Aleksander Przybylski
Moderator: Łukasz
Re: Aleksander Przybylski
Poświęcił się podczas relacji z Woodstocku. 

Czy Aleksander pojawia się jeszcze w studiu?
Według mnie to jeden z prezenterów, który zasługuje na znacznie więcej!
Według mnie to jeden z prezenterów, który zasługuje na znacznie więcej!
Nie. Jako prezenter pojawił się po raz ostatni 25 grudnia 2012 roku.
Relacjonuje z Doniecka, gdzie dochodzi już do ofiar starć. Wcześniej na Krymie zwolennicy przyłączenia półwyspu do Rosji przeszkadzali mu w pracy, dziś widzimy nad jego lewym okiem niemałych rozmiarów ranę.
Dobrze zrozumiałam Pana wypowiedź w rozmowie z J. Kaczyńskim o wypadku Dudy- powiedział Pan, cyt.: " te ogumienie" ? Pozdrawiam
Mam jedną uwagę do pana Aleksandra Przybylskiego, gdyż jako osoba publiczna, która wpływa na "ciemny lud" musi uważać, w co się ubiera i jakie postawy moralne promuje.
Pan Przybylski ma śliczną, granatową kurteczkę zimową, obszytą jeszcze piękniejszym futerkiem naturalnym z lisa bądź jenota. Myślę, że to nie wypada, żeby taki inteligentny człowiek promował zabijanie zwierząt futerkowych dla swojej próżności. One całe swoje życie gnieżdżą się w ciasnych klatkach, a zabijane są przez rażenie prądem, a w Chinach obdzierane ze skóry na żywca. Pozdrawiam i mam nadzieję na zmianę garderoby. Lud patrzy.
Pan Przybylski ma śliczną, granatową kurteczkę zimową, obszytą jeszcze piękniejszym futerkiem naturalnym z lisa bądź jenota. Myślę, że to nie wypada, żeby taki inteligentny człowiek promował zabijanie zwierząt futerkowych dla swojej próżności. One całe swoje życie gnieżdżą się w ciasnych klatkach, a zabijane są przez rażenie prądem, a w Chinach obdzierane ze skóry na żywca. Pozdrawiam i mam nadzieję na zmianę garderoby. Lud patrzy.