Życzenia od gwiazd tvn

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŻyczenia od gwiazd tvn

Post autor: Maciek »

W te ÂŚwiĂŞta, jak co roku, moÂżemy oglÂądaĂŚ caÂłkiem fajne pozdrowienia gwiazd TVN. Ja nistety nie miaÂłem tyle szczĂŞÂścia, by trafiĂŚ na te, dla mnie najwaÂżniejsze, Âżyczenia od Huberta UrbaĂąskiego. :wink: Czy mĂłgÂłby ktoÂś to dla mnie nagraĂŚ? ByÂłbym zobowiÂązany - chodzi mi oczywiÂście o ten filmik, w ktĂłrym wystĂŞpuje z Hubertem takÂże Kazimiera Szczuka, a wiĂŞc i jej fani znajdÂą tu coÂś dla siebie. :D Czekam na odpowiedzi. :P

Tu piszczie teÂż, jak podobajÂą Wam siĂŞ ÂświÂąteczne Âżyczenia gwiazd TVN i TVN24. WesoÂłych ÂŚwiÂąt! :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Te Âżyczenia fajne zrobione - takie swojskie :D A w reklamie z UraĂąskim i ze SzczukÂą wystĂŞpuje takie jakieÂś dziwne echo... jak oni mĂłwiÂą. U innych tego nie zauwaÂżyÂłem...

Ja widziaÂłem reklamĂŞ z ZiĂŞbami z "Na WspĂłlnej", aktorami z "Kryminalnych", SzczukÂą & UrbaĂąskim i policjantami z "W11"... sÂą jeszcze jakieÂś?
:)
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

szymcio9 pisze:Ja widziaÂłem reklamĂŞ z ZiĂŞbami z "Na WspĂłlnej", aktorami z "Kryminalnych", SzczukÂą & UrbaĂąskim i policjantami z "W11"... sÂą jeszcze jakieÂś?
Ja widzia³em jeszcze jedne z Gwiazdami FAKTÓW. Justyna Pochanke ¶ci±ga (?) bombkê, potem przy choince stoi ta ca³a ¶wiêta trójka: Ona, Bogdan Rymanowski i KAjdanowicz :twisted: :twisted: :lol:
CaÂłkiem sympatyczne :D

A z KaziÂą i Hubertem nie widziaÂłem :cry: DziÂś jednak po 11:00 na SiĂłdemce leciaÂła ÂświÂąteczna "Droga do gwiazd" z 2001 roku -przypomnĂŞ, Âże Âśpiewali wtedy Iwona Radziszewska (Fakty), Claudia Carlos (SPort), Ewa Drzyzga (Rozmowy w toku), Hubert UbaĂąski (wtedy jeszcze "Milionerzy) i Zygmunt Chajzer (wtedy "Ananasy z mojej klasy"). GoÂściem specjalnym byÂła Irena Staniek :wink:
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

DziÂś z prawdziwÂą przyjemnoÂściÂą oglÂądaÂłem ÂświÂątecznÂądrgĂŞ do gwiazd na antenie TVN7 :)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

oooo tej z Rymanem JustynÂą i A*tomatem nie widziaÂłam... :?
moÂże ktoÂś mĂłgÂł by nagrac tÂą z tvn 24 ??? :)
Android <3
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

A przed chwilkÂą widziaÂłem Âżyczenia od trio MoÂłek-Szewdes-Majewski :D
:)
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

kamuii pisze:oooo tej z Rymanem JustynÂą i A*tomatem nie widziaÂłam... :?
moÂże ktoÂś mĂłgÂł by nagrac tÂą z tvn 24 ??? :)
ciekawe jak nagraĂŚ...
w sumie ja mam kamerĂŞ cyfrowÂą ale nie moge tego daĂŚ do kompa bo potrzeba jakiejÂśc specjalnej karty DV
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

marcin_pabianice pisze:DziÂś z prawdziwÂą przyjemnoÂściÂą oglÂądaÂłem ÂświÂątecznÂądrgĂŞ do gwiazd na antenie TVN7 :)
KurczĂŞ, ja nie widziaÂłem. Ma byĂŚ powtĂłrka? :roll:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Ja tych z TVN w ogóle w te swiêta nie widzia³Em. W ogóle TVN mo¿e raz ogl¹da³êm w œwiêta.

A te z TVN24widziaÂłem chyba w 3 wersjach i bardzo mi siĂŞspodobaÂły. ZauwaÂżyliÂście Âże w 2 wersjach na monitorach czy to za AnitÂą czy kimÂś innym zawsze byÂła KalczyĂąska :?:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
ODPOWIEDZ