Jakub Porada
Moderator: Łukasz
Re: Jakub Porada
W jesiennej ramówce TVN Meteo Active JP poprowadzi "Studio Active".
To może być dobry ruch w odróżnieniu od ostatnich zmian personalnych w TVN. 

Kuba Porada pojawi się w "Studiu Active" już w najbliższy poniedziałek. Program poprowadzi wspólnie z Martą Kuligowską.
...gdyby tam tylko czterdziestki nie udawały osiemnastek, to nawet dałoby się to czasami oglądaćavatar pisze:To może być dobry ruch w odróżnieniu od ostatnich zmian personalnych w TVN.

-
- Fan Forum
Zastanawiam się tylko, czy będzie łączyć nową funkcję z prowadzeniem serwisów w TTV.matik pisze:Kuba Porada pojawi się w "Studiu Active" już w najbliższy poniedziałek. Program poprowadzi wspólnie z Martą Kuligowską.
To tylko moje skromne zdanie
Oczywiście że będzie i w TTV, TVN i TVN Meteo Active.
-
- Bywalec
Jakub Porada i Marta Kuligowska poprowadzą w niedzielę w TVN24 program Czas decyzji - kulisy. Dla Porady to powrót na antenę TVN24 po prawie czterech latach.
Idealnie.
A właśnie chciałem pisać, że może po zawieszeniu "Studia Active" powinno się znależć dla JP na nowo jakieś miejsce w TVN24.

Może powrót do WiW za Roberta np. 
Jego ostatnie dyżury we WiW wspominam nieciekawie ale wydaje mi się, że przez ostatnie lata coś mogło się zmienić.

Jego ostatnie dyżury we WiW wspominam nieciekawie ale wydaje mi się, że przez ostatnie lata coś mogło się zmienić.
-
- Stały bywalec
Niespodzianka pojawiła się dzisiaj o 16 na antenie TTV. Otóż Jakub przedstawiał dziś prognozę pogody na tym programie