Radomir Wit
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Re: Radomir Wit
Weekendowe "Dzień Dobry Bardzo" poprowadzi np. Damian Michałowski, ale o tym może już w osobnym wątku (Radio Zet).
To tylko moje skromne zdanie
Zawiodę Cię, nie gustuje w płci żeńskiej.lena_24 pisze:A wiecie coś na temat ,,drugiej połówki" Redaktora Radomira? :>
Z tego, co można sprawdzić na Facebooku, wynika, że zakończył pracę w Radiu ZET. Więc po wakacjach raczej go nie usłyszymy. A szkoda, bo audycje miał dobrze przygotowane - zawsze było tak jakoś lekko i bez spiny. A to ważne w weekendyCamilo pisze:Mógłby zagościć. I on, i swego czasu też Tacik dawali radę za stołem prezenterskim TVP Info. Co do ZETki to pamiętajmy, że obowiazywać zaczęła letnia ramówka i pytanie czy to pożegnanie definitywne było, czy tylko na te 2 letnie miesiące. I czy jesienią nie wróci np z jakąś nową audycją, bo zdaje się, że szykują tam niezłą rewolucję.

I fakt, w TVP Info nieźle sobie radził - na początku wejścia na żywo, po jakimś czasie zaczął współprowadzić Poranki (ale chyba nigdy nie poprowadził jako główny prezenter, a szkoda, bo miał w sobie więcej luzu niż coniektórzy), a po zmianach - trafił do przeglądu prasy, pozostając w Poranku. Nie wydaje mi się, by to była degradacja, bo wbrew pozorom było go więcej (współprowadzący Poranek w sumie tylko czyta Serwis), miał też więcej swobody, bo nikt mu się nie wcinał

Dzisiaj natomiast widziałem, że po 10:00 miał relację z sejmu. Dobry warsztat, fajnie się go słucha i mam nadzieję, że trafi do studia

Nie rozumiem. On nie gustuje w płci żeńskiej? :> Skąd wiesz? 

Mrau, niektórzy pewnie już zacierają rączkirabanne17 pisze:Zawiodę Cię, nie gustuje w płci żeńskiej.lena_24 pisze:A wiecie coś na temat ,,drugiej połówki" Redaktora Radomira? :>

-
- Bywalec
Wit pożegnał się, dziękując za ostatnie cztery lata, więc to było pożegnanie definitywne.Camilo pisze:Mógłby zagościć. I on, i swego czasu też Tacik dawali radę za stołem prezenterskim TVP Info. Co do ZETki to pamiętajmy, że obowiazywać zaczęła letnia ramówka i pytanie czy to pożegnanie definitywne było, czy tylko na te 2 letnie miesiące. I czy jesienią nie wróci np z jakąś nową audycją, bo zdaje się, że szykują tam niezłą rewolucję.
Niestety 

Sugeruje to również jego post na Facebooku o zakończeniu pracy w radiu .lukaszbialas pisze:Wit pożegnał się, dziękując za ostatnie cztery lata, więc to było pożegnanie definitywne.Camilo pisze:Mógłby zagościć. I on, i swego czasu też Tacik dawali radę za stołem prezenterskim TVP Info. Co do ZETki to pamiętajmy, że obowiazywać zaczęła letnia ramówka i pytanie czy to pożegnanie definitywne było, czy tylko na te 2 letnie miesiące. I czy jesienią nie wróci np z jakąś nową audycją, bo zdaje się, że szykują tam niezłą rewolucję.
Jaki post na kogo profilu? :> bo ja nic nie widzę....
-
- Fan Forum
Dziennikarz opowiadał dziś o historii meczów reprezentacji Polski z Portugalią (porównywał też poszczególnych zawodników każdej z reprezentacji) w wirtualnym studio podczas 15 na żywo.
To tylko moje skromne zdanie
Skąd takie informacje? Proszę nie siać plotek.rabanne17 pisze:Zawiodę Cię, nie gustuje w płci żeńskiej.lena_24 pisze:A wiecie coś na temat ,,drugiej połówki" Redaktora Radomira? :>
Może po prostu kolega/koleżanka, który/a to napisał/a chce, by tak było? Niektórzy wierzą, że jeżeli coś się powtórzy odpowiednią liczbę razy, to się spełnitefalen pisze:Skąd takie informacje? Proszę nie siać plotek.rabanne17 pisze:Zawiodę Cię, nie gustuje w płci żeńskiej.lena_24 pisze:A wiecie coś na temat ,,drugiej połówki" Redaktora Radomira? :>

pawel-waw pisze:Może po prostu kolega/koleżanka, który/a to napisał/a chce, by tak było? Niektórzy wierzą, że jeżeli coś się powtórzy odpowiednią liczbę razy, to się spełnitefalen pisze:Skąd takie informacje? Proszę nie siać plotek.rabanne17 pisze:Zawiodę Cię, nie gustuje w płci żeńskiej.lena_24 pisze:A wiecie coś na temat ,,drugiej połówki" Redaktora Radomira? :>
Może, może

Ja bym chciała żeby Radomir miał np. Syna 

- Maciek_POZ
- Guru
Dzisiaj R.Wit miał materiał reporterski w poranku TVN24 dotyczący mistrzostw we flyboardingu, które odbywały się w Gdyni. Oczywiście o urokach tego miasta jak zwykle rozpływał się Marcin Żebrowski 

Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!