Ewelina Kopic
Moderator: Łukasz
Re: Ewelina Kopic
Dziś już mignęła mi w kiosku na okładce jakiegoś magazynu z programem telewizyjnym, chyba "Tele Tygodnia". :> A tak to wróci pewnie do TVP. :spiewa:
A jednak nie. Wróble ćwierkają, że od stycznia ma być związana z jakimś kolorowym magazynem. :>
Mi się obiło o uszy, że ma być związana z Tele Tygodniem, gdzie w najnowszym numerze widnieje na okładce. Tylko jak na złość, nie mogę znaleźć tej informacji teraz.
Edit: podobno w samym Tele Tygodniu jest o tym wzmianka
Edit: podobno w samym Tele Tygodniu jest o tym wzmianka

Obecnie Ewelina Kopic pracuje nad swoją książką.
Ewelina założyła portal "Dobrze Być Sobą", który ma pomagać kobietom po wypadkach i chorobach odzyskiwać wiarę w siebie i swoją kobiecość. O projekcie opowiada w wywiadzie dla weekendowego portalu gazety.pl.
-
- Fanatyk :)

Rzadki widok ostatnimi czasy - Ewelina na żywo w TV - jako konferansjerka koncertu muzyki chrześcijańskiej z okazji tegorocznego Święta MIłosierdzia (czerwiec)
Dopiero teraz?! Aż dziwne.
Nie jest w sumie żadną tajemnicą, że wcześniej przez lata związana była z Michałem Bebło, obecnie gospodarzem "Interwencji".
Obecnie jest rzeczniczką Centrum Onkologii w Warszawie- dziś rozmawiała z reporterką TVP Info.