Filmy | TVN | TVN7 | TVN Fabuła | Metro
Moderator: Łukasz
Re: Filmy | TVN | TVN7 | TVN Fabuła |
Premierami są także dokumenty "Tabloid", "Sztuka i fałszerstwo", "Wysoka seksowna blondynka".
W pierwszy dzień maja TVN, w paśmie popołudniowym wyświetli powtórkę piątkowego "Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz" - w godzinach wieczornych "Last Minute" oraz premiera TVN "Pogromcy mafii"
W trzecim dniu maja TVN, wyświetli "Złoto dla zuchwałych", "Heca w zoo" a także "Bardzo Dziki Zachód"
W trzecim dniu maja TVN, wyświetli "Złoto dla zuchwałych", "Heca w zoo" a także "Bardzo Dziki Zachód"
Pogromcy Mafii już były w marcu chyba?
Niech moc będzie z wami!
( I’m one with the Force. The Force is with me.) – Chirrut Îmwe
Był w planach, ale jednak weszła za niego "Turbulencja"
Niech moc będzie z wami!
Tak sobie myślę, że jak już TVN\ TVN Fabuła wyświetlił sagę "Gwiezdne Wojny" - czas na TVN7 mógłby to być okres wakacyjny - Zaczęli by pod koniec czerwca - i tak co dwa tygodnie aż do końca wakacji - na zmianę "Gwiezdne Wojny" \ "Indiana Jones" - byłyby w cyklu superseans
Taki mi do głowy wszedł pomysł
Taki mi do głowy wszedł pomysł

TVN7 mi bardziej pasuje na jesień jako marketing na Rogue zamiast w TVN. Ciekawe kiedy w tym roku wyemitują Pottera we wakacje czy jako nakręcenie marketingu na spin off Pottera i na jesień go dają. Ja wolałbym w wakacje by nie zawalał premierowej ramówki. Coś czuję że w maju w Fabule wyemitują LOTRA powtarzali SW z zimowej ramówki więc teraz może być LOTR.
Niech moc będzie z wami!
W ostatni dzień kwietnia za powtórkę "Nie kłam kochanie" powtórka czwartkowej "Tożsamość" - do tego w pierwszy dzień maja przed powtórki "Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz" powtórka sobotniego "Smoking"
PIERWSZE DNI MAJA W TVN
4.05
23:25 - Last Minute
5.05
22:30 - Imperium wilków
6.05
20:00 - Transformers
23:00 - Żołnierze kosmosu
4.05
23:25 - Last Minute
5.05
22:30 - Imperium wilków
6.05
20:00 - Transformers
23:00 - Żołnierze kosmosu
O nie! Znowu Transformers
Niech moc będzie z wami!
No niestety, teraz lub później ten czas musiał nadejść...
Myślałem że później. Wolałbym na jesień wtedy mogliby puścić Wiek zagłady oby na jesień nie powtórzyli kolejny raz. Bo tak potrafiąertu_7_7 pisze:No niestety, teraz lub później ten czas musiał nadejść...
Niech moc będzie z wami!
MAJ 2016 W TVN
PREMIERY: Pogromcy mafii\ Obecność\ Gra Endera\ Mama i ja\ Transformers: Wiek zagłady\ Zjawy
PO RAZ PIERWSZY W TVN: Żołnierze kosmosu\ Pearl Harbor\ Twój na zawsze\ Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł\ Lot\
POZOSTAŁE: Smoking\ Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz\ Last Minute\ Złoto dla zuchwałych\ Heca w zoo\ Bardzo dziki zachód\ Imperium wilków\ Transformers\ Naga broń\ Pan i pani Smith\ Tylko mnie kochaj\ Człowiek demolka\ Transformers: Zemsta upadłych\ Hansel i Gretel: Łowcy czarownic\ Naga broń 2 1\2\ Dwa tygodnie na miłość\ Los Numeros\ Morderstwo w Białym Domu\ Transformers III\ Rytuał\ Naga broń 33 1\3\ Miss Agent\ Vinci\ Ocean strachu II\ Tango i Cash\ Ostatni samuraj\ Autostopowicz\ Gnomeo i Julia\ Pan niania\ Atramentowe serce\ Jestem na tak\ Tylko dla orłów\ Miss Agent II: Uzbrojona i urocza\ Wytańczyć marzenia\ Idealny facet dla mojej dziewczyny\ Oczy węża\ Nico: ponad prawem
PREMIERY: Pogromcy mafii\ Obecność\ Gra Endera\ Mama i ja\ Transformers: Wiek zagłady\ Zjawy
PO RAZ PIERWSZY W TVN: Żołnierze kosmosu\ Pearl Harbor\ Twój na zawsze\ Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł\ Lot\
POZOSTAŁE: Smoking\ Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz\ Last Minute\ Złoto dla zuchwałych\ Heca w zoo\ Bardzo dziki zachód\ Imperium wilków\ Transformers\ Naga broń\ Pan i pani Smith\ Tylko mnie kochaj\ Człowiek demolka\ Transformers: Zemsta upadłych\ Hansel i Gretel: Łowcy czarownic\ Naga broń 2 1\2\ Dwa tygodnie na miłość\ Los Numeros\ Morderstwo w Białym Domu\ Transformers III\ Rytuał\ Naga broń 33 1\3\ Miss Agent\ Vinci\ Ocean strachu II\ Tango i Cash\ Ostatni samuraj\ Autostopowicz\ Gnomeo i Julia\ Pan niania\ Atramentowe serce\ Jestem na tak\ Tylko dla orłów\ Miss Agent II: Uzbrojona i urocza\ Wytańczyć marzenia\ Idealny facet dla mojej dziewczyny\ Oczy węża\ Nico: ponad prawem
TVN podał błędny tytuł ''Borata'' pełny\ oryginalny tytuł brzmi ''...: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan RÓSŁ W SIŁĘ, A LUDZIE ŻYLI DOSTATNIEJ''
Nieźle zaskakuje Transformers Wiek Zagłady. O chętnie obejrzę tylko mnie kochaj
Mam pytanie a gdzie do pobrania na biuro reklam TVN idzie pobrać cennik na TVN Fabuła?
Mam pytanie a gdzie do pobrania na biuro reklam TVN idzie pobrać cennik na TVN Fabuła?
Niech moc będzie z wami!