[TVP2] Pytanie na śniadanie
Moderator: Łukasz
[TVP2] Pytanie na śniadanie
Od 16.01 "Pytanie na śniadanie" w TVP2 w soboty między 7.30 a 11.05. To odpowiedź na ruch "Dzień dobry TVN", który od stycznia także przyspieszył o pół godziny.
-
- Fan Forum
Re: [TVP2] Pytanie na śniadanie
3,5h? Trochę długo jak na takie pasmo...
To tylko moje skromne zdanie
Wzorem z innego forum może warto do życia powołać program "Kawa czy Herbata?, czyli Pytanie na Śniadanie"? 

Duch ostatnich zmian kadrowych najwyraźniej unosi się nad programem. Jan Pospieszalski właśnie... kolęduje w "Pytaniu na śniadanie", a jednym z gości był też nowy szef TVP Historia Piotr Gursztyn. I od jakiegoś czasu robią konkursy w stylu audiotele - Anna Popek właśnie jednej zwyciężczyni poleciła kupno romantycznej bielizny. Próba zmiany wizerunku? 

Nowy dyrektor TVP2 przyznał, że chciał startować z programem porannym już od 6.00 z innymi prowadzącymi, jednak po rozmowach z szefem TVP1 oddał to pole jemu.
-
- Fan Forum
A dziś znów prowadziła program. Ciekawe, czy ktoś w ogóle zwrócił jej uwagę?
Dzisiejsze wydanie po raz ostatni prowadziła Anna Popek. Teraz przez jakieś 3,5 roku będzie mieszanką Schymalli i Młynarskiej w TVP1.
-
- Bywalec
Ona jest tragiczna...
W najnowszym Newsweeku szeroko o TVPiS. Renata Kim i Rafał Gębura piszą m.in. że z programu zdjęto tematy dot. wegetariańskiego jedzenia czy tzw. związków na kocią łapę, wykluczone są także mniejszości seksualne. Mile widziane jest za to mówienie o katolicyzmie i przygotowaniach do ŚDM.
Dziś w PNŚ gościł jakiś magik-amator, dzięki jego sztuczce Rogalska przebiła sobie dłoń gwoździem. Od momentu wypadku do końca program prowadził sam Kammel.
https://www.youtube.com/watch?v=vZ_kdEH ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=vZ_kdEH ... e=youtu.be
Liczą się tylko Fakty.
-
- Fanatyk :)
Czyli miałem dobre przeczucie, że po facecie z fryzurą a'la "kozak od Chmielnickiego" niczego mądrego nie należy się spodziewać :>
-
- Fan Forum
Nauczka dla "śniadaniówek", żeby nie robić takich eksperymentów.
To był po prostu dupny magik.