewizji bo to nie oscypek i nie s¹ opatentowane zreszt¹ tvn te¿ je sci¹gn¹³ z innych tv tyle ¿e zagranicznych.Pozatym nie nazwa³a bym Durczoka nieudanym klonem Lisa uwa¿am ¿e rzeczywiœcie s¹ pododobni pod pewnymi wzglêdami ale bez przesady poprostu obaj s¹ b³yskotliwi i profesjonalni to wszystko. 

-
- Fan Forum
- Kontakt:

Prosze, wszystko wypisane. Zapraszam rĂłwnieÂż do skomentowania tych rang

Pozdrawiam, Filip
-
- Fan Forum
- Kontakt: